Kız kardesim sevgilimle konuşuyor, anneme söylemeyi dusunuyorum artik. Sizce ne yapmalıyım?

Benim 4 senelik bir iliskim vardi ciddi düşünüyoduk. Ben 24 yasindayim sevgilimde 29. Bide benim kiz kardesim var oda 19 yaşında. Zaten susune pusune cok duskun ve dikkat cekici bir kiz. Herşey normal giderken kardesimin 1-2 aydir surekli telefonuyla ugrasmasi dikkatimi cekti sordum bisey anlatmadi gecistirdi. bir gece telefonunu gizlice aldim ve gorduklerim karsidinda sok gecirdim. Benim sevgilimle yaklasik 1 aydir konustuklarini gordum. Cok sinirlendim. Sabah soyleyecektim ama sevgilimi cok sevdigim ve iliskimim bozulmamasi icin soylemedim. Hatasini anlar dedim. Bu sekilde nerdeyse 3 ayı gecirdim. Normal devam ettim. Icime yine kurt dustu ama yine kardesimin telefinunu gizlicr aldim ve hala konustujlarini gordum ve hergun surekli konusuyolar kardesim ona acik sacik vucudunun fotolarini atmis disarda gorusmusler bisuru yanyana nerdeyse dudak dudaga fotolarini gordum. Delirdim o pisligife cagirdim agzima geleni soylrdim. Sinrasnda kardesimle 2 hafta hic konusmadim yuzune bakmadim. Gecen gun yine teline baktim ve hic umursamadan hala konusuyolar o kadar samimilerki kardesim ona bir suru fotosunu atiyor. Artik anneme soylemeyi dusunuyorum. Sizcr ne yapmaliyim?
Kız kardesim sevgilimle konuşuyor, anneme söylemeyi dusunuyorum artik. Sizce ne yapmalıyım?