İki üç yıl önce bir kaldım ben. Kalmak sıkıntı değil, dua filan ediyorum düğmelere basıyorum tınlayan yok. Sakin sakin düğmelere basarken tak ışık gitti. E karanlık fobisi olan beni daha kim tutabilir jsjsjs Asansörü dövdüm, sonra akıllandı tekrar 0'a indirdi beni jsjsjs
Şeker bayramında komşulardan şeker toplayabilmek için apartman geziyorduk. Tabi ben ve arkadaşım keyfine düşkün oldugu için asansöre bindik ve asansör bozuldu fjskfksjdkd İlk başta sıkıntı yoktu hersey iyiydi hatta gülme krizine falan giriyorduk taaki ışıklar gidene kadar karanlıktan korkan arkadaşım çığlık çıglığa kalmıştı biraz sakinlestirdikten sonra topladığımıź şekerlerden yedik baya kalmıştık orda ama benim için baya hızlı geçmişti. Ara ara arkadaşlarınızla asansörde kalın tavsiye ediyorum. Güzel sohbet dönüyo fksodksidosx
Ben de geçen hafta iş yerinde eşyaları asansöre taşırken kat düğmesine basmayı unuttuğum için mahsur kaldığımı sanmıştım :D Hep merak ederdim filmlerde görünce nasıl olduğunu ama ışıklar kapanınca sonradan anladım filmlerde kamera ışığı ile ortamı aydınlattıklarını :D Belki de onlar mahsur kalmıyordur :D
Kalmak mı daha beterini yaşadım. 7. kattan aşağıya düşüşe geçti, 2. kata kadar hızla indim ve paraşüt sistemi dedikleri mekanizma devreye girdi. Cidden beter bir şey o düşmede ki ses, patırtı, şiddeti.. İtfaiye gelip açtı da çıktım.
Bende kaldım. 10 sene öncedir. Annemin çalıştığı kız yurdunda yukarı çıkıyorduk 4 kişi artı su damacanası. Allah'tan yurt kalabalık ve kata yakın yerde durdu. Teknisyen geldi hemen kapıyı açtı yaklaşık 5 basamaklık bir mesafe vardı. Ben çıktım diğerleri de herhalde asansör yukarı çekildi öyle çıktı. Ucuz atlattık bunu. Ama bir keresinde kuzenim kalmış cehenneme dönmüş o an
Kaldım kalmaz olaydım. 10 sene önce falan asansörde kaldım bir kız ile elektrikler kesildi kız bağırıp çağırmaya başladı asansörü tekmelemeye başladı. Tabi o zamanlar küçük olduğum için annem asansörde kaldığım için beni dövmüştü. Asansörde kalınan biri hiç dövülür mü 😂😂😂
Bir dersin sınavına yetişmek için asansöre bindim. Yanımda bir kadın da vardı. beş dk si kalmıştı sınava. Yarım saat sonra gelip kurtardılar. Sınav gitti diye üzülürken, yanımdaki kadının, sınavı yapacak olan hoca olduğunu öğrenmiştim.
Kaldım asansör aşağı hareket ederken bir anda durdu kapı açıldı duvar çıktı ve karanlık oldu bide alarm vermişti ödüm koptu zaten klostrofobim var nefesim daraldı bide tek başımayım oturup ağlamaya başladım açtılar sonra Allahtan😓😓
Kaldım ömrümden ömür gitti amcamın gelini doğum yapmıştı gelinin kız kardeşiyle odaya çıkıcaktık beraber bindik ışık söndü küt diye bir ses iki kapı arasında kaldık sonrasını hatırlamıyorum nasıl çıktık bilmiyorum
Hemde çok çocukluğumun travması resmen Binanın asansörü bozuktu bizde 8. Katta oturuyorduk daha 1. Sınıf bile değildim sürekli içeride kalıyorduk🤦♀️ Ve şu an hepimizin klostrofobisi var traji komik resmen
40 dakika kaldım... Eski tip asansördü tam duvar kısmında durdu. Biri duysun diye vursamda hiç ses çıkmadı... Birkaç saniye sonra babamın sesini duydum. Elektrikler kesilince asansörde kaldığımı sezmiş... Asansörde bir sorun fark edildiği için itfaiye ekibi çağrıldı... Önce Allah sonra onların vesilesiyle kurtuldum...
Benim asansör hayatım var kitap yaza bilirim. Saatlerle karanlık asansörde kaldığım oldu, hatta bikere asansör kırıldı 3 cü kattan aşağıya düştüm.100 kere kalmışımdır asansörde.
Kaldim. Hemde gece 2 de. Neyseki ailemle beraberdim. 15 20 dakika icinde kapıcı gelip açtı kapiyi. Fazla kisi binmişiz ama hacmi çoktu agirlik kapasitesine göre
Yok ben kalmadjm da bir arkadaşım kalmisti. Gülsem mj aglasam mi bilemedim o zaman. Cok korkmustu hakli olarak. Ama 155 i aramisti haliylr telefon da çekmeyince kalmjs öylece 😂😂😂dur gulmim de basima gelmesin 😑