Kurstaki kızla konuşurken konuşamıyorum, takılıp kalıyorum. Ne yapmalıyım?

Onca kişi sordu, ben de sormazsam olmazdı. Şimdiye kısmetmiş :)

Her zaman böyle bir şey sormayı istemiştim :DD hehe

Şimdi kursa gidiyorum, böyle bilgisayarlı bişiler. Yan bilgisayardaki kızla, bu nasıl olacak derken derken muhabbet eder olduk. Sonra o da benimle aynı duraktan biniyormuş, çıkışta birlikte yürüyoruz durağa kadar. Ordan burdan konuşuyoruz da, çoğu zaman konuşamıyorum, takılıyorum. Böyle yanyana birşey konuşmadan etrafa bakarak yürümek öyle garibime geliyor ki.. Kendime gülüyor ve kızıyorum. Salak mıyım ben ya.

Mesela bugün kantine indim, çay alcaktım, o da az sonra geldi, kendime çay söylerken birşey içer misin diyemedim, mal gibi yüzüne baktım, üstüne bir de iyice hayvanlık yaptım, onun ardından gelen hocaya çay içer misiniz diye sordum, sanki kızı sallamıyor gibi. Çayımı alıp dışarı çıktım, kendimden utandım. Jetonum köşeli sanki.. Geçende dişi ağrıyorken geçmiş olsun deme medeniyetine ulaşamadım. Sonra da kendime kızıp duruyorum.

Ne olacak bu ya. Hani kızla özel birşey de yok da, ama böyle olmamam gerek. Hem hoş kız ya, şimdi ne kadar öküz diyordur benim içim, halime baksanıza.

Nolcam be böyle, ne yapayım, nasıl aşarım bu takılıp kalma, incelik ve jest yapamama halimi? uzun süre asosyal yaşamın yan etkisi mi bu? nasıl geçer?
Güncellemeler
+1 yıl
o iş de yalan oldu bak, kız face.de durumunu ilişkisi var yapmış, zaten bugün de elinden tel düşmüyordu. neyse ben link dinlemeye devam edeyim. tavsiyeleri artık olursa bir sonrakinde denerim :|
Kurstaki kızla konuşurken konuşamıyorum, takılıp kalıyorum. Ne yapmalıyım?