Yağmurlu, bol gökgürültü bir günden merhaba 🙋🏽♀️🌫️☔️🌩️ Yağmurun olumlu olumsuz size etkileri nelerdir? Ben aşırı huzurlu hissediyorum. Kahve mi ve kitabımı alır cam kenarında yerimi alırım. Eğer ki doğadaysam ıslanma seviyorum. Veya arabada cama vuran damlacık ve su sesleriyle huzura kavuşuyorum.. Olumsuz etkisi işte motorumu hemen garaja almak 😂🩵
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Benim yağmurlu havada ruh halim çok güzel oluyor çünkü yağmuru seviyorum şu an Ankara da yağmur var tek kötü yani bazen yağmur olduğu zaman elektirik gidiyor ama bunun dışında oldukça huzurlu hissediyorum
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bazen iyice dibe doğru Çöküyorum bazen de içim umutlu oluyor tamamen aslında benim psikolojim de bitiyor genel olarak ben her zaman kapanan kapıya odaklanıyorum açılan pencere değil
Ruhumu dolduruyor sanki o yağmurlar. Gözümden düşen her gözyaşını ve insanı hatırlatıyor bana her damlası. Nedensiz bir huzura, rahatlamaya kapılıyorum dışarı koşup dans edesim geliyor ~ ℳ
İstanbul da hava gozelll ben yağmuru sevmem bı süreden sonra iç bunaltiyor insanlar daha gergin ve tartışmacı oluyorlar. Cıvıl cıvıl yazaaa bayılırımmmm