Astroloji & Burçlar En titiz burç hangisi? Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu öylesine sordum biliyorum Koç aslan yay Boğa Başak oglak İkizler terazi kova Yengeç akrep balık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En titiz burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç burcu 0 3 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yengeç titiz değil diye biliyorum u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Bende yengeç titiz diye biliyorum Feyza1111 Oğlak +1 yıl Oylama paylaşcam
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl yay diyesim geldi kendimi baz aldım ama benim yükselenim başak belki onun etkisi vardır 😀 0 3 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Jfkvkfkkvirkgkkvkrkgvkv Yorumla merakettimmişte Yay +1 yıl random 🤦🏻♀️ Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Random atmayı seviyom. d Yorumla
Yıldo21 Takip Et Xper 5 Yaş: 56 , eic 90% Oğlak +1 yıl Aslan burcu çünkü aslan gibi burç 0 2 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Mfjgtkkgkfktkvkv Yorumla Yıldo21 Oğlak +1 yıl Xxqqqqqqwwhssh Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Toprak grubu kendimden biliom detaycıyız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Toprak grubu burçları 0 10 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Toprak başak boğa oğlak mi oluyordu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen :) Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Onu bilmiyom ama ne titizi başak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben boğa burcuyum acayip titizim. Ondan söyledim Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl En titizi* Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Boğa babam var pistir. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boğa erkeği ile Boğa kadını aynı değil Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Ben detaylı araştırmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En pis erkekler de ikizlerden çıkıyor Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Hmm Yorumla
Hjajhzhxhxb Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Başak 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Evet Yorumla
SülümanÇakır Takip Et Xper 1 Yaş: 22 İkizler +1 yıl Ben balık 0 2 Yorumla SülümanÇakır İkizler +1 yıl Peki ya sen? Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla
youcanred Takip Et Xper 1 Yaş: 26 İkizler +1 yıl Bence boğa 0 10 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Başak en titiz burç yazıyor her yerde. d Yorumla youcanred İkizler +1 yıl Ben boğayım 😃😃 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Boğa nin titiz oldunu sanmıyorum Yorumla youcanred İkizler +1 yıl Boğa sana ne ifade ediyor? Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Bilmiyom dndjfjrkkggi Yorumla youcanred İkizler +1 yıl Özelden de istersen ırırıdsı Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Ne? Yorumla youcanred İkizler +1 yıl Bilmiyorum dedin ya onu diyorum Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl He gerçekten bilmiyom dndnfjjejfjfjc Yorumla youcanred İkizler +1 yıl Dödlkdkd tamam o zaman slsksksks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yengeç burcu
Yengeç titiz değil diye biliyorum
Bende yengeç titiz diye biliyorum
Oylama paylaşcam
yay diyesim geldi kendimi baz aldım ama benim yükselenim başak belki onun etkisi vardır 😀
Jfkvkfkkvirkgkkvkrkgvkv
random 🤦🏻♀️
Random atmayı seviyom. d
Aslan burcu çünkü aslan gibi burç
Mfjgtkkgkfktkvkv
Xxqqqqqqwwhssh
Toprak grubu kendimden biliom detaycıyız
Toprak grubu burçları
Toprak başak boğa oğlak mi oluyordu?
Aynen :)
Onu bilmiyom ama ne titizi başak
Ben boğa burcuyum acayip titizim. Ondan söyledim