Aslında sanatçı ruhlu olanlar birbirlerini tanıyabilir , anlayabilirler. Biz sanatçı ruhlu insanların yoğrulan ayrı bir hayal dünyaları vardır.
Sanatçı ruhlu olanlar bunu yetenekleriyle belli ediyorlar. Eminim yazacağım bir takım özelliklere karşı yakından sıcak, ilgili ve heyecanlı olan değerli sanatçı ruhlu arkadaşlarım olacaktır.
1. Çok geniş ve yaratıcı hayal dünyalarımız vardır. Bizler ortak olarak orada buluşuruz aslında.. En temelimiz buraya yatkındır belki de.. 2. Sanat eserlerinde ki ayrıntılara ve renklere çok düşkünüz. 3. Yüksek empatimiz vardır. 4. İnsanların acı çekmesini istemeyiz, çok yufka yürekliyiz. Duygusalız. 5. Estetik duyulara, güzel olan her şeye önem ve değer veririz. 6. Kimimiz şarkılar söyler, kimimiz yaratıcı ürünlerini ortaya koyar, kimimizse yeteneğiyle donatılmış resmini yansıtır. 7. İnsanların gözlerine büyük anlamlar yükleyebiliriz. 8. Müziğin, Resmin, Duyguların her parçasına ayrı anlamlar yükleyerek değer veririz. 9. Doğada bir çok şeye karşı çok hassasız. Her şeye estetiklik yükleriz. Yaptığımız bir çok şeyin Güzel olması için uğraşırız. İnsanları anlayabilmesi için, hayal gücümüzdeki derinliği aktarabilmek için. 10. Genelimizin iyi bir ses tonu vardır. Marjinal kişiliklere bürünebiliyoruz. 11. Çoğumuz hümanisttir.
Sanatçı Ruhluyum..
Sanatçı Ruhlu değilim..
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Update
Sanatçı ruhlu insanların özelliklerini biliyor musunuz? Sizler de sanatçı ruhlu musunuz?
Himm hemen hemen dogru sesim guzel degil benim becerim elektronik Tamir ederim bozuk parcalarla ortaya ek ozellikler cikartabilrim isciligim iyidir gsm de iyiyim iyi araba kullanirim yolda empati yapmaya ozen gosteririm hangi arabanin onume kiracagini ani fren yapacagini yanlis hareketi nedeniyle beni zor duruma sokacagini cogunlukla kestirebilirim yolda hic bir canliya zarar vermemek icin dua ederim
birde eklemek gerek fazla sıkıştırılmaya gelmiyoruz. mesela size bir iş yaparken kota uygulayıp 1 ayda şu kadar yapacaksın gibi bir sınır geliyorsa ve bu durumda sizden verim alınamıyorsa oda sanatçı ruhun belirtisidir...
Sevincimi, uzuntumu, nefretimi tablolarima aktariyorum. Gercekten mukemmel bir his :) Bence herkesin icinde bu duygusallik var fakat on plana cikaramiyor halbuki muhtesem bir terapi yolu
En İyi Cevaplar