Çoğunuz hayır diyecek ama etrafımda gördükçe bir tadına bakmak istiyorum bu zamana kadar hiç denemedim spocuyum diye sizce bir kere denemelimiyim sigarayı ?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hayır
herkes kullanıyor diye denemek zorunda değilsin
bi kere denersen sonra vazgeçemezsin belki
sağlığa zarar veriyor o9yun değil ki bu
o etrafındaki insanla belki bırakmaya çalışıyorlar ama
bırakamıyorlar ?
sonra pişman olursun
amaaan napicaksin sigaraya baslayip. sade duman iste icine cekiyosun.. bende denedim de ne tat aliyolar diye sordum kendime hep bikere dene cok merak ediyosan ama bagimli olma
Ya bide sigara içersen arkadaş çevren oluyor oda etkiliyor beni.
ne kadar sacma bir düsünce ben icmiyorum sigara e benim arkadas cevrem var baya.. icmeyen de cok tanidiklarim var erkek olsun bayan olsun hepsinin arkadas cevresi genis.. mesele karakter kisilik meselesi olay sigarada bitmiyo
yaş kaç soran bey 12,5?
dostum rahatmı batıyor? sana en yakın hastanenin göğüs hastalıklarına bir uğra hastaların durumunu gör yeteli bence..üstelik şöylede düşüneblirisn sen sigara içtiğin zaman partnerin seni öperken kültablası yalamış gibi hissetmezmi kendisini?
Hayır,başlama tabi bırakmak için uğraşcam öksürcem senelerce pis bir bağımlılığa dünyanın parasını vericem diyosan başla
Cevap
7Cevap
bence hayır
ama hiç denememişsin mutlaka sana çok iticxi gelicektir
ama onu tatman bile bir süre sonra istemene engel olamayacaksın
1 kere içmeyle bişey olmazki. ben yıllardır ara sıra içerim. aylarca içmediğimde oldu. bazen günde 1 tane yetiyo. hala tiryaki olamadım.
üniversiteye giriş sınavında iyi bir puan çıkararak para kazandıran bir meslek sahibi olun. zira sigara fiyatları oldukça yüksek.
Uyuşturucu değil bu .Bir kere içmekten bisey olmaz .Bende sporcuyum ama ne yazık ki iciyorum .Cok merak ediyorsan tadına bak ama iradene sahip ol ,başlama.
bir kerecikten brsy olmaz bende denedim simdi tekrar baslicam
bir denemeden öteye gitmeyeceğinden eminsen dene bir kere
bence basla bu yasa kadar cok sey kacirmissin ben yiyorum yuz yilin icadidir sigara
deneme kardeş bikere içersin sonra bir alıştınmı bırakamassın
sigara iç ebeni gör
içme bebeni gör..)
Sporcuysan iki kere hayır..
Kardewim bawlama birakamiacaksin cok kotu bir wey bende bir defa aldim aliw o aliw :(
denede gör .. hadi dene ocağın sönsün
hayır ama çok başlayasın varsa buyur başla :)
Bi icersen devami gelir.
asla başlama
Hayır sakın başlama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar