- Moda & Stil konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılHer anın tadını çıkarmak lazım.
Yağmur yağınca ıslanmam gerekiyorsa ıslanırım çünkü yapılacak başka bir alternatif yoktur. O zamanda keyfini çıkarırım. O yüzden bana göre hayat her şekilde gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten :)
islamiforumlar.net/.../yagmur4.gif
islamiforumlar.net/.../hareketliyagmur6.gif
islamiforumlar.net/.../yagmurgif2.gif13 Yorumla- +1 yıl
bir nevi diyelim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılsaçlar açısından sıkıntı :D
14 Yorumla- +1 yıl
herkes savunmasız oluyor ya burnu kaftağında olanların bile başları eğik :D o hali seviyorum ben
- +1 yıl
evet :D
+1 yılhayatı dışırada sağlayanlar için zor ama içeride sıcak bir çorbası iolanlar için kolay
11 Yorumla
Moda & Stil konusunda 10,8b cevap paylaştı. yağmur herseyı anlatır !!!
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aslinda, bu kisiden kisiye gore degisir? Sen hayati nasil gormenle ilgili.. bazileri yagmur yaginca off yine yagiyor diye gununu sinirli, ve bitkin bir sekilde gecirmeyi tercih ederken.. Bazileri bunu bir rahmet olarak yorumlar ve derin bir nefes alirlar.. Bunlar sadece birer ornek ama demek istedigim hayati nasil yorumlarsan oyle gorursun. Sukretmeye calisalim ❤️
112 Yorumla- +1 yıl
Ben bir kisisel gelisim videosunda bununla ilgili bir hikaye duymustum ve bu videodan sonra her yagmur yagdiginda, derin bir nefes aliyorum.. yagmur cok hosuma gidiyor.. sanki yagmur butun sikintilarimi alip goturuyormus gibi hissediyorum. Herkes kosarken ben yavas yavas yuruyorum. Veya bazende sirf zevk icin kosuyorum..
+1 yılŞimdi günlük güneşlik bir hava varken bir anda yağmur yağmaya başlayınca herkes "hava bozdu"tabirini kullanıyor. O yüzden yağmur yağması direk zorlukmuş gibi bilinçaltımıza oturmuş olabilir ancak ufak önlemlerle huzuru yakalamak mümkün.
11 YorumlaHüzünleniyorum sokak hayvanlarına evsizlere sokakta çalışanlara ama güzel yanıda ağaçların yıkanması yağmur sonrası o güzel koku yağmur sesiyle uyunan uyku o rüzgarın tenine vurması
11 Yorumlaİkisi de oluyor bnce kötü olan nedeni yağmur yağınca trafik zorlaşıyor iyi olan nedeni de yağmur yağdığında çok güzel toprak kokuyor :) en azından toprak kokusunu duydgm da mutlu oluyorum ben
124 Yorumla
+1 yılTehlikeli aslında trafik veya kayıp düşme kısmı. Ama yağmurda yağmasa güzelliğin farkına varamayız. Çok sıcak bir yazın ardından yağan yağmur beni bile mutlu etti yağmuru sevmezken
14 Yorumla- +1 yıl
Klimaya evlenme teklifi ettim ben. Lütfen yani 😂
Güzelleşiyor tabii, sebebi yağmurda koşa koşa dışarı çıkmam ya da evde uyumam değil, ağaçlar dereler vs bunları güzelleştiren şey su.
13 Yorumla
+1 yılYagmurda dolasmayi cok severim nedense. Gecende bir arladastan stresin yüzde 40ini azalttigini duydum.. bana iyi geliyor yagmur sesini duymak😊
11 Yorumla
+1 yılAsigim yagmura ☔️ cikar disari yururumm. Dokemedigim icime akittigim o gozyaslar yagmur bosaltiyormus gibi hissediyorum. Huzur verici🍃🍂
13 Yorumla- +1 yıl
Ewet bayaa
+1 yılÜc güzelmis :d Soruna gelirsek.. nereye gittigimize ve kiyafetimize göre zorlasabiliyor, yoksa yagmuru severim *.*
19 Yorumla- +1 yıl
Evdeyken baslarsa tabi:d ama bahsettigim disarda süslenmis püslenmisken yagmur yagmasiydi -.-
- +1 yıl
konu makyaj degil öyle olsa yagmur yagdiginda bütün kizlar duragin altina kosarken ben semsiyesiz yürümeye devam etmem;)
- +1 yıl
o durumlarda asilanlarda öyle söylüyor asahdaj :d neyin kafasini yasiyorsunuz? En fazla rimel akar, ama kiyafetlerin yapis yapis olmasi her zaman güzel bir his olmuyor, tabi ne giydigine bagli.
- +1 yıl
farkliliga bakiyorsunuz yani anladim ^^ yoo kiyaslamadim, cogunluktan bahsettim.
Zorlaşmak ne kelime yağmur yağdığında hayat resmen duruyor, nefret ederim :@
11 YorumlaHava kapandığı için kendimi mutsuz hissediyorum. Güneş olması lazm hertürlü
11 Yorumla
+1 yılPompilik , güzel bir günü sadece o yağmurda yeri öpersen kötü kılan o acidir
120 Yorumla- +1 yıl
Kaç kezzz
- +1 yıl
İşte kendim düştüm mü ya kendim kalkıyorum ya da biri :/
- +1 yıl
Genelde biri kaldırıyor. Bide ya nasihat ya da dikkat etsene lafı geliyo." Sanki bilerek düşüyüz"
- +1 yıl
Yolculuk yapıyorum :), aynen bende içimden. Hele teyzeler sağolsun tontitik teyzeler
- +1 yıl
Usb girişi var. Bide tekli koltukdayım. yanımda da priz var. İnternet var. İyiyim böyle kafa rahat :)
- +1 yıl
Konyadan :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah 😄
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum normalde :)
- +1 yıl
Evdeyim bile. Yok konyalıyım.
- +1 yıl
Yeap :)
Moda & Stil konusunda 477 cevap paylaştı. şemsiyem yoksa ve saçlarım fönlüyse o zaman çok zorlaşıyor..
13 Yorumla
+1 yılBazı insanlar yağmuru hisseder diğerleri sadece ıslanır.
13 Yorumla- +1 yıl
ben hissedenim
+1 yılguzellesiyor. gunahlarimdan arınmış gibi hissediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Yağmuru o kadar seviyorum ki öldüğüm gün toprağıma yağmurlar yağsın isterim :) o kadar seviyorumm
14 Yorumla
+1 yılAltyapı olmayan bir şehirde fazlası zorlaştırıyor, ama bazen ik uç saat yağsın izlemek güzel oluyor
11 Yorumla
+1 yılKazalar oluyor. Evsizler ıslanıyor hayvanlar ıslanıyor evlerin çatıları akıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır.
- +1 yıl
Aynen oyle.
Vallaa kisiye bağlı. Sokakta kalan gidecek yeri olmayan yoksul bir insan icin zor. Sıcacık evinde guzel bir manzara karsısında camının kenarındaki koltukta kahvesini yudumlayan biri icinde keyifli 😊
19 YorumlaDışarıda olmamam şartıyla güzelleşiyor dışarıdaysam birde spor ayakkabıyla çıktıysam kayıyorum hep ya.
13 Yorumla
+1 yılHem bereketl hemnde sesi dinlendirici hıı birde yağmurda sonra çıkan toprak kokusu huzur veriyor yani yağmuru seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle
+1 yılİstanbul da yaşıyorsan eger yagmur yagdiginda ne oldugunu cok iyi biliyorsundur.
23 Yorumla- +1 yıl
Trafik sorunu hayat felc
Yağmur yağdığında kendimi. dünyanın kirinden arınmış gibi hissediyorum
11 Yorumlayagmuru severim hele sahilde yagmurun altndasnzharikadr yagmurla birlikte cos bagr kos ilk yagmurda yapcm sole bir durumda var yollar ve evlere su basmasa cozum bulunsa guzeldir yagmur varda yaninzda bide manitanz keyfe dger ;)
01 Yorumlaiyi güzel severim o zmn denize girmekte bir harika
17 Yorumla
+1 yılYağmur yağması guzel bir olay tabi de hem güzelleşiyor hem kötüleşiyor soyle ki saçınızı başınızı yaptınız çıktınız yağmur yağdı tabikide kötüleşiyor okadar sus hiçe gitti bide şöyle bisey var insan ferahliyor ya
00 YorumlaYağmuru çok severim , bence daha çok güzellik katıyor
11 Yorumlagüzelleşir ya rahatlatıyor insanı bence yağmuru izlemek falan :)
12 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarar veremedim 😄 o güne bağlı. Bazen zorlaşrırıyor bazende güzelleştiriyor 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Net cevabı yok bunun bazen evet bazen hayır 😅
- +1 yıl
Tamam şimdi evet diyorum şu an içimden öyle geldi 😂
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılseverim yağmuru birazcık üşütebilir belki birazcıkta ıslatır ama yinede güzel
10 Yorumla
+1 yılAslında. Zorlamak Veya. Başka Birşeylen. Alakası yok Bu Tamamen Seçeneklere Bağlı İnsanların Karakterine Beğendiklerine Sevdiklerine Bağlı Oyüzden Bana Göre hiçbiri :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle guzellesiyo ya yağmur harika bir olay arkadaşlar
11 Yorumla
+1 yılGuzellesiyor hava ve yerler temizleniyor😀mis gibi hava toz bulutunu yagmur icine alip goturuyor
11 Yorumlaevdeysen güzelleşir işteysen zorlaşır eve gitme derdi. s
01 Yorumlabazen zorlaşıyor bazen güzelleşiyor yaşam şartlarıyla alakalı
03 Yorumla
+1 yılAslında yağmurda bir sırılsıklam olduğumuzu unutarsak, güzel aslında severim.
01 Yorumla
+1 yılDışarıdaysam zorlaşır içerideysem güzelleşir.
23 Yorumla- +1 yıl
Çiseleyen yağmuru severim ama şiddetli yağan bana göre değil.
İstanbul'da yağmur olunca hep trafik olmuştur neden bilmem ama zorlaştırıyor :)
00 YorumlaYağmurun toprağa düşüş kokusunu çok severim
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yağdığına bağlı
15 Yorumla- +1 yıl
Hayatı felç etmeyecek şekilde. Ortalığı sel götürmeyecek kadarı yeterli. Malum, altyapı berbat olunca...
- +1 yıl
İstemsizce güldüm :))
Rahmet, hiç güzelleştirmez mi herşeyi? ☺
12 YorumlaGüzellesiyor.. severim yagmuru
11 Yorumla
+1 yılTesettürlüye biraz zor oluyor ama olsun.. :)
120 Yorumla- +1 yıl
Rüzgardan biraz uçuşuyor, sırtta kalan eşarbın kuruk kısmıda uçusunda ensemize kadar çıktığı oluyor.. Bu gibi sorunlar.. Bide her an dağılacak endişesi.. Ama Rabb'im sabrını veriyor sorun yok. :)
- +1 yıl
İğneliyorum ben, sorun olmuyor :)
- +1 yıl
Evet çözdüm, yoksa başa çıkamıyordum. Feracede zaten iğnelendiği belli olmuyor. Yani iyi oluyor kısaca :)
- +1 yıl
Bende sadece gözler açık olduğu için dürbüne gerek yok :)
- +1 yıl
Sağolasın..
- +1 yıl
Hayırlı geceler :)
- +1 yıl
Çıkmıyorum. :)
- +1 yıl
Mesaj kabul etmiyorum desem sizi kırmamış olurum değilmi? Hakkınızı helal edin kusura bakmayın..
- +1 yıl
Tek bir kişinin mesaj istediğini kabul ettim ondada ilk red etmiştim zaten. Evlilik ile ilgili konusuyoruz.. İnanın onu bile zor kabul ettim, gerçekten kusura bakmayın..
- +1 yıl
Denk gelirsek konuşuruz ozaman..
motor tepesinde çekilmiyor be :)
11 Yorumla
+1 yılGüzelleşiyor da neden zorlaşsın?
110 Yorumla- +1 yıl
Evet ama ben özel giyindiğim zaman düğüne falan olur düğünlerde yakın olmadığı için arabanın içinde bulunurum 😀
- +1 yıl
Ama burda yağmur söz konusu değil demi 😉
- +1 yıl
Okey salla :))
- +1 yıl
Yok artık 😒
- +1 yıl
Tamam tamam 👍
Moda & Stil konusunda 928 cevap paylaştı. Bir şemsiye tutanım bile yok 😔
16 Yorumla- +1 yıl
bn olurum =)
Yağmur yağsa da çıkıp gezsem diye beklerim :)
18 Yorumla
+1 yılYağmur güzel.. Yağmurda ıslanmak da güzel.. :)
11 YorumlaBilmiyorum ben seviyorum yağmuru
12 Yorumla- +1 yıl
Yağmur huzurdur mutluluktur.
+1 yılBazı insanlar yağmuru hisseder, diğerleri ise sadece ıslanır.''
Bob Dylan00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılyağmurdan kaçılırmı hafif hafif yagdiginda çok güzel olur
03 Yorumla- +1 yıl
ilk defa duydum😂 sağanak şeklinde yağarsa sevmem 😄
+1 yılYagis sekline bagli :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yavas kalin damlalar yaz yagmuru mu diyorlar :D
- +1 yıl
Bilmem :D
Zorlaşıyor yaa ben hiç hoşlanmam
16 Yorumla
+1 yılÇok severim yağmuru güzelleştiritor benim için
11 Yorumla
+1 yılGüzelleştiriyor bence
11 YorumlaModa & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzelleşiyor kokusu sesi bile huzur veriyor
11 YorumlaRahmet yağıyor. Elbette güzelleşiyor
11 Yorumla
+1 yılZor olsada seviyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
Trafik sıkıntı oluyor sadece
Moda & Stil konusunda 391 cevap paylaştı. yaşadığın şartlara bağlı
13 Yorumlayağmur güzeldir en azından insanlar gibi ( değil ) temiz ve berrak
110 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri