burçlar ve aldatma oranları ? herkes burcunu ve aldatıp aldatmadıgını yazabilirmi çok merak edıorum en çapkın burç hangi burç :) :D
Cevabın nedir?
İkizler :)
Aldatma oranı çok yüksek çünkü aşırı derecede flörtöz dışa dönük bir anı bir anını tutmayan sürekli arayış içinde olan bir burçtur :)
Hayatımda hiç aldatmadım kimseyi ama hiç bir zamanda 3 den az kişiyle ilgilenmedim ciddi ilişkilerim olsa dahi en az bir iki flörtüm oldu ve hala var :)
Ne grur duyarım nede utanırım yapı meselesi :)13 Yorumla- +1 yıl
beni zikrediyon bebegim bu gün dogum günümde süpriz yap :)
En İyi Cevaplar
koç burcuyum ama boğada olabiliyor saçma bişey.aldatmadımda çok incelerim,oo çok harikaymış derim birine ama ilgi gösterirse geri çekilirim aldatmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoğa = asla aldatmam sevgilim yokken sağa sola çok bakarım ama sevgilim varken kimseye bakmam bile göz ucuyla
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden gıcık olduk aldatmıyorum diyemi :D
+1 yılYükselenim ve burcum terazi. Seviyorsam gözüm dışarıda olmaz. Gerekirse ilişkiyi bitiririm ama aldatmam.
14 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim sevgilimde terazi :)
- +1 yıl
Kıymetini bil :)
- +1 yıl
tamam:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
49Cevap
+1 yılbence senin akli dengen bozuk.insanların yapıları değişkendir.bunları burçlara göre değerlendirmen çok yanlış.nerden biliyorsun burdaki insanların yalan söyleyip söylemeyeceğini.burçlara inanacağına başka şeye inansan çok daha iyi olur..yoksa bu hayatta mundar olup gidecen.
11 Yorumla- +1 yıl
yokya yanlıs anladınız hepsi makara iş olsun bunlara inanıp hayatıma yön vermem merak etmeyın ve herkesın aklı kendınedir hayırlı günler dilerm
Oğlak burcu, cevaplamaya lüzum dahi görmüyor anlaşılan. :)) Bütün oğlaklar adına yazayım bari, aldatmayı sevmezler, aldatılmayı da sevmezler. Onlar için aşk sevgi vs. ikinci önceliktir, duygularıyla değil, mantığıyla hareket ederler. Ama bu yine de aldatmayacakları anlamına gelmez.
00 Yorumla
+1 yılteraziyim aldatmaktan çok aldatılma olasılığım daha fazla .
27 Yorumla- +1 yıl
terazi için flörtçü diyorlar bu ne demek ?
- +1 yıl
Fluttur o flut ::p evetya flort etmeyı sevıyoruz ama altalıyoruz :)
- +1 yıl
nasıl altalamak mı yanlıs yazdınz heralde ya sole sorayım gereckten sevdgınız deger verdıgını bırı varken gözunuz baskasna kayabilrmi baska birini yedekte tutarmısınız?
- +1 yıl
Kontrollerımı yaptım dogru yamızmısım evet aldataıldım hayatımda ıkı kere . Hıc bır zaman oyle yok bırı yedekte dursun falan demedım duyguya onem verırım ama gorsellıge one verırım bakarım ama baktıgım kısıyı o an unuturum.
- +1 yıl
tamam anladım teşekkür ederm saolun.. sanalda aldatmak demiş yukarda biri o ne demek ya sanalda nasıl olurkı sevdıgın bırı varken
- +1 yıl
Onuda ona sormak lazım ama sanalda aldatmakta aynı reelde aldatmakta aynı anlayıslı ınsanlar bırbırlerını aldatmazlar gıbı gelıyor bana
- +1 yıl
anladım teşekkürler cevaplar için
Gizli Üye(36-45)+1 yılburçla ne alakası var. daha neler neler cıkartacaksınız. İnsanın karakteriyle alakalı birşey bu. karaktersizse aldatır. karakter sahibi düzgün birisiyse aldatmaz. basit. insanların hayatlarını burcllar belirleseydi, kimlerin yönetici kimlerinde sanatcı olacakları kimlerin bilim insanı olacakları onceden yazılır çizilir, doğum tarihlerine göre gruplar halinde bu yonde eğitlirlerdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyengeçim-Aldatmam ama biraz meyilliyim galiba aldatmaya nasıl diyim vicdan azabı duyarım konusma ufak yakınlasma oldugu anda birinden vazgecerim.
Yani denerim biriyle cıkarken baskasıyla konusup yakınlasabilirim ama o yakınlasmanın olacagını hissettiğim anda birinden vazgecerim bu da tam aldatma sayılmıyor galiba.16 Yorumla- +1 yıl
olsn yinede gerek yok byle tehlıkelere atlamaya
Cevap sahibi+1 yılevet aslında nefret ediyorum bu durumdan ama ne zman biriyle murlu olacagımı düşünsem baska bir kişi hayatıma girmeye aklımı karıstırmaya baslıyor sıkıldım bu durumdan. Ben zaten kaarrsız bir insanım her konuda. Böyle oluncada ikilemde kalıyorum ama yine dogru yolu buluyorum Allah ın izniyle :) Şimdide verdim akarrımı emin adımlarla sadece tek bir insanlar umarım olur kimsenin aklımı karıstırmayı bırak hayatıma girmesine bile izin vermyrum aklım karısır diye. Ama önceden cok yaptım.
- +1 yıl
anladım ders cıakarman guzel bir yengec sevdımı tam sever ama ole duydum hayırlıısı olsn hakkında
Cevap sahibi+1 yılevet orası öyle gercekten sevdiğimde uuu kimse giremez kafama :) dünyayı alırım karsıma. Kimi sevdiysem kendimi ona bagladıysam aldatıldım bundandır belkide böyle oluşum. Ama her zman aldatanı suçlamam aldatılana bakarım hakediyormu diye.
Beni aldatanda kovaydı bunuda söyliyim bari :)
Cevap sahibi+1 yılyoo o kimmiş canım bilmeden yorum yapma
Boğa burcu kadını.
Asla güven olmaz. Kıskançlıkta üstüne yoktur.
Paylaşmaz ama paylaşılmayı çok sever. Bütün ilgi kendi üstünde olsun herkes ona baksın onunla ilgilensin ister. Yatakta sınır koymaz herşeyi yapmak isterler. Bir erkek onlara yetmez 2 3 isterler hatta aynı anda..09 Yorumla
+1 yılAkrep Burcu
İhtiraslı akreplerin aldatma ihtimalleri yüksektir. Heyecan arayanlar kategorisine giren bu burcun cinsel açlığı çok fazladır. Bu nedenle bu isteği kontrol altında tutmakta çok zorlanırlar.
Külliyen yalan :))10 Yorumlaen çapkın burç ikizlerdir ama yinede genelleme yapamazsın örnegın ıkızler olup çok çapkın bı ınsanda olabılır hiç o taraklarda bezi olmayan bir insanda.
00 YorumlaKoç burcu acayip aldatır diye düşünüyorum hatta aldatmak onun için bir yaşam tarzı haline gemiştir.Tabi bazı istisnalar olabilir :)
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm olabilir :)
Ben bir yengeç olarak yengeçler asla aldatmaz...! kendimden de çevremden de çok iyi biliyroum ve en aldatan burç kesinlikle BALIKtır
13 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle +1
+1 yılbaşak bir erkek bul hayatının erkegini bulmuş ol .
cünkü başak sevdigi zaman sonun akadar gider ki sonu yoktur. kumru sevgisi var dır başakta: Tek eşlilik00 Yorumla
+1 yılaynı burçtan olan fakar birbirleriyle alakaları olmayan insanlar var örn. iki kova erkeğini ele alalım birisi çapkın birisi çapkın değildir(ne yazcam bulamadım buraya :D ) ama sen bunu genel olarak yargılarsın çapkın olmayan kişi arada yanar
00 Yorumla
+1 yılbaşak burcuyum , yükselenim aslan
yükselenimin özelliğini çok daha fazla taşıyorum
sadık biriyimdir aldatmam.00 YorumlaTerazi, yükselenim akrep...
Rekor : aynı anda 3 kız + 2 platonik
Yakalanma oranı : %9919 Yorumla- +1 yıl
Yazık moralimi bozdunuz bende sevınıodum terazi kimse aldatmamış ki yazmıo die :(
- +1 yıl
olsun her terazi sizin gibi olmaz
- +1 yıl
anladım dogru belkı ilerde durulursunz
- +1 yıl
:) he tamam zaman iyi sevındım buna
- +1 yıl
evet terazi çok aldatır ama yakalanır saf biraz bunlar :) aldatrsa er gec yakalarsın m.etme etrafından cok uzaklasmadan boynuzlar cünküü k.bkma 5 senelik sevgilime dayanarak söylüyorum duramaz 1 kızla illa ikinicisine ya bakıcak ya konusucak yani illa fişirdiycek.bnde başağım :)
+1 yılBen başağım.
Latincesi olan virgo , bakire anlamına geliyor.14 Yorumla- +1 yıl
kadından kadına dgşr tabi
- +1 yıl
peki sen bakiremisin ?
- +1 yıl
evet eks,lemeyin yaahu
Aslan burcuyum, bugüne kadar kimseyi aldatmadım ve aldatılmadımda çok şükür :)
20 Yorumla
+1 yılYay burcu aşkın peşinden gider, gerekirse ilişkisini bitirir ama aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılİkizler, Yengeç ve Başak.. özellikle ikizler çok aldatır
00 YorumlaYengeç Burcuyum aldatmak mı Allah korusun yapmam böyle bir şey bu burçla alakalı bir şey değildir karakter meselesidir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bak yukarıda yorumlardaki biri ( yengeç . aldatmak kelimesi yaptıklarımın yanında az kalır) yazmış ne yani yengeç burcu aldatırmı oluyor hayır burclarında olduğu durumlar vardır ama tamamen burclar bağlı değildir arkadaşımızın yaptığı yorum birbirini tutuyor mu tutmuyor benim anlatmak istedğim bu bilmem anlatabildim mi ?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslan burcuyum aldatttim hemde deli gibi sevdigim sevgilimi
nedenmi aldattim bilmem degisiklik olsn diye
cok pismanim ama iyiki yakalanmadim02 Yorumla- +1 yıl
iykiiii :) :P
Boga burcuyum kiskanclikta ustume yok sevdim mi tam severim asla aldatmaam...
01 Yorumlaen capkin burc kizlarda akrep ve terazi,erkeklerde balik ve ikizler
not:hic bir burca karsi art niyetim yok sadece tespitlerim bu yonde03 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşak burcuyum ve aldatırım. ama nasıl desem sadece teknik amaçlarla. duygusallık daha arka planda kalıyor benim için sanırım
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen. arzu duyuyorsam aldatmakta bir sakınca görmem
- +1 yıl
bende başak burcuyum ama biriyle çıkarsam o kişiyi aldatmam
- +1 yıl
harika:)
Cevap sahibi+1 yılo benim sorunum olmaz. aldatma aldatanın sorunudur aldatılanın değil. o konuda her zaman adaletliyimdir (başak burcunun özelliklerinden ;)
- +1 yıl
anaaa farkettimde bu başak kızları hep aldatıyoo be :) kendimde öleyim
Yay burcuyum,sanalda hic durmuyorum surekli icraat =(
02 Yorumla- +1 yıl
o ne demekii nasıl yani sevgilin ciiddi bir ilişkin varsa mesela sanalda nasıl aldatmaca olurkı ne yapıon kıza aşkım fılanmı dıosun hem sevdıgıne hem sevmedıgıne nasıl dıebılırısn?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide iyi bişey gibi Aldattım diyolar Ne kadar rahatsınız hele bayanlar siz "başak burcuyum aldatıyorum" noldu bunu yaptında bişeymi girdide aldattın !
00 YorumlaAnnem hariç Yengeç burçlarının dengesiz olduğuna iyice emin oldum abicim.
03 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı :) bende yay yım yengec lerı bende sevmem
balık burcuyum aşık olunca it gibi oluyorum nasıl aldatayım :D
10 YorumlaOĞLAK. Aslında aldatmadım ama aynı anda hayranlık duyduğum oldu :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcu: doğru dürüst davranırsan aldatma oranı %0
00 Yorumla
+1 yıl''boğa ''aşkı bulduktaN sonra yüzde bir miyon aldatmaz!
00 Yorumlaterazi ve hiç aldatmadım
16 Yorumla- +1 yıl
nekdar güzel tebrik ederim sizi...
- +1 yıl
benm erkek arkadasımda terazi burcu cok girişken byle centilmen nası diyim girdiği her ortamda dikkat çekebilir o potansiyel var dısarda arkadaslarım görunce bu cok capkın nasıl guvenıosun filan dio ama ben biliorumki seviyor deger verıyor ve ilişkiyi tehlikeye atmaz guvenıorum yani byle işte.. yani diecegm o ki eşiniz inanıyorsa gerisi boş bence
- +1 yıl
evet katılıyorum hayırlı gunler size
+1 yılyengeç . aldatmak kelimesi yaptıklarımın yanında az kalır
00 Yorumla
+1 yılboğa aldattım ve aldatıldım 1 defa aldattım 2 defa aldatıldım bildiğim kadarıyla
02 Yorumla- +1 yıl
insan kendini aldatır karşındakini değil ;)
+1 yılBurcum balık yükselenimde balık hiç sevglim olmadı o yzden aldtmadım da olsaydıda aldatmazdm :)))
10 Yorumla
+1 yılburclara bakma bu iki insan arasındaki uyum fikir yapısıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iş burç meselesi değil, kişilik ve içinde bulunduğun ortam meselesi.
00 Yorumlaburçla hurçla alakas nedir bilemem ama ben kimseyi aldatmadım ve koç burcuyum
00 Yorumla
+1 yılBalık.Bir kere gerçekten severim bir daha da vazgeçmem.Daha öyle biri çıkmadı zaten...
00 Yorumla
+1 yılbaşak aldatır. hemde iyi aldatır. ayakta uyursun. en sadık burç yengeçtir.
00 Yorumla
+1 yılTerazi -- hiçbir zamn aldatmadım aldatmam da..
10 Yorumla
+1 yılaslan burcuyum.hiç aldatmadım.ama bunun burçlarla alakası yok bence .
00 Yorumla
+1 yılben koç erkeğiyim ve eski eşimi gözümle dahi aldatmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkova aldatmadım gerekirse ayrılırım aldatmam. gerek yok böyle maymunluklara
00 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum, aldatmadım.
12 Yorumla
+1 yılEn çapkın burç kesinlikle balıııık.
16 Yorumla- +1 yıl
Benim gördüklerim hep balıktı da kusura bakma :)
- +1 yıl
Başakkkkkkk
- +1 yıl
balıklar duygusaldı yaa
- +1 yıl
ben bşağım
+1 yılbaşak yükselenimde oğlak baya aldattım yav :/
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. Yay burcuyum.Aldatmadım aldatmam :)
00 Yorumlaburçlara göre böyle demek yanlış olur bence
00 Yorumlaİkizler ve aslan diye biliyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılkova , yükselen terazi ... hiç aldatmadım ...
00 Yorumla terazi ve asla aldatmam
00 YorumlaBen boğa burcuyum ve asla aldatmam.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşağım, ve aldatırım.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyükselenim balık. belki o yüzden böyleyimdir.
ama aldatırım. vicdan azabı da duymam hiç. hak etmiştir çünkü.
Cevap sahibi+1 yılyok. o şekil değil. bana bir yamuk yapması lazım.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle. :) ama değişiklik olsun diye de yapabilirim. benim işim belli olmaz. :D
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. en sadık burç terazi bence ;))
10 Yorumlakoç ve hiç aldatmadım düşünmedim bile :)
00 Yorumla
+1 yılkoç burcuyum aldatmadım ama yeltendim :p
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbalık ve heralde aldatacak en son bızızdır
00 YorumlaKarakter sakat ise, burcun ne suçu var...
00 Yorumlaikizler aldatmadım beaa
00 Yorumla
+1 yılVay be herkes durustmus hic aldatmiyormus :)
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem