Babamın baskısı altındayım. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, öncelikle sabırla okuyup anlamaya çalıştığınız için şimdiden teşekkürler.. Ben 18 yaşında, lise öğrencisi genç bir kızım.Konuya direkt geçiş yapmak istiyorum.Lise1'deyken fazlasıyla başarızdım.Babam bunu hep bahane eder; fazla harçlık vermez, bazı ihtiyaçlarımı karşılamazdı.Lise1de sınıfta kaldım ve doğal olarak herşeyi bana zehir etti.Lise1'i geçtikten sonra okulumu değiştirme kararı aldım ve değiştirdim.O sene okulumda başarılılar arasında ilk 10a girdim.Takdir belgeleri, onur belgeleri, başarı belgeleri getirdim.Yurtdışında okulum tarafından görevlendirildim çok büyük başarılara imza attım.Kendimle gurur duyuyordum.Artık babamla iyi geçinebileceğimi düşünerek hep seviniyordum.Fakat hç böyle olmadı.Babamın müdürler arası iyi olduğu için bana hep; 'takdirlerini benim sayemde aldın' aldin diyip duruyordu.Başarılarımdan kendine pay çıkarıyordu hep.Babam bencildir, egoisttir.Bunu anlamışsınızdır zaten.Gelelim şimdi dün akşamki olaya.Babam bana öğle vakti meyve yememi söyledi.Ben de gün içinde unutmuşum ve akşam geldiğinde tartışma çıkardı.Hakaretler etti.Hiç sesimi çıkarmadım ve dinlediğimi belirtmek için kafamı salladım.Sonra, 'benimle dalga geçme kafanı sallama bana seni boğarım boğazını sıkarım' dedi.Çok korktum ve robot gibi durdum.Nefes alıp almadığımı bile hatırlamıyorum.. Babamdan bu zamana kadar hiç sevgi ve saygı görmedim.Beni hep aşağılar ve tehdit eder.'harçlığını ben veriyorum evin gelir giderlerini ben ödüyorum tüm yükünüz benim üzerimde ben ne diyorsam onu yapacaksın, anında yapacaksın istediğim şeyi' der durur hep.Sesimi hiçbir zaman çıkaramadım ona.Okuyan bir öğrenciyim.Akbil parama, harçlığımı, okul ihtiyaclarımın masrafını keser diye korkuyorum.Ekonomik olarak ona muhtaç olduğumuz için hep baskı yapar.Ezer.Evime gelmekten nefret ediyorum.Burada kendimi köle, hizmetçi gibi hissediyorum.Kafamı yastığıma koyduğumda huzurla uyuyamıyorum.Babamın olduğu yerde kendimi güvende hissetmiyorum.Başka babalara bakıyorum ve imreniyorum.. Ben akıllı, mantığıyla hareket eden, şiddete karşı sakin bir karaktere sahibim.Bunu herkes söyler.Babamın kafasını bir kere bile yere eğdirecek şeyler yapmadım.Ama babam böyle davranmıyor.Hep aşağılıyor, çok başarılı olmama rağmen bana gerizekalı muamelesi yapıyor.Güzel bir fiziğe ve yüze sahibim.Ama babam bana hep, 'maymun surat, iskeletor' gibi şeyler söylüyor.İştahım olmadığı zaman yemek yemediğimde 'gel bokumu ye, bok ye, geber' gbi şeyler söylüyor.Düzgün konuşmayı bilmeyen, uyumsuz birisi.Ruhumu yıpratıyor.Kendi iç dünyamla çatışma halindeyim resmen.Bazı zamanlar kendime zarar vermeyi bile düşünüyorum.O seviyeye geldim.Bu yüzden buraya sığındım.Ve yaşça büyüklerimden, bilinçli sizlerden yardım istiyorum.Ben hedefleri olan birisiyim.İşitme engelliler öğretmeni olmak ve azerbeycanda okumak istiyorum.Ama babam geleceğimi karartıyor resmen.Onun dediği gibi olmazsam üniv. hazırlık için dersaneye bile göndermez beni.. Lütfen yardımcı olun, bir şeyler söyleyin.Rica ediyorum..
Babamın baskısı altındayım. Yardımcı olur musunuz?