Asansörde, arabada, evde ya da balkonda kilitli kaldınız mı hiç?
Kaldıysanız bu durumda ne yaptınız? belki fikirlerinzden ihtiyacı çıkan olabilir
Kaldıysanız bu durumda ne yaptınız? belki fikirlerinzden ihtiyacı çıkan olabilir
Kaldım daha 10 yaşımda idim,önce biraz oturdum kendi kendime hareket ettirmeye çalıstım baktım olmadı diz çöktüm bekledim,gelen giden olmayınca Şu asansörü birisi açarmı diye bas bas bağırdım,sonunda birisi geldi ve asansör'e el attı, iki kat arasında sıkışma sendromu =) asansör tamamen yukarı cıkmadan bende inememiştim
kötü bi şok...
:) iyi birilerinin çevrede olması ve yardıma yetişmesi sende fazla beklememişsin güzel işte
:)))) Evimde kilitki kaldım yani içerde :)))) kapımız eskiydi ve kuzenime dedim pogoça alda yiyelim dedim abi kapı açılmıyor dedi nasıl yani oğlum içerdeyiz niye açılmasın ki dedim hakkatten açılmadı çilingir vs.. yarım saat sürdü :)))))
geçmiş olsun kardeş
evde kilitli kaldım,ağlamalar falan aradım hemen geldiler kurtardılar sanki ıssız adaya düşmüş gibi olay yaratmıştım hemen
asansörde kilitli kaldım yine aynı senaryo
sonra iş yerinde kilitli kaldım tam ağlamaya başlıycaktım kurtardılar
geçmiş olsun:)
Erkekler wc'sinde kilitli kalmistim bi kez :D bagirmistim hahaha
ne işin vardı orada :))
Ya kizlar wc'sinde tuvalet kagidi bitmisti :(
Bende erkekler wc'sine gidim dedim :D sonra ayak sesleri duydum, sesimi cikarmadim :D Halbuki adam kilitlemeye gelmis :D korkmustum ya :D haha
töbe töve :)) yapma bidaha öyle yaa tut mut gitme bidaha tamammı:)
Tamam :D gitmem :)
Cevap
8Cevap
ev içinde kilitli kaldım anhtarım olduğu halde ev içinde kapıyı açamayıp okula gidemedm. arkadaşımı çağırdım balkondan anahtarı atıp dışarıdan açmasını sağladım. bir daha da ev içindeyken kilitlemedm kapıyı
ama sonradan çok işime yaradı :D
geçmiş olsun:)
asansörde kaldım hemde sitenin en gıcık insanıyla tam 45 dk
Kalmadım. Ama biryerlerde kilitli kalma korkum yoktur.
Asansör de defalaca kilitli kaldım. Üstelik elektirik de kesiilmişti. Bağırdım falan. Panik yapıyorum direk.
fena be :S
ben asansörde zemın kat ıle 1. kat arasındakı duvarda kaldım
Asansorde kalmistim, guvenligi aradim.
eçmiş olsun:)
:)
Asansorde kaldim..yardim cagirdim sonra
sinir bozucu dimi :)
evet hemde cok:)
umarım gelecekte bidaha denk gelmezsin
umarim tsk
:)
İçeride kalmadım ama dışarıda kaldım .
balkonda kaldım kapıyı kırmak zorunda kaldım :)
off bu fena olmuş
işte o anın tadını çıkar:)
wc de kaldım, camı söküp çıktım.
iyi yöntem:)
henüz yasamadım
başıma hiç gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar