Bir tane ünide birisi vardı ismi cinsi lazım olmayan o baya sinsiydide burcunu unuttum💁♂️. Burçla alakası yok bence insanın kendinde bitiyor diye düşünüyorum.
En sinsi burç akreptir. Daima her şeyden haberdar olup bilmiyormuş gibi davranırlar. Akıllıdırlar fakat akıllarını genelde kurnazlığa kullanırlar. İkinci olarakta oğlaktır kesinlikle. Güç ve otorite için yapmayacağı şey yoktur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hangi burç yılan bilmem ama arkadan iş çeviren yalaka pısırık korkak her insan sinsi
Yengeç burcuyum diye demiyorum ama cidden yengeçler masum yüzlü şeytanlardır. Potansiyelim var ama kullanmıyorum. Çünkü gerek yok :D
O dislike atan kim allah aşkına? Nedir yani bunda beğenmediğin şey?
Yengeç burcu olan birisi üzerine alınmıştır boş ver
Nsjfksocjs tutmayın beni
Hayır bunda alınacak bir şey yok bence :D
Herkesi kendin gibi sanma 😃
Buradaki üyelerin kafasını anlamak çok zor
Ohoo buna katılıyorum dlfklskfs
😄😄
Ne güzel demişsin bazıları kullanıyor o potansiyeli
Ohooo 3 dislike atmışlar cidden garip...
@papyon1234 teşekkür ederim.
Bir tane ünide birisi vardı ismi cinsi lazım olmayan o baya sinsiydide burcunu unuttum💁♂️. Burçla alakası yok bence insanın kendinde bitiyor diye düşünüyorum.
Olayın burçla alakası yok ya bildiğin insanların karakteriyle alakalı.
En sinsi burç ikizler veya başka bir şey bu önemli değil de bu burç etiketini engellicem galiba bdbdud
Madalya verirsen söylerim 😅 ben hakkımı başak' tan yana kullanmak istiyorum
Yengeç, akrep, balık. Genelde su grubu burçları sinsidir.
İnsanları burcuna göre değil harcına göre kategorize ediyorum.. Keyifli geceler.. 🥂🌼
Arkadaş millet burcundan gururla bahsediyor sinsi bile olsa bana biri sordumu ıkizler derken sesim bir tarafıma kaçıyor
En sinsi burç akreptir. Daima her şeyden haberdar olup bilmiyormuş gibi davranırlar. Akıllıdırlar fakat akıllarını genelde kurnazlığa kullanırlar. İkinci olarakta oğlaktır kesinlikle. Güç ve otorite için yapmayacağı şey yoktur...
Yengeç yaa akrebin adı çıkmış yengeç melek yüzlü şeytan belli etmeden yapıyor
La oğlak asıl şeytanın önünde gideni...
Sen bana şimdi sinsi mi dedin kırıldım he
Gelen geçen akrep demiş mk sanırım bu yüzden sevilmedik 😂
Haha 😂
😂😂😂
Seninle hemfikir olduğum bir konu bu çaktırma. 😀
Ayy bak daha söylemeden kötü oldum fksjsk
Tamamdır aramızda 😀
Yengeç yazarken tiksindim yengeç kadar bok bir burc yok her türlü üçkagatcilik bunlarda
Yılan burcudur herhalde. Ya da tilki sansa falan . Var mı öyle burçlar?
Bir ikizler burcu olarak yay diyorum
Balık ve akrep burçları bence.
Başak ve terazi bence
Akrepler beni korkutur
Kimse koç dememiş 🤦🏼