Ablama ne yapmalıyım?

arkadaşlar ben (ağır depresyonda) yks ye hazırlanan bir öğrenciyim ders çalışıyorduk erkek arkadaşımla çocuk dedi ben ara vercem tamam dedim ben çalışmaya devam etcem bende müzik açtım matematik çalışırken iyi gidiyor diye sonra ablam gelince odaya durdurdum ablam bas bas sen ne bok yiyosun neyi kapattın dedi dedim abla bi şey kapatmadım ne diyor bu dedi o çocukla konuşuyordun dedim evet konuştuk ama o ara verdi 5 dkkdır kendim çalışıyorum pat küt vurmaya başladı bu ilk değil daha büyük şiddetler de gördüm ondan sonra dedim napıyorsun o... demeye başladı dedim ne diyorsun deme nedeni antalyada yaşıyoruz sıfır kollu giydim ve sütyen askım gözüküyor sevgilim bunu gördü diye or... oldum nasıl bi kafa bu sanki n*de attık dedim dedi bilmem bende dedim beni diğer insanlarla karıştırma benim vücudum değerli herkes göremez sonra bu burnuma vurdu burnumla alıp veremediği bi şey var zaten sürekli kırmaya çalışıyor sonra ağlamaya başladım beni tehdit etmeye başladı sürekli tehdit ediyor zaten babama söyliycem diye bana dedi ki seni öldürtücem (daha önce beni öldürme teşebbüsleri oldu) dedim öldürtürsen öldürt bıktım bu hayattan yumruklamaya başladı en son bi baktım yine sinir krizi geçirip kollarımı kesmişim ve ben çok sıkıldım ablamın bu hallerinden ne yapmalıyım
Ablama ne yapmalıyım?