Hani dışıyla içi aynı olmayan insan derler ya, bende öyleyim. Ne kadar tatlı güzel saf görünürsem görüneyim. Cinselliğe bir eğilimim var. Cinselliği çağrıştırıcak şekilde giyinip süslenmek hoşuma gidiyor. Ama aşırıya kaçmadan. Mini etek aşırı dekolte tarzim değil asla. Tatlı guluslerimin altında aslında bir ufak anlam yatar. saf bakislarimin altında ufak bir anlam yatar. Kırmızı ojeler en sevdigim renkler. Hatta kırmızı her nesneye objeye günlük hayatımda kullanimda yer veririm. ve surekli o tarz hayallere daliyorum, ben dusunmeden yasayamiyorum. Bunu farkettim. şimdi ben ne oluyorum? Iyimi kötümü bu eğilim? Kendimi değiştirebileceğim yonlerim varmı?
Cevabın nedir?
Selam kapçık ruhlu bayan,
Kardeş demek öyle. Fahişe Ruhlu.. İlginç bir itiraf..
Kardeş bence iyi bir eğilim değil yok. Yani yoldan çıkmana az kalmış , uçurumun kenarındasın.
Kısacası seksi tavşan olayım beni kovalasınlar istiyorsun.
Kardeş bu yolun sonu selamet değil sen de biliyorsun. O halde seninle psikoterapilere başlayalım gel bakıyım otur şöyle köşeye.
Ders - 1: Sen bir mal değilsin. Ben ne oluyorum demişsin. Sen insansın. İnsanevladı, cinselliği yani sadisfakşını çağrıştırmak istiyorsa içine şeytan kaçmıştır. Bu önemli bir ayrıntı.
Seni bir de üfletmek lazım08 Yorumla
Soran+1 yılEvet içime şeytan kaçtı bu ufkumu açan hoş yazın için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYa ne kelime dagarci geniş bir insansın sen öyle kelime oyunu yapıyorsun resmen benimle :D
Soran+1 yılNe naz yapıcam be naz yapsam adım Nazlı olurdu bir kere :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılsen gibi insanlar da şu var internetten biriyle tanışırsın incelersin güvendiğin anda da daha ilk buluşmanizin gecesi kollarında sabahlarsın özgür ruhlu masum yüzlü tipler bende böyle bir algıya sahip
076 Yorumla
Soran+1 yılHayır, sen başından geçti heralde ki böyle bir tahminde buluuiyorsun. Aklı olan insan internetten tanışıp bir insanla buluşmaz zaten. Buluşuyorsa da amac bellidir.
- +1 yıl
valla kız ögretmen oldu bunu akıllılık olarak degerlendirmeyebiliriz ama aptal biri de değildi tuhaf bir anı oldu kaldı işte
Soran+1 yılGarip :D insanlar bile bile yangına Körükle gidiyor, tecrübe kazandi belki de bir yandan
- +1 yıl
valla ne kazandı bilemem o kadarını ama bizimkiler yazlıktalar dediğim de ankaradan çıkıp gelmişti ilk 3 4 saat çok garip geçmişti. düsünsene ilk kez reel tanışma yaşıyorsun ve sende kalayım diyor bu gerçekten cesaret işi. ben erkek halimle buna cesaret edemem
Soran+1 yılKendi istemiş birsey diyemem hakkaten cesaret işi demek baya bağlanmış :)
- +1 yıl
yok ya ne bağlanması hafta sonunu geçirdi sonra ankaraya döndü bir kaç ay hiç konuşmadık sonra gelmeden önce yazdı geldi yine kaldı yine döndü bir kaç defa böyle devam etti sonra da evlendi gitti : )
Soran+1 yılNe hissettin peki :D
Soran+1 yılDeğişikmiş
- +1 yıl
bir şey hissettiğimi söyeleyemem duygusal boyutta hatta hafif balik etliydi ki bu tür kadinlarla birlikte olmayı seven biri de değildim yüzü çok hoştu ama onunla yaşadığım cinselliği bir çok kadında da bulamadım ilginçtir verdiği his farklıydı diyebilirim ve muhabbetini de seviyordum cidden
Soran+1 yılGerçekten değişik sadece cinsellik üzerinden yurudunuz yani, peki sonunda ne oldu ayrılmak zorunda kalinca
Soran+1 yılYüzü sevimlimiydi
- +1 yıl
demi moore a benziyordu ayni. ayrılmak diye bir şey sözkonusu değildiki biz hiç sevgili olmadık sosyal olarak dışarda da iyi vakit geçirdik sohbet muhabbet başbaşa kalınca da. evlendiğini görünce gülümsediğimi hatırlıyorum yani bir anı olarak kaldı bende hiç bir arkadaşımla dahi paylaşmadım bunu mesela zaten bu yaşadıklarını çevresindekilere anlatmayı seven biri de değilim arkadaşlarımda beni bilir detay soramazlar
Soran+1 yılÇok farklı birsey değil mi, benimde başımdan buna benzer birsey geçmişti. Şimdi çocukla konuşmuyorum bile. Ilkimdi, sevgiyle yaklaştim daha doğrusu ben o şekilde ona adım attım ama o sadece cinsellikte takılı kaldi
- +1 yıl
cok yeni tanisiyorken cinselliği yasadiysan böyle görmesinde seninde payın var ama. Biz erkekler rahat bir kadına karşı ilkimiz bile olsa işte bu benim aradığım kadın gözüyle bakamıyoruz bu kadar rahatsa bir başkasıyla da çok kolay beraber olur gözüyle görüp güven duyabilme kriterlerimizin dışında kaldığını kendimize söylüyoruz bu da toplumdan kaynaklı galiba mahalle baskısı önyargı şu veya bu adına ne dersen artık
- +1 yıl
sen nasıl bir şey yaşadın?
Soran+1 yılYatmadım sadece seviştim, ve ilk bulusmamizda böyle bişey oluştu. Icki icmistik hafif bir cakirkeyiflik vardı bende ama sarhoş değildim. Sevgili olmak için bulusmustuk benim amacım buydu basbasaydik issiz biyerdeydik. Haklısın ben ona bu fırsatı verdim.. keşke vermedeydim
- +1 yıl
ilk buluşma da kesinlikle bu kadar yakınlaşmamalıydın bunu zaten sende kabul ediyorsun. Bak sana bir sır vereyim ya da daha doğrusu tavsiye. bir erkek bir kızla çıkıyorsa onu mutlaka arzular ilk 15 gün ya da kısa olmayan 5-6 görüşmeden sonra bunu erkek daha net belirttiği zaman kadın kendini naza çekmek yerine bu defa "evet ben seni istiyorum ve istediğim için birlikte olucam" diyerek bunu yaparsa erkeğin saygısını kazanır. O zaman erkek kendisini özel hisseder ama yok naza çekeyim de beni hemen elde edilen kadın olarak düşünmesin dersen bu kesinlikle eksi puan erkek gözünde. Çünkü birbirini tanımış bir güven elde etmişsin ve bunu uzatmak düzgün kız imajı cizme çabasında olan biri olarak algılanmana sebep olur. erkekler bunun farkına varır emin ol
Soran+1 yılHaklısın, onun dışında 4 defa buluştuk her bulusmamizda tekrarlandı bu. Ve ben her gidişimde sırtıma tekmeyi yedikçe yani o karşılığı alamayınca kendimden uzak tutmaya çalıştım. Hep her buluşmadan sonra Elveda diyen ben oldum, ama geri dönen hep o oldu.1 defa ben mesaj attım ona. Bir daha o attı bana ve ben yine son buluşmamizdan sonra onu hayatımdan uzaklaştırdım ve bu sondu. Iyice sogudugumu hissettim. Bunu bir ders olarak algıladım ben. Ve bir başlangıca yani bir beraberlik için hiçbirşekilde hazır olmadığımı hissettim. Ileride evlenmelik olursa tabiki ciddi düşünürüm ama o zamana kadar biriyle o kadar samimi olacağımı pek zannetmiyorum. Çünkü kendi başımı kendim yaktım ben en başından beri. Ve benim ilkim olduğu için belki de ona bu kadar samimi duygular besledim. Şu an karşıma çıksa suratına bakmaya yüzüm olmaz, en fazla arkadaş kalmak isterim onunla zaten artık bir muhabbetim bir görüşmem olmaz.
- +1 yıl
yok bence de o ilişkiyi tamamen çıkar aklından senin için en sağlıklısı bu olur. birinden gerçekten çok etkilenirsin öpmek istersin bunu dediğim süreden önce yapma ve yapacağın zamanda evet be adam ben seni kendime yakın bulduğum benim gördüğüm ve tamamen istediğim için öpüyorum hissini vermen lazım. Özel olduğunu düsünmeyi her insan sever. İste bunu gösterdiğinde o kişi de beni öptü ama beni ben olduğum için onun gözunde sıradan olmadığım için öpüştük yoksa öylesine kimseyle öpüşmez bu kız hissi büyük fark yaratır. o kadar yaşanmışlıklar varki bende burada beni tanımayanlar insanlara hem kimseye anlatmadığım şeyleri anlatıp deşarj olmak hemde birilerine tecrübelerimden yola çıkıp ne olabileceği hakkında doğru tavsiyelerde bulunup yol göstermeyi istediğim için üye oldum. samimi insanlardan da bunları kesinlikle esirgemiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten, ben aslında yaptığım hataların vicdan muhasebesini yapıyorum. O adam çapkınin biriydi. Belki ben onun gözünde altına giren o sıradan kızlardan başka birşey değildim, bende biliyordum böyle düşündüğünü. Ama düşüncelerime hakim olamadım. Bari başta yapamadın sonda becer bari bağla onu kendine dedim kendi kendime. Ama yanlış zaman yanlış insan, hani alışmış kudurmustan beter derler ya bizim ki de o hesap. Ben onu alıştırdim. Belki en başından ona direnmek yerine suratına bir tokat çakıp rezil etseydim bu kadar üzülmezdim..
- +1 yıl
bak mesela birine farkında olmadan daha ilk ya da 2. görüşmede öpebilecegi biri olduğunu düşündürdün sakın tokatla karşılık verme elinle yüzünde ciddi bir tavır oluşturarak it hafifçe gözlerine bak ve sadece gözlerinle konuş özür dileyecektir mutlaka. başta sessiz kal sonra hayır aslında kendime kızdım nasıl sana bu cesareti verebildim ya da bu cesareti verebilecek ne yaptım diye düşünüp kendime kızıyorum falan de. kendimi basit biri gibi hissettim vs cümleler kurma. unutma sen ne istediğini bilen ve ancak güven duyduğunda ve buna tamamen hazır olup sen bunu istediğinde yapabilecek birisin. Bunun dışında mesafeni hep koru
Soran+1 yılTeşekkürler gerçekten yararlı bilgiler bunlar. :)
Soran+1 yılYeni başlayanlar için hayat dersleri...
Soran+1 yılBu saatten sonra ona arkadaş kalalim desem, ben 18 o 24 yaşında çünkü yaşı benden büyük
- +1 yıl
haha aynen öyle oldu. normalde hemen hemen hiç kimseye erkeklerin iç sesini duyurmam sen şanslı azınlıktansın ; )
Soran+1 yılMübarek insanım, şu saatte şu bilgileri bu saatten sonra bilmek bile büyük bir şanstır. :)
- +1 yıl
yaşı senden çok büyük değil 6 yaş hiç bir şey değil hatta ama bilmiyorum tabi sizin yaşlarda size fazla görünebilir. Şunu bil o çocuk sana hiç bir zaman iyi bir kız gözüyle bakmayacaktır ne kadar iyi de olsan onun aklında hep ilk buluştuğu akşam ıssız yerde öpüp dokunduğu vs vs biri olarak kalacaksın bòyle biriyle arkadaşlık yapmaya devam etmen yine sòylüyorum sana problem çıkartır o defteri kapat yaşın çok genç ve daha ne aşklar yaşayacaksın aklına bile gelmeyecek bu çocuk
- +1 yıl
1 ay daha buralardayım saat problemim yok bunun da nimetinden yararlandın tabi yoksa çoktaaan pirelerim uçuşa geçmişti : )
Soran+1 yılHaklısın, konusmalarimizda herseyin aramızda kalacağını kiminle ne yasarsa yaşasın hepsinin onun ve o kisinin arasında olduğunu söylemişti hatta isim bile vermemisti bana. Sence böyle birisine güvenmek hatamı.. şu aralar sık sık onu çevremde görüyorum ve bundan rahatsız olmaya başladım.
Soran+1 yılHahahah teşekkür ederim gerçekten çok sevindim bana cevap vermene bir desteğe kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı gerçekten :)
- +1 yıl
her söylenene inanma derim ama bazen bende bunu söyleme gereği hissettiğim de oluyor ve dedim ya hiç bir yaşadığımı en yakın dostuma bile anlatmadım anlatmamda ama bu karakterle ilgili bir mevzu ve bunu buradan böyle dedi diye kesin bir yargıya varmakta zor müneccim de değilim yani : )
Soran+1 yılVe işte bende en çok o kötü kız gözüyle bakılmaktan korktum, birinin hatırında o şekilde kalmak çok kötü
- +1 yıl
sende bana iyi geldin karşılıkli oldu ne olduysa ; )
Soran+1 yılTabiki sana kalkıpta tahmin ey demem zaten yanlış olur :D
- +1 yıl
hayır o kişiye yaklaşmazsan ulan ben kız için neler düşündüm ya der kendi kendine ama çocuğa ilk meyiledişinde gene haklıymışım dedirtirsin yani dönmezsen geri bunu öyle görmeyecektir
Soran+1 yılYani diyosun mesaj atsa dahi hicbirsekilde muhattap olma, olmak istemiyorum da zaten. Ama onun gözüne sokmak içinde gidip orda burda erkeklerle de oturup kalkmam benim karakterimë ters gelir ilk baş..
Soran+1 yılÇünkü eminim öyle veya böyle mesaj atacak ben bitti desem bile o 1 ay sonra da olsa yine de bana mesaj atacak, kaç gündür peşimde koşuyor farkındayım amacının
- +1 yıl
tabiki atacak hiç şüphem yok aynı mahallede misiniz nedir
Soran+1 yılAynen aynı mevkiideyiz hatta ve bizim evin yakinlarinda sürekli, ya da orda burda zırt pirt benim ortalıkta isim olduğu saatler denk geliyor uzaktan bir bakıyorum motorla cikiveriyor karşıma birden, gormemezlikten geliyorum bende, çünkü gerçekten bir zaman sonra içimden artık yüzüne bakmaya cesaret bile gelmiyo. Istemiyorum. bu kadar gönül yorgunluğu yetti bana yani :D ve nedense onun yüzünden başıma gelmeyende kalmadı
- +1 yıl
hayırdır ne geldi başına bu kadar hemde çocuk yüzünden : )
Soran+1 yılAilem zamanla durumu öğrendi o çocukla görüştüğümü öğrendiler maalesef, aileme karşı güven kırıklığı yaşadım. Onları üzdüm. Kendim üzüldüm... sırf o oğlan için. Değmedi ama gerçekten, zevk düşkünü bir erkek için ailemin sözünü çiğnedim. Kendimden utanıyorum...
- +1 yıl
yaptiklarından utanma bence ders aldım ve bu benim için altın degerindeydi de. ki bu gerçekten doğru. ders almazsan utanabilirsin o zaman hakkin var. aptallık aynı hatayı birden fazla yapıp farklı sonuca ulaşacağını ummaktir. işte bu yüzden aynı hatayı ikinci kez yapma aptal durumuna düşüp işte o zaman utanma
Soran+1 yılHaklısın :) o zaman bir defter daha kapandı hayatımda artık onu bitirdim içimde kalbimde beynimde
Soran+1 yılSadece bana yazacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum..
- +1 yıl
senin için en doğru olanı söylerim gerisi sana kalmış. hahaa intikam çanları çalıyor desene
Soran+1 yılTabiki :D lafı ağzına ağzına vurucam ki birdaha yüzü kalmasın ne yazmaya ne etrafımda olmaya
Soran+1 yılBen ona olan sevgimi her zaman yüzüne vurdum cinsellikten biraz daha uzak konular secmeye calistim peki bu onun için birsey değiştirirmiydi sence
- +1 yıl
ne diyeceksin mesela : )
- +1 yıl
kısa ve net cevap vericem ASLA : )
Soran+1 yılBaştan belliydi diyosun yani :D diycem hangi yüzle yazıyorsun senin gibi birini ne yakınımda ne uzağımda görmek istemiyorum, bana zararı olan insanı ben hayatımda daha fazla barındıramam gibi şeyler sitemkar sözler :D
- +1 yıl
konuşmayı uzanırsın ona da kendini aklama şansı tanırsın. diyeceğin şey ben yaşıma göre büyük biriyle birlikte olduğum için kendimden çok utanıyorum de ona kendini kötü hissettirirsin. sana yetişkin muammelesi yapıp durumu kurtarmaya çalışacaktır ısrar et benim okulum herşeyden önemli böyle şeylere kafa yoramam sende yaşına göre biriyle ol dilediğini yaşa ama artık görüşmek istemiyorum yaz
- +1 yıl
kendini korkak bir kedi gibi göstermek istemeyeceğini en azından küçük bir kız gibi göstermek istemeyeceğini düşünüyorum ama bitirmek için en iyi yoldur karşı tarafa suçlu hissettirmek
Soran+1 yılIşte ben bunu yapamıyorum :)
Soran+1 yılGaliba tam bir safım... Bu çok iyi bir taktik oldu teşekkür ederim :)
- +1 yıl
hemcinsi mi karşı cinsle al aşağı ediyorum ya. kendimi hababam sınıfındaki kızlara yaranmaya çalışıp arkadaşlarını satan en sonunda da yahni yapılmasına karar verilen şaban gibi hissettim haha
Soran+1 yılÇok güzel bir şey ama inan bana jahahahhahah :D her insan biraz payını almalı :)
- +1 yıl
senin tarafından bakınca kesinlikle öyledir de diger tarafın beni yahni yapmak isteyeceği kesin eğer bilse bu konusmayi
Soran+1 yılO zaman kıza yaranıyo diyip yaş odunla döverdi heralde :D
- +1 yıl
tabi aramızdaki yaş farkını gözden geçirmesi gerekecek
Soran+1 yılTabi o da var sen onu ikiye katlar denize atardin :)
- +1 yıl
ne biliyosun belki korkağın tekiyim ben Allah korusun : )
- +1 yıl
ya birde ben sana bir şey sormak istiyorum cidden tuhafıma giden bir olay ve zaten birbirimizi tanimadimiz için rahatlıkla sorabilecegimi düşündüğüm için bunu yaklaşık olarak ögrenmek istiyorum
- +1 yıl
ve gizli kullanıcı uyur hadi bakalım : ) iyi geceler : )
Soran+1 yılTabiki sorabilirsin sorun olmak ben iyi bir insanım samimiyim ve senin Samimiyetine inandım güvendim konuşuyorum :)
- +1 yıl
ya çok sağol hani tanımadığın birine açılmak kendine iyi hissettirir ya bu da öyle bir şey. foton falan da yok yanlişta anlamazsın bu yüzden diye samimiyetine güvenerek tamda yaş itibariyle sorulacak biri oldugun için sorucam bu soruyu. niye ögrenmek istediğimi de sonra kısaca açıklarım. gittiğim spor salonu veya bunun gibi yerlerde bir partinin teşkilatı bile olabilir her neyse. Burada yaşı daha 17 20 arasında olup benim yaşimda birine neden bakar kızlar? neredeyse iki katı yaşında biri var karşında ve burada kendi yaşıtları olmasına rağmen baktığın kişi neden böyle biri bunun altında yatan sebep ne olabilir hani sen yaşamıyorsan illa ki bir arkadaşın bunu yapıp seninle paylaşmıştir.
- +1 yıl
bu sorumun itici olabileceğini tahmin etmiştim ama emin ol samimiyetine güvendiğim için sordum
Soran+1 yılÇekici bulduğu için olabilir, her genç kız bunu yaşar mutlaka. :) etkilenmis olabilir, fiziğinden birtakım şeylerden vs. Çünkü tatlı veya çekici bir erkeksen ve kendini birsekilde orda kanitliyorsan illaki sana bakacak, ama gizli gizli bakıp bakışlarıni kaciriyorsa o zaman kork sen cidden hoşlanıyordur ama her insan için geçerli değil tabi ki bu :)
Soran+1 yılYok hayır itici gelmedi soru, ben de kendimden büyük birine bu yaşlarda ilgi duyabilirim bu yanlış bir durum değil ama sapkinlik çok başka bişey :)
- +1 yıl
Allah hepimizi sapkınlardan sapıklardan aşağılık insanlardan korusun. bir sürü kadın iğrenç emellere maruz kaldığı bir dünyadayız benim ablam 6 sene önce ayrıldı eski iş yerinde yaşadığı sözlü tacizlerden bahsetti ki benim ablam bankacı yani eğitim seviyesi yüksek insanlarla çalışıyor. delirdim çıldırdım anlatamam
- +1 yıl
o bakışma durumlarının bakış kaçirmaların falan ne olduğunu biliyorum tabiki : ) ama iki kat yaşındaki adamla beklenti nedir yani flört mü yoksa ya ne güzel abi kardeşi var mıdır gibi bir şey mi : )
Soran+1 yılBirsey olabileceğini pek zannetmiyorum geliPte sana açılmaz yani onu bekleme sen açılana kadar :) duygularini içinde yaşıyor bile olabilir yani.. sadece biraz denemeyle herseyi ortaya çıkarabilirsin, azıcık ilgilensen zaten ilgiye karşılık verir hemen gerçekten ilgileniyorsa :))
- +1 yıl
aa yok ya açılmak falan öyle bir düşüncem yok olmadı da illa birine açılacaksam bana uygun biri olmalı he o yaşlarda ama cidden çok etkilendiysem ciddi bir yakınlık göstermesi karşılığında bunu yapabilirim anca yani büyük konuşmamak lazım mazallah : )
Soran+1 yılE tabiki öyle karşı tarafin da birseyler göstermesi lazım cabalamasi lazım, ama doğru diyorsun aslında öyle olmasi gerekir zaten :) anca olsa olsa hoşlanma ihtimali vardir, ya da kendine baktırmak icin veya veya sadece birlikte olmak içinde bakıyor olabilir türlu türlü sebepleri var yani bunlar tabi biraz saçma ama :)
- +1 yıl
katılıyorum sana : ) yardımların için sağol
Soran+1 yılAsıl ben teşekkür ederim. iyi aksamlar :)
- +1 yıl
iyi akşamlar : )
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sensin işte. kendini neden belirli kalıplara sokamaya çalışıyosun ki? eğer senin kendinde rahatsız olduğun bişe varsa değiştir, ama sırf insanlar öyle istiyo diye kendinden ödün verme. Sen SENsin, başkası değil. BU senin hayatın, senin kıyafetlerin, senin ilişkilerin, senin duyguların.
10 Yorumla
Butun insanlar buna egilimli yaratilmistir
Nefsine hakim olmak nefsini eğitmek senin elinde10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
+1 yılKendinle oynama. Sonra dönebileceğin bir fabrika ayarların yok. Bu halinle barışık yaşa. Herkes senin kadar fahişe ruhlu ama senin kadar cesur değil, değiliz.
34 Yorumla
Soran+1 yılNeden cesur oluyorum ki ben? Tersine çok çekingen bir insanimdir.
- +1 yıl
Yani bunu paylaştığın için, söyledim. Burada bir yazılanları göze alıp açık açık paylaştığın için.
Soran+1 yılAslında gerçek bu kendimle iç savaş veriyorum :)
- +1 yıl
Sebebi ne olursa olsun kendinle savaşma ya. Hepimiz cinselliğimizi ön plana çıkaracak şeyler yapıyoruz. Tabiatımız böyle. Sen fazla takıyorsun bence 😊
+1 yılKendini değiştirmeni gerektirecek bir durum yok. Çekici olmayı seviyosun dürtülerin bunu istiyo hepsi o kadar. Bunu sen sorun ettikçe psikolojik soruna dönüşür ama bence tam aksine herkesin olması gerektiği gibisin. Bence sen kendini farklı yorumluyosun hepsi bu
10 YorumlaOyle deme kendine. Bugun neredeyse butun kizlar senin gibi. O yuzden rahatool cok dusunme sen sorgulayan birisin o yuzden oluyor bunlar. Cogu kiz sorgulamaz aptaldir genelo 1-0 ilerdesn bence. He birde cinsel obje yapma kendini biraz saygili ol ve kimseyle yatma :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi o kadar değil. neyin ne olduğunun farkındayım. :)
+1 yılHerkesin eğilimi var cinselliğe, normal yani... Sıkıntı etme, nasılsan öyle ol. Kötü bir durum yok, değiştirmeye çalışma kendini...
20 Yorumla
+1 yılyoo bence güzel birşey, şehvetli bir kadından bir partnerden daha güzel varmıdır şu dünyada?
10 YorumlaZevk meselesi sadece bu iyi ya da Kötü olduğunu göstermez
10 YorumlaSen sensin. Bu da senin iç düşüncen herkeste var ama saklarlar. Söylemezler ya da inkar ederler hepsi bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol cogumuz boyleyiz bende oyleyim beni okadar masum cocuksu tatli gorurlerki halbuki senin anlattigin gibiyim biraz
312 Yorumla- +1 yıl
İnsanın özünde bu var. Sadece bazıları iyi saklıyor o kadar ama eninde sonunda bir gün ortaya çıkar.
- +1 yıl
kadınlara bakınca sanırsın ki bunlar nasıl varlıklar cinsellik ile işleri yok demekki bastırıyorlarmış
Cevap sahibi+1 yıl@Cartoonman aynen oyleyiz hemde ne bastiriyolar cok fenalar
- +1 yıl
Peki bunu nasıl ortaya çıkarız az taktik rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Cartoonman zor ya hep sakliyolar cunku 😊 ancak uzun iliskilerinde ve evliliklerinde cokiyo bu ortaya yani güven gerekiyo bence sana gyvendigi zaman olur
- +1 yıl
Kadınlar bir erkeğe hangi konuda güvenmek ister yani ne aldatma mi dürüstlük mu
Cevap sahibi+1 yıl@Cartoonman her konuda aldatmak durustluk ona bagliligini bilmesi gerek. Onu sevdigine inanmasi herek
- +1 yıl
Yani benden hayatımı istiyor ruhum da dair
Cevap sahibi+1 yıl@Cartoonman yok yahu abartma guven kazan yeter
- +1 yıl
Bence güven olayı çok zor en azından ben rol yapmam kendim olurum güvenen güvensin güvenmeyen kendi bilir
- +1 yıl
neyse güzel sohbet için teşekkürler iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@Cartoonman zaten rol yapma yani iyi geceler
+1 yılSenin gibi kadim ancak eğlendirir beni. Bende seninle eğlenirim. Evlilik düşünmem
09 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır soruda yanlış tanıttim karakterimi. Sadece şehvet geliyor Ruhumdan. ama bunu hiçbir zaman bir insana koz olarak kullanmadim. Zaten ben öyle Eğlence düşünen birisi de değilim. okul hayatım bittiği gibi evlenmek için iyi birini bulacam Allah kısmet ederse.
- +1 yıl
Anladim. :)
Soran+1 yılAllah allah ne anladın :D
- +1 yıl
Evlenmek istediğini iyi birisiylen :) ve bana sarktigini anliom :)
Soran+1 yılHayır sarkmadim :D
- +1 yıl
Meyilliydin ama :))
Soran+1 yılPeki öyle olsun :) :)
- +1 yıl
Takiliom be :)
Soran+1 yılFarkimdayiiim Teşekkürler mütevazı tavırların için :)
Ay ben seni yerimmm kızz tam aradığım tip. Ne tür fantezilerden hoşlanırsın yazarmısın bana :)
10 YorumlaInsanin kendini oldugu gibi ifade edememesi fena olsa gerek. 👌
10 Yorumla
+1 yılBende öyle ve müthiş derecede kendime ait özgün fantezilerim var özellikle gün içinde grup seks hayalleri kuruyorum ama kimse anlamiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende bir erkek olarak aklımda bayanlara baktigimda önce onun dış görünüşüne bakarım hoşuma giderse ona hep cinsellik gelir aklıma. tipi hoşuma gitmez Se hiç ilgi alanima girmez. benim kafadansin
00 Yorumla
+1 yılHerkesin yapisi farkli. Olabilir bu kotu birsey değil. Kendini boyle kabul et.
00 Yorumlaher insanda vardır zaten o olmayanlara aseksüel deniyor işte
10 YorumlaEn cok şaşdigim kiz tipi bide en çok ceken.. o sevimliligin altindan cikan seytanliga
20 Yorumla
+1 yılFahişe ruhlu olsan herkese verirsin. Şarkıcı bilmemne tilki gibi oşursun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece şehvet geliyor sanki Ruhumdan yanlış tanıtım yaptım soruma :D
+1 yılaslında tanıyınca çok çekici gelir öyle kadınlar. tanıyınca bırakamazsın
024 Yorumla
Soran+1 yılYa söyle bişey var o konu üzerine duruldugunda yani beni sadece bir cinsel obje olarak gördüğünde direkt soguyorum ben karşı cinsten
- +1 yıl
sen aten belli etmediğin için hemen o konulara girmezler
Soran+1 yılYavas yavaş diyorsun :D
- +1 yıl
yani. zaten o da sana çekici gelir :D
Soran+1 yılEh yani :D
- +1 yıl
o zaman öyle dene
Soran+1 yılDenedim zaten yine olmuyo ben haşin erkek seviyorum öyle kıvama hemen gelmiycek :D :D
- +1 yıl
haşin erkek nedir ya :D
Soran+1 yılDöşü kıllı kodumu oturtturucak böyle :D
- +1 yıl
hımm sen aslında sert istiyosun
Soran+1 yılHayır sakasına demiştim ama :D
- +1 yıl
sen ne istediğini iyice düşün :D
Soran+1 yılSeni :D
- +1 yıl
oyy cidden mi heycanlandım bak :D
Soran+1 yılSeni almadan gitmem ama bak. Nikah masasına oturturum haberin olsun. :)
- +1 yıl
tamam istemeye de gelin :D
Soran+1 yılBekle adresi söyle çikolata çiçek kapıp geliyorum eve. :) :)
- +1 yıl
kahven tuzlu mu olsun az tuzlu mu?
Soran+1 yılMumkunse az karabiber birazda kimyon azıcıkta pul biber :)
- +1 yıl
isot da var istersen :D
Soran+1 yılÇok güzel olur bea istemeye geldimmi kafa yapar bayılır kalırım orda :D
- +1 yıl
zaten içine biraz da esrar kokain atarım merak etme :D
Soran+1 yılAllah beya o zaman değme keyfime düğün olur düğün :) ;)
- +1 yıl
kafan da nasıl güzel olur hem :D takip et
+1 yılyemin ediyorum şu itirafı yapan bir kız oldu ya helal olsun ne diyim
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah neden kimse olmadımi :D
- +1 yıl
cık :D ama iyi biri olduğunu düşünüyorum yani zamanbla geçecek bu uslanacaksın
Soran+1 yılTeşekkürler :) ben yanlış tanıttim soruda kendimi aslında. Sadece Ruhumdan geliyor sanki o şehvet. Gencligimden dolayi biraz da heralde :D herkes yagdirmis yok sen bilmem nesin senin gibi bilmem ne olmaz falan. Tersine, asla Eğlenmelik bir insan değilim. Okulum bittiği gibi iyi birisini bulup evlenmeyi düşünüyorum ben :)
- +1 yıl
inşşalh kalbbinden geçen olur ama fazla da şey yapma hani :)
Soran+1 yılYok hayır ben kendime mukayet oluyorum :)
Soran+1 yılAmin inşallah...
- +1 yıl
o zaman sakın bana mesaj atıyım deme :D :D tövbeni bozarım falan :D. D
Soran+1 yılTabi canım tabi kışkırtma yöntemleri vol1 :D
- +1 yıl
yok kışkırtma olsa direk söylerim ciddiyim çünkü aklım gider yani :D
narsist kisilik bozuklugunu anlatmissin.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini tanımlamışın zaten fahise ruhlu diyerek. İyi bir yön olduğunu kimse söylemez.
10 Yorumla
+1 yılah şu kızı bir görsem :)
112 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz imkansiz yazarken imam yazmam gibi mesela :D
- +1 yıl
nedenmiş o kapalı mısın
Soran+1 yılHayır açığım ama kapanmak istiyorum
- +1 yıl
anladım güzel :)
peki neden imkansız
ne güzel şeyler yazmışsın olmaz ki ama
bakir mi ölcem ben de :D
Soran+1 yılTabiki bizim sonumuz buuu :D :D
- +1 yıl
kötü olmak sana ne kazandırıcak :)
Soran+1 yılHerseyy bekaret önemli ;)
- +1 yıl
evet de öyle mi ölmek istiyorsun cidden :D
Soran+1 yılEvet evlenicegim günü bekliyorum ;)
- +1 yıl
ruhunu bir daha tanımlasana hoşuma gitti :)
Soran+1 yılDetayda yazıyo zaten ona bak :D
- +1 yıl
buraya yazmanı istiyorum :)
Kardeşim sen bir insansın ve cinsel içgüdülerin bundan daha doğal bir şey yok okay?
00 Yorumla
+1 yılilginç bir kişiliğin var
10 Yorumla
+1 yılseks düşkünüsün kötü bişey değil bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden değişmek istiyorsun ku sen sen yapan şeyler onlar değişme bence
00 YorumlaKötü bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi abii tabi.. :)
Herkes senin gibi, sorun yok
00 Yorumla
+1 yılSoruda yazdığın gibi bir bayansın :).
06 Yorumla
Soran+1 yılFahişe değilim sadece şehvet var ruhumda
- +1 yıl
çok normal. yaş itibariyle de vardır istek. cinselliği yaşadın mı peki yoksa sadece öyle mi gözüküyorsun?
Soran+1 yılYaşamadım, kendimi saklıyorum
- +1 yıl
istek normal. bir de yaşadıktan sonra görmek lazım :)
Soran+1 yılDurmam :D :D oyuzden tamamen eşime adadım kendimi
- +1 yıl
iyi bakalım :)
+1 yılsevişmeye ihtıyacın var
10 Yorumla
+1 yılİstemem...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah neden ya hu rus kızlarıni istiyorsun ama :D
Kendini degistirirsin kararliysan yasin kac
06 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşım
Soran+1 yılHayır?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir açıklama böyle ya
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyi varmis
- +1 yıl
Atar yapma hemen ne bilim fahişe demen tuhafıma gitti
Soran+1 yılAtar yapmadım Özür dilerim öyle algilamana sebep olduysam, fahişe dediğim lafın gelişi o kadar değil sadece hafif ruhum cinselliği cagristiriyor ve bu içimden geliyor
- +1 yıl
Yok ya ne özuru hanı ne bilim insanın içinde arzuları olur bazen frenlersın bazen frenleyemezsin sadece sen böyle degilsin ki bir çok insan böyle
Soran+1 yılBen frenliyorum
- +1 yıl
Mecbur yoksa kaza olur 😬
Soran+1 yılHayır :D
- +1 yıl
Tamam olmasın zaten
+1 yılSenin ilacın bende
11 Yorumla
Soran+1 yılSen başkasına ver o ilaci
+1 yılyanmışsın sen
10 Yorumlaen sevdiğim <3
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmelik hatun evde ucurursun
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki :D ama evliliği sadece o kadar görme. Sorumlulukları da gör.
Cevap sahibi+1 yılZaten sadece ondan ibaret degil evlilik ciddi bisey yas kac?
hastasıyım onların
10 Yorumla
+1 yılsen bir geyşasın:D
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demektir ya hu :D
+1 yılOrus pu oluyon
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. E super iste.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılRuhta şehvet var ama tatlı güzellik onu kapatıyor dış gorunumun altında neler yattığı belli olmuyor
+1 yılSeviş :
10 YorumlaHayaller
02 Yorumla
Soran+1 yılHayal değil
+1 yılHihiiii olduuu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasıl oluyo ya
02 Yorumla
Soran+1 yılSehvetli oluyor ya ondan :D
Cevap sahibi+1 yılHıı anladım kopyamsın o zaman 🖒🖒
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında