Sosyal medyada takipcim yok?

instagramım var ama çok az takipcim var ben genelde herkesle iyi anlasan biriyim ama oyle kimseyle samimi olamiyorum şimdiye kadar genelde taniştiğim kişilerin adlarini bile fazlaca sormam bunu yeni fark ettim universitede kendi kendime takilirim cok az arkadaşım vardir onlarlada arada takılırım eski arkadaşlarımla görüşürüm ama onlarlada arada takılırım ve bunu sorun etmem kendi kendime yetiyorum iyi kötü. Kimseyi de kırmıyorum ama isin kötüsü birinden hoşlandığimda (çok fazla diyoloğa girmediğim) onunla konuşmayı instagram yoluyla yapmak gerekiyor günümüzde böyle işliyor) ve instagramimda az takipcim olduğu için endişe duyuyorum-utaniyorum benim 30-40 onlarinsa 200-300 olunca utanmam da gerek gibi. instagramdan daha fazla takipci elde edemiyorum aslında yakışıklıyımda fakat çok yakışıklı veya populer biri olmayınca veya azda olsa bir tanışıklığınız olmayınca kimse sizi eklemez değil mi? Böyle giderse asosyal-eziğin teki olup çıkacagim ve potansiyelimin bu oldugunu bilsem teslim olabilirim ama bu değil yarın ne olacağımız belli mi belki de az zamanım kaldı? kalan zamanımı hoşlandıgım kişiye hoşlandıgımı bile söyleyemiyecek kadar aciz olarakmı gecireceğim? Okuduğunuz için teşekkür ederim
Not:takipci kasmayı önermeyiniz lütfen
Sosyal medyada takipcim yok?