Benim 4 senelik bir iliskim vardi ciddi düşünüyoduk. Ben 24 yasindayim sevgilimde 29. Bide benim kiz kardesim var oda 19 yaşında. Zaten susune pusune cok duskun ve dikkat cekici bir kiz. Herşey normal giderken kardesimin 1-2 aydir surekli telefonuyla ugrasmasi dikkatimi cekti sordum bisey anlatmadi gecistirdi. bir gece telefonunu gizlice aldim ve gorduklerim karsidinda sok gecirdim. Benim sevgilimle yaklasik 1 aydir konustuklarini gordum. Cok sinirlendim. Sabah soyleyecektim ama sevgilimi cok sevdigim ve iliskimim bozulmamasi icin soylemedim. Hatasini anlar dedim. Bu sekilde nerdeyse 3 ayı gecirdim. Normal devam ettim. Icime yine kurt dustu ama yine kardesimin telefinunu gizlicr aldim ve hala konustujlarini gordum ve hergun surekli konusuyolar kardesim ona acik sacik vucudunun fotolarini atmis disarda gorusmusler bisuru yanyana nerdeyse dudak dudaga fotolarini gordum. Delirdim o pisligife cagirdim agzima geleni soylrdim. Sinrasnda kardesimle 2 hafta hic konusmadim yuzune bakmadim. Gecen gun yine teline baktim ve hic umursamadan hala konusuyolar o kadar samimilerki kardesim ona bir suru fotosunu atiyor. Artik anneme soylemeyi dusunuyorum. Sizcr ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılçoktan konuşulmalıydı aile içinde bu konu. pek edepsiz bir kardeşin varmış. acilen gözünün korkutulması gerekyoksa kardeşin yollu olma yolunda çok afedersin. adam zaten itmiş bu şekilde öğrenmesen it olduğunu iyiydi ama sonuç olarak öğrendiğin iyi olmuş. açıkçası asıl onun gözünü korkutmalı biri babanla konuşabiliyorsan konuyu onla konuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılIlk oncr anneme soylesem daha iyi diye dusunuyorum çünkü babam gebertir onu
En İyi Cevaplar
+1 yıloha böyle kardeş mi olur annene söyle ve sevgilini terk et böyle sevgili de olmaz sevgilin kardeşinle konuşmamalı ve buluşmamalı ve sana söylemeliydi sevgilin, kardeşini uyar gibisinden
09 Yorumla
Soran+1 yılKardesimle karsilikli konusmalari zaten ikiside bile bile yapti yani. O pislikten ben ayrildim zaten
- +1 yıl
sakın kardeşini affetme zaten böyle birine kardeş denilmez kusura bakma ama
Soran+1 yılZaten bidaha yuzunr bakmam bitti benim icin
- +1 yıl
böyle kardeşler de varmış demek ki keşke yaşanmamış olsaydı böyle bir şey ama ikisinin de gerçek yüzünü görmüş oldun çok üzüldüm senin için :/
- +1 yıl
ayrıca evde kıyamet kopar annem babam gebertir diye korkma kardeşinin akıllanması lazım olmaz böyle bir şey hangi kitapta yazıyor ya
Soran+1 yılMalesef gec anladim
Soran+1 yılIste karaktersiz ikiside
- +1 yıl
senin için kardeşinle aynı evde yaşamak onun yüzünü görmek falan zor olmaz mı? ben üzüldüm burda ya
Soran+1 yılYuzunr bakmiyorum zatrn nefret ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin erkek arkadaşın şerefsiz kız kardeşinde baştan çıkarmak için elinden geleni yapmış anlaşılan. ama bunun buralara kadar gelmesinde seninde suçun var neden müdahele etmedin en baştan kardesin acaba ne yaşamayı düşünüyor. bu şerefsiz le anlmadım adamın niyeti oynamak kardesine sahip çık derim ailene mi söylersin bilemem
09 Yorumla
Soran+1 yılZatrn konusmalari goruncr sok gecirdim bide 29 yasinda olucak şerefsiz kendinden 10 yas kucuk kizla herseyi yapiyor
Cevap sahibi+1 yılİzin verme bukadar rahat olmalarına. Sevgilin olacak şerefsiz ne diyor peki konuştunmu neden kız kardeşimle konuşuyorsun diye? İyi yine fark etin bu durumu ya evlenseydin bu adiyle ne olacaktı
Soran+1 yılHepsini yuzlerine vurdum ve arsiz gibi ondan hoslaniyorum vs dedi kardesimde kiskanma diyor
Cevap sahibi+1 yılVay. o... çocugu na bak ya boşa giden 4 yılamı yanarsın yoksa kardeşinle birlikte oldugunamı yanarsın böyle şerefsizler adamım diye ortalarda gezmezlermi
Soran+1 yılVe 29 yasinda kendinden 10 yas kucuk kizla gezip tozuyor pislik
Cevap sahibi+1 yılKardeşinide kullanıp bırakır ozaman şerefsiz hangi yüzle yapabiliyor bunu insalar hayret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBir zamanlar benimde başıma geldi buna benzer bir olay sevgilimin kardeşinin sevgilisi benim sevgilimle çıktı şaka gibiydi herşey
Soran+1 yılIgrenc insanlar işte
Annne mooootoor babaaaa öküüzzz kız kardeşın tiki olmuş üzgünüz üzgünüzz
https://www.youtube.com/watch?v=fANmtATH0t004 Yorumla
Soran+1 yılGulunecek biseymi
Soran+1 yılAyrildim duzgun okusaydin anlardin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
20Cevap
annene söyleyip bir şey kazanamazsın, kız kardeşin sana bildiğin ihanet etmiş valla ben senin yerinde olsam saçını başını yolardım iyi sakin kalmışsın yelloz ya
05 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor beni zaten kiskaniyosun diyo
Soran+1 yılAyrildim onunla konusmuyoruz
Soran+1 yılYok rn iyisi anneme söylemek o pisliklerle ugrasamam daha ben
+1 yılBence direk babana söyle böyle kaşarlık görmedim ben kusura bakma kardeşin ama...
27 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmadim da babam gebertir onu
- +1 yıl
Doğru diyorsun babana yazık olur bence sen birşeyler bu kız konuşulacak evreyi çoktan geçmiş.
Soran+1 yılAnlattim zaten bana kiskanma diyip onu savunuyor
- +1 yıl
Yahu yemin ederim iyi ki sizin ailenin bir bireyi değilim dedim kız resmen kışkırtıyor adamı ben burda sinirlendim seni düşünemiyorum erkek arkadaşında adam değilmiş ayrıca...
Allah sabır versin sana..
Soran+1 yılIkiside karaktersiz. Ama ben hala o salak kardeşimi dusunup daha kotu yola girmesini engellemeye calisiyorum
- +1 yıl
Daha olmadı annene söyle anneler ortalığı toparlar düzeltir bence etkisi olabilir daha çok genç kardeşin ve o erkek arkadaşın olacak ırz düşmanının amacı ne senle nede kardeşinle ciddi değil ne koparsam kar diyor kansız..
Bir an önce geç olmadan birşeyler yap.
Soran+1 yılBenim aklim basimda cok sukur o pislige asla prim vermem. Brnimle gunde 1 2 kez konusan adami bir gorsen kardesimle her dk konusuyot
+1 yılKardeşine neden kusuyorsun dogru bir davranış değil burda suçlu olan sevgilim dediğin insan kardesine bunun yanlış olduğunu anlat kusmek yerine
O srfsize artık naprsin bilmem uzakdursun sizden03 Yorumla
Soran+1 yılAnlattim bana onu savundu kiskanma dedi
- +1 yıl
Kardeşinin elinden telefonu alin ona ulasamasin
Dışarıya salmayin
Subyanci senn sevgili
Soran+1 yılKaraktersiz kopek iste naparsin
+1 yılAnnene söylemek mi :D önce kız kardeşinle konuş aslında bunu erkek yapsaydı g a. va t oluyordu. Kızda bilmiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılKiz kardesimle konustum zaten onla isim olmaz artik
- +1 yıl
O zaman sevgilinle konuş
Soran+1 yılAyrildim o pislikten zaten
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın.
+1 yılÖldür ikisini de cinayet ortağı da olurum. Birlikte kaçarız anasını satayim. Hadi sevgilin olacak kişiliksizi geçtim o nasıl kardeştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz istr
+1 yılSoyle niye aciyon ciplak fotosu nu attigini baban varsa babana dayina felan soyle hatta dovdur o manyagi
06 Yorumla
Soran+1 yılBabam gebertir onu
- +1 yıl
Eee kizim bak gercegi gor bu sevgilin denen kardesin denen kisinin umrunda daha deilsin sen olsen mezarina dahi gelmezler yiyismekteb
Soran+1 yılHaklisin rn dogrusu soylemek
- +1 yıl
Kolay gelsin iice hirsini al az kindar olun
Soran+1 yılHakediyor zaten
- +1 yıl
Aynen ediyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşin de 19 yaşında aklı başında birisi yaş gereği diyorum, önce kardeşinle konuş daha sonra annenle konuş o ilişkin olan kişiyi de çıkar hayatından zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu çıkardım zaten ve kardesim benim sevgilim oldugunu bile bile konustu onunla zaten
- +1 yıl
İşte kardeşinle de insan gibi konuş, o adam da olduğu kadar kardeşinde de hata çok büyük
Soran+1 yılKonustum ama dinlemiyor bana beni kiskaniyosun diyo
- +1 yıl
Çok yanlış anlamış durumu, kardeşim de olsa arama yine de mesafe koyarım böyle durumda
Soran+1 yılYuzunr bakmam artik zaten
Kişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. Burada sorun kardeşinde değil, sevgilim diyebildiğin amsalakta. Ne güzel işte kardeşin sayesinde gerçek yüzünü görmüş oldun.
20 YorumlaBence annene söylemelisin kusura bakma da sevgilin de ne öyle bilmiyormu ikinizin kardeş olduğunu
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyodu ikiside serefsiz
Soran+1 yılOndan ben ayrildim zaten
+1 yılkardeşinle aran bozulmadan o kişilksizden jurtulmaya çalış. .)
03 Yorumla
Soran+1 yılO karaktersiz benim kardesim degil
- +1 yıl
ya bak bir insan yüzünden izi kalıcak bir yara açılmasına ızın verme , hepsi o sübyancının suçu ama gelde bunu kardşine anlat , etkilenemsine izin verme
Soran+1 yılKardesim bile bile yapti herşeyi zaten
+1 yılSen 19ylıık kardeşini bir adam için hiçe sayıyorsun nr biliyorsun onun ayartmadığını ortada suç varsa kardeşinde olduğu kadar o adamdada var objektif ol bir elin adamı yüzünden kardeşini suçluyorsun
00 YorumlaHem annene o kızkardeşi (nasıl kardeşse) söyle, hemde o herife haddini bildir. Ne kadar saçma sapan insanlar var.
01 Yorumla
Soran+1 yılİkiside karaktersiz
+1 yılçok kötü olmuş üzüldüm cidden ama kararlarını etkilemek istemem
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/A3N7X0.jpg Al lazım olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik mi
Soran+1 yılNapim annrm bilirse geberticek bunu
+1 yılyuh be kardesinde buyuk motor olma potansiyeli var bu net
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
+1 yılannene neden soyluyorsun dırek babana soyle kardeşinde harbı kasarmıs
011 Yorumla
Soran+1 yılBabam gebertir onu
- +1 yıl
gebertsın hak etmıs o sevgılın denen kaypağada yol ver gıtsın daha sımdıden bunu yapıyorsa evlendıgınde var dusun neler yapacagını
Soran+1 yılOnunla ayrildim zaten 20 gun oldu
- +1 yıl
beraber olmuşmuydun onunla
Soran+1 yılHayir tabiki Allah korusun
- +1 yıl
bence kesın kardesın yapmıstır
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
- +1 yıl
ztaan vermemiş olsa sevgılın onu sana tercoıh etmezdı
Soran+1 yılTercih olmadimi ben ayrildim ondan zaten
- +1 yıl
senden hiç böyle bir sey ıstedımı
Soran+1 yılHayirda boyle gereksiz seyler sorms bana
+1 yılAnnene kesinlikle söyle ama söylemeden önce bu konusmaların kopyasını al kendine
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım ıkınıızı bırden idare edıyor iştee anlamadınmıı
014 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrildim ikisininde yuzunr vurdum
- +1 yıl
ıyı yapmişşsın anlatmadınmı kardesıne lanet olası kardesıne pislikk seytan işte
Soran+1 yılAnlatmama gerek yokki kardesim benim sevgilim oldugunu bile bile konustu onunla zaten
- +1 yıl
aallahım ya nelere kaldık ya allahım sen bızı dogru durust ınsaanlarla karşilaştır yarabbıı
Soran+1 yılRn yakinim dusun kardesim yani kimseye guven yok artik
- +1 yıl
walla ya kıme gunecegız ya kardes de bunu yapıyorsa artıkk way anasını yaa devır ne halae gelmdı artık ya
Soran+1 yılIgrenc bir devirdeyiz
- +1 yıl
aynenn ya o yuzden kımsye guvenemıyorum ben ya mıllet dıyorkı neden evlenmıyorsun gelde evlen hadıı allahım sonumuuz hayretsın ya
Soran+1 yılBende sogudum artık kimseye guvenemem artik
- +1 yıl
aynı benn işte bı guven gıttımı artık geri gelmıyor belkı karsına cok ıyı bırı gelecek cıkacak ama bu serefsızlwerın yuzuden güvenemeyeceksın iştee allha kahretsın ya
Soran+1 yılMalesef öyle. Herkesten sogudum
- +1 yıl
haklsın allh yardımcın olsunn işte bes parasız ınsanalr cıkıyor hayatımızda her yerde iteya varr
Soran+1 yılEn yakinim işte kardesim olucak bide pislik
- +1 yıl
kötü durumm gercektenn kımseye de anlatılmaz bu allahım ıslah etsın inşş ya akıllanır ne yaptıgı aklına gelırr ınss
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamdaki bala bak be hem ablasına hem kardeşine vuruyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAgzini topla serefsiz köpek kimse benim namusuma laf edemez
Cevap sahibi+1 yılBak adama ya bir eli yağda bir eli balda sen kabul et pes et
Soran+1 yılYa defol git ya serefsizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle bir soru görmüştüm sevvgilim bnden 10 yaş büyük seviyorum tarzı bişeydi
00 YorumlaNasil bir kardes o ya
12 Yorumla
Soran+1 yılPislik iste
+1 yılGüzel bir drama filmi olur bu hikayeden :D
12 Yorumla
Soran+1 yılKomik biseymi
- +1 yıl
Komik değil ama ingilişçe
O nasıl kardeş lan öyle :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz
Geç bile kalmış diyor annem
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
Kişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. Söyle annene bu kadar beklediğin hata
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Söylemelisin anne babana rahat dursun kardeşin
05 Yorumla
Soran+1 yılBabam gebertir
Soran+1 yılAnnem yapar zaten brn artik yuzune bakmam
Soran+1 yılBaska turlu akillanmaz
Bu ne igrenclik böyle yaprak dökümü gibi
00 YorumlaNe kadar geniş fantazi dünyanız var yav
00 YorumlaSöyle zaten. Terbiyesiz
01 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz hemde
Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. Annenden önce kardeşine söylesene allah allah
03 Yorumla
Soran+1 yılKardesim bile bile yapti zaten soyledim bir aciklamayi okursan anlarsin
Soran+1 yılAyrildim zaten
ikisi yiyisodur gizli gizli haa dikkat et
00 Yorumla
+1 yılAnnenize dikkat edin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAgzini topla
- +1 yıl
O namussuz sevgiline dikkat et aileden herkesi elden geçirecek gibi :) büyuk sozü dinle
+1 yılGercekmi bu gercekse cok kotu
00 Yorumlasöyle
05 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusu
Soran+1 yılUyardim zaten daha onceden bana kiskanma diyo
Soran+1 yılEvet.
Söylemeliyim annene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen önce sevgiline sahip çık ya
19 Yorumla
Soran+1 yılNe sevgilisi ya yolu verdim o pislige ben
Cevap sahibi+1 yılAfedersin ama kardeşinde yolluymuş
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKesin onlar ilişkiye girmiştir
Soran+1 yılEvet bencede
Cevap sahibi+1 yılKardeşin senden daha mı güzel daha mı seksi?
Soran+1 yılYa ben ne bilim isterse kardesim adriana lima olsun karakteri olan bunu yapmaz
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz olduğunu anladık o yüzden güzel mi diye sordum. Sen güzel misin? Seksi misin?
Soran+1 yılSanane kardesim bana boylr bos sorular sorma
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. söyle annene
01 Yorumla
Soran+1 yılKiyamet kopar evde diye korkuyorum sadece
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ailene söyle
05 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusu
Soran+1 yılInsallah tek istegim. 19 yasinda ve kendinden 10 yas buyuk bir pislikle yapmadigi kalmamis karaktersizler
Soran+1 yılOnun yuzunr bakmam artik
dov onu
01 Yorumla
Soran+1 yılHakediyor ama artik onun yuzune bakmiyorum ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBaska turlu anlamaz çünkü
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kız kardesim sevgilimle konuşuyor, anneme söylemeyi dusunuyorum artik. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler