Hemen pes eder misiniz? Yoksa sonuna kadar mücadele mi edersiniz? Ben asla pes etmem derdim hep, demin ettim. :)
benim sevgilim verdi 2 yil ciktik sevgili olali 1 yil olmuştu babam ogrendi cocuga laf saydi kizdi bu cocukta babama laf saydi kufur etti ama ona ragmen vazgecmedik devam ettik sonra babam ve annem yine ogrendi ve kesinlikle olmaz felan dediler cok cabladim cok agladim cok yalvardim olmadi bende onlarin dedigini yaptim ama ondan vazgecmedim asla ama haberde veremiyordum her zaman ona aglardim annem izin vermiyor diye babam ona benim adima mesaj atti bitti artik diye ama ben oyle bir savunuyorum ki onu hergun agliyorum o iyi biri diye soyluyorum ben o kadar cok aglayinca babamda cocugu arastiralim dedi ben babasinin onun icki felan ictigini biliyordum ama asla soylemedim ama babam arastirinca babasinin birde icki ictigini ogrenince hic olmaz dedi ama ben yinede vazgecmeyecektim teledonumu almişlardi ben ona ayrilalim desem bile anlar cunku ben ona hic ayrilalim demedim benden vazgecmez sadece 1 gun ugraşti ya insan biemr merak eder birden ne oldu hep ağlardim ona babam istemiyor diye babama felan mesaj atti sonra ben ona hayatimin sirrini soylemiştim ona çok guvendigim icin babamin annemi aldattigini ve ne yapacagimi bilmiyorum demistim oda anneme mesaj atti kocaniz sizi aldatiyor bana kiziniz soyledi dedi bir suru laf saydı kufurler neler neler o zaman sok oldum sonradan herseyi anlatayim dedim bak annem babam bunlari yapti diye oda bana sen soyledin kotuledin sandim felan dedi asla pes etmem ama oda cok zorladi
Bence o cocuk degmez savasina annen babami dinle kybetmessin inna bana
Bravo sana ne büyük bir pes etmeyiş 👏👏
@hayatcanan aynen demi değmez
@keertmeeyeenkeelee karşılığıda bu oldu 🙈
Ciddiye aldı ya :)) canım bunlar boş basit şeyler biraz olgunlaştığında ya ben ne boş şeylere zaman harcamisim diyeceksin neler var hayatta neler oluyor...
@keertmeeyeenkeelee haklısınız 😊🙏
Degmez tabikide ben cok sevdim onun ugruna ne savaslar verdim ama ne oldu olan bana oldu yanimd aolan sadece annem babam oldu o bir kez olsun bile aramadi beni
Bemce annen babani kirma onlardan asla olmaz ama yinede sen cok sevebilirisn demeki biliyorlar bir sey ondan sana engell oluyorlar
@hayatcanan aynen anne ve babalar hep hakli
Zoru seviyoruz ya 😄
Şöyle bir genelleme getirelim hepimiz insanız herkezin sınırları var her insanın belirli dönemlerinde pes etmiş ya da o durumda kaldırılmıştır. Bunun aksini düşünen zannetmiyorumda eden varsa double yaşamıştır
:) Zor diyorsun zor olacak ki imtihan olsun diyenlerdenim ;) Kahrın da lütfun da hoş diyenlerdenim ;)
imtihan edildiğim şeyle de alakalıdır bu durum ne kadar yorulursam yorulayım pes edersem kaybederim düşüncesine kapılıyorum ;)
Cevap
14Cevap
Zoru görünce pes etmek mi bir ben manyağım heralde zor bişey görünce daha çok hırslanıyorum bir şekilde çalışıp çabalayıp sonunu görüyorum :D
pes etme durumu anlık bir şey bence. Bir duvara boşu boşuna kendimi vurduğumu fark etmişsem o an pes ederim çünkü zor değil gereksiz uğraştır
Bir tek zor kız görünce pes ederim koşarak uzaklaşırım. Ama başka konularda üstüne giderim her türlü alt ederim.
Ciddi şeylerde pes etmem ama biraz tembel olduğum için önemsiz şeylerde pes ettim ben gidiyorum derim :D
Ben pes etmedim.. Elimden geldiğince imkanları zorluyorum ama son bir umudum kaldı.. O da olmazsa yapacak bişey yok :)
her türlü savaşırız pes etseydim şu an toprağın altındaydım
Ben hemen bazgecenlerden degilim tabi ama bu kisiye gore degisir tabikide o benim sevgimi halkediyorsa sonuna kadar son nefesime kadar ugrasirim pes etmem ama yok degmez ise isim olmaz
Savaşacağım konuya bağlı sevgim için herşeyi yaparım.
Istedigim seye bagli. Mesela su an istedigim bisey var hırstan ölücem bir gun ama direniyorum😂
Hayır, genelde savaşmaktan yanayım fakat olmuyorsa da zorlamanın da anlamı yok.
Kafaya koydum ise o olana kadar bırakmam peşini
bazen ederim bazen etmem konuya göre değişir
Biraz keyfime düşkünümdür, maalesef :((
şimdiye kadar hiç pes etmedim
Pes ederim çünkü artık zamanında çok direndim
Asla pes etmemek prensibimdir:dd
O anki ruh halime bağlı
Ne kadar zor olduğuna bağlı 😊
Ederim umrumda bile değil
Ağlaya ağlaya yine yaparım pes etmem.
Bazen evet pes ediyorum
ben pes ederim, sıkılırım, yorulurum