Sapyoseksüel bir insan mısınız? Karşınızdaki kişinin zekasına ne kadar önem verirsiniz?
Sapyoseksüellik zekaya önem vermek değildir sadece. Sapyoseksüel insan kel ve fodul, çirkin bir adamdan ya da çirkin, sivilceli, gözlüklü bir kadından dahi onu zeki bulduğu için etkilenebilme, aşık olabilme durumudur. Aman şu şu olsun ama zeki de olsun deyince Sapyoseksüel olmuş olmuyorsun kısacası.
Peki. Anlamını bilmeyen insanlar çoğunlukta olduğu için böyle bir cevap vermeyi uygun gördüm. Üzerinize alınmayın. Şöyle cevap vereyim o halde. Sapyoseksüel değilim :)
açıklaman güzel fakat kel ve gözlüklü olanları gömmeseydin iyiydi :)
@ozelseyler ahaha yok aslında onu anlatmak için dedim. Gömmedim kimseyi. Harry Potter gözlükleriyle ergenlik yıllarını geçirmiş bir hatun olarak en başta yapmam öyle bir şey :) Ayrıca kel ama karizmatik adamlar da var :)
evet ama istisnalar kaideyi bozmaz sende bal gibi kel ve gözlüklüler çirkindir diyerek gömmüşsün işte :) yoksa jason statham kelmiş jhonny deep gözlük takmış kime ne :)
@ozelseyler Tamam peki :/
en azından kabullenmekte bir erdemdir :)
@ozelseyler Teşekkür ederim :)
Karşımdaki insanın zeki olması benim için önemli.
zeka herşeyden çekici geliyor ama salak olmadığı sürece olmazsa olmaz dediğim kriter değil
static.boredpanda.com/.../...ow-to-cake-it-gif.gif
Bayılırım beyine.
Cevap
14Cevap
Zekaya ve ahlaka asik olurum oyle ete buta saca kasa degil.. aa boyle terimleride sevmiyorum dogrusu.. illa hep bir suslu isim koymak zorunda degiliz..
Zekasına elbet önem veririm ama bu sapyoseksüellik denen kavram trend oldu. Duyan sapyoseksüel oluyor : )
sap seksüel
çöp seksüel
odun seksüel
kalas seksüel
kütük seksüel
rütbe rütbe gidiyor bakalım :D
evet galiba öyleyim aptal insanlara tahammül edemiyorum
Lafa geldi mi herkes sapyoseksüeldir ancak yakışıklı/güzel gördüler mi yelkenler suyaa...
%100 önem veririm, sırf saf diye birini kandırıp beraber olmaya çalışan ezikleri de sevmem
Zekasini düşünüpte bosalmiyoruz heralde. Ama zeka önemli tabi
aynen öyle biriyim erkeğin zekası beni dahda etkiler sırf zekası yüzünden resmen aşık olduğum çok insan vardı
IQ 139 sertifikalı 😀😀😀
@SupernaturalDean Yemin et :D
Hayır. Tipe bakıyorum zeka da önemli ama tip daha önemli zeka sonra
karşımdaki zeki olucak yoksa imkansız
Biraz ve kesinlikle katlanamam aptal insanlara😒
Zeka şartta yani herşey zeka değil
Hayır içtenliğine ve dış görünüşüne
Ya o dedigin ne demek oluyor?
Kesinlikle oyleyim.
Kendini zeki goruyor musun
Bence hayir diyenler vardir. Ben zeki oldugumu pek fazla dusunmem mesela :)
Çok nadirdir, kimse durduk yere ben zeki değilim demez ki. O yüzden bunu bana sorman sana sağlıklı bir cevap kazandırmaz. :)
Ben zekiyim dediğimde bunun aksi davranışlar sergiliyorsam kendimi kandırmış olurum. Ki çoğu kişi de öyle yapıyor.
Kısaca karşındakinin zekası sorarak değil gözlemleyerek anlaşılır diye düşünüyorum. O yüzden soruna net bir cevap veremeyeceğim. :)
Bende kendini kandirmaman taraftariyim ;)
Ahaha :D eger durust olursan ogrenebilirim :)
eğitilebilir insanların olması güzel bence,
Kesinlikle öyleyim
Cok :)
Şu kadar falan
Önem veririm genelde
Evet.
%80 sapyoseksüelim.
Evet ta kendisiyim
Çok önem veririm.
Önem veririm tabi
Evet biraz var
Tabi