+1 yılHer zaman benimle birlikte o istek sanki nefes aldıkça onu besliyor gibiyim... Benimle başbaşa kaldığımda düşünüyorum... Motorsikletime bineyim, çok değil 3-5 eşya alayım... Gideyim diyorum... Nereye diye soruyorum, boşver nere canımız durmak isteyene kadar gidelim diyor... Sonra ya gittiğim yerde de gitmek istersem diyorum kendime... Ya hiç durmak istemezsem... Veya gitmek değilde kaçmak ise benim istediğim, bir korkak gibi güçsüz biri gibi kaçıp gitmek ise... Bilmiyorum ama hala gitmiyorum...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılHergün aklımdan geçiyor. Sonra da annemin akşam gelirken getirmemi istedikleri.
14 Yorumla- +1 yıl
Haga 😄😄
- +1 yıl
Bir bekleyeni olmalı insanın. Tüm kaçışlar bunun arayışıdır aslında.
- +1 yıl
Sen kendinden vazgeçsen bile senden vazgeçmeyen
- +1 yıl
Kendinden vazgeçmek ister mi insan nazlanacağı biri hayatındayken 😊
geciyor da kimsenin gidebildigini gittigini sanmiyorum. cekip gitmek kauhve diyarnda bir kahve icip eve geri donmek veya arkadada gidip iki gun kalmak degil.
cekip gittin mi ailen olmayacak sorumlulugun olmayacak sevdigin tek kisi olmayacak ve cok paran olacak
basit degil.10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=DBiYDSPuwOA
arada bir bir yanım uzaklaşmak istiyor15 Yorumla- +1 yıl
Cadı doğum gününde ne bu hüzün :)))
- +1 yıl
akşam keyfim yerine gelir cadı :))
- +1 yıl
Bilmez miyim terazi işte 😀😀😀❤
- +1 yıl
ruh halimiz dengesiz işte :D :D
- +1 yıl
teşekkürler cadı :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılEvet. Dusünuyorm. sonra cekip gidiyorm alisveris yapiyorm. Hicbirseyim kalmiyo😂😂😂😄 talan ediyorm magazalari.. parfüm saat , canta , tsört nevar sa
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahsa evet bu gerçekten terapi gibi bende de işe yarıyor 😄😄😄😄
- +1 yıl
Aah bir kizlar.😉😉🍬
- +1 yıl
bu konuda haksızsınız lan mağazaları talan edecek param olacak olsa kıyamet kopsa yinede moralim bozulmaz çekip gitmeyi düşünmem
- +1 yıl
@jagler1376 herseyi paranin cözdügünü dusunen arkadas , ne zaman bazen saglik bazen huzurun cozumu para degildir sozunun gercekligine erisceksin merak konusususn..
- +1 yıl
Para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapacak adamdır (Napolyon). Eğer gidecek maddi gücü varsa insanın, kalması mantıklı mıdır? yalnız paran olmadığında sağlık+huzurun yanında bir şeylerin daha eklendiğini göreceksin
- +1 yıl
@jagler1376 sen 20 yasindaki aklinla bana felsefecik yapma. Senden strateji ogrenecek degilim😋✊
Bazen oluyor bazende iyim ben böyle diye biliyorum ruh halime göre değişiyor yani :D
15 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi
- +1 yıl
Ben sana Sinan demem ki olmadı bu 😄😄😄😄😄😄
- +1 yıl
O zaman da hocam diyordum 😄😄
Ayrıca o konuyu konuşurken rumuzun şair olmuştu bile
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet zaten en çok isteğim şey kimsenin bilmediği bir yerde uzaklarda sessiz sakın bir hayatımın olması.. buna kendi içimde yeni bir başlangıç yapmakda diyebilirz.. ülkemi seviyorum ama gitmekte istiyorum..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsörfçülerin kaç yılda bir gelir dedikleri o dalgalar varya onları beklerler fırtınada dev dalgalara meydan okurcasına bata çıka sörf yaparlar boğulanlar bile olur ama o heycana değer işte öyle bir gidiş geliyor içimden bazen
10 Yorumla
+1 yıl"""Herkesin başını alıp gidesi vardır ama,
Aklındakileri sığdıracak valiz bulamaz..."""15 Yorumla- +1 yıl
Nokta atışı :)))
- +1 yıl
gidemeyenlerin gidecek yeri yoktur yoksa valizsizde gider sorun değil
- +1 yıl
@İyikalpli_cadı sen sakın bir yere gitme 😊
- +1 yıl
Burdayım hala 😄😄
- +1 yıl
Hep burda ol 😊
Çok bunaldığım zamanlarda oluyor yalnız kalmak istiyorum ya da başka bir yerde olmak, fırsatım olursa o dakika çeker giderim biryerlere zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Hepimizde oluyor sanırım
+1 yılHerzaman :D sonra kitabımı alıyorum çekiliyorum köşeye okuyorum en güzelisi he :D
12 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄 evet güzel fikir.
- +1 yıl
teşekkürler :D fgdxfdg
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. arada bir yaşıyorum, sonra yok artık diyip geri dönüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄😄😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an tam olarak böyle bir dönemdeyim. Tüm sorumluluklarımdan sıyrılıp, sadece kendime dönüp, kendimi yeniden tanımak istiyorum.
117 Yorumla- +1 yıl
bu sitede 26-30 yaş arasında olup darbe yemiş herşeye yeniden başlamak istemeyen kadın yok sanırım
- +1 yıl
@jagler1376 ahah :D Darbe yemedim yahu. Çok yoruldum sadece.
- +1 yıl
yaş ilerledikçe fiziki yorgunlukta üstüne eklenecek biliyorsun demi? şansın varsa git
- +1 yıl
@jagler1376 Gidiyorum :) Daha da uzaklara gideceğim bir kaç sene sonra :) Fiziksel yorgunluğa daha var yahu. Daha genciz, ölmedik :D Anneme çekersem bir şey olmaz. Kadın 60 yaşında evin içinde pıtı pıtı koşturup, her yere yetişiyor :D
- +1 yıl
ahaha evin içinde 60 yaşında her yere koşacak annen var ve gitmeyi düşünüyorsun? senden daha erken gitmesin? :D
- +1 yıl
@jagler1376 Annemi de alıp gideceğim canım. İlk etapta imkanlar dahilinde hemen olmasa da sonradan yanıma aldıracağım bir şekilde. Anacığımı bırakmam :) Dünya turuna çıkmak istiyor, hayalleri var kadının. Gezdireceğim daha :D
- +1 yıl
60 yaşında dünya turuna çıkmayı düşünüyor hayalleri var kadının? senden erken gidecek, hayallerini gerçekleştirecek senide yanına aldıracak (:
- +1 yıl
@jagler1376 ahah başında anneannem olmasa evet ama şu şartlarda benim onu kurtarmam gerekiyor :D
- +1 yıl
Bide anneannene bakıyor? doğum esnasında karışmış olmayasınız sen anne o çocuk?
- +1 yıl
yok lan çocukla çocuk karışıyordu
- +1 yıl
Eczanede çalışırken temin ettiğim duragesic bantlar vardı. üzerine uyuşturucu dökülmüş şeffaf bant, kanser tedavisi gören onkoloji hastalarının ağrılarını kesmek için kullanılıyor bende en yüksek mg'mı evde bulunduruyorum başka bir iş için. bir ara annem kolum çok ağrıyor dayanamıyorum dedi bende bandı verdim koluna yapıştır anında ağrıyı kesecek ve sende hemen bandı çıkar çok kalmasın dedim tamam dedi bant hemen ağrıyı kesince bu ayağımda ağırıyor en iyisi orayada yapıştırayım deyip ayağınada yapıştırıyor sabah beni uyandırdılar kalk annen ölüyor sen eczanedesin hastaneyi biliyorsun hemen götürelim diye kalktım ve kolundaki bandı gördüm sağa bir sola yürüyor sordum neden bunu çıkarmadın diye, ayağımdada var dedi. banttaki uyuşturucu yüzünden kafası güzel olmuş hayatında hiç kafası güzel olmadığından, kendini ölüyorum sanmış
- +1 yıl
@jagler1376 ahahah :D Nereden bilsin ama kadın, uyarsaydın ya :D Neyse ki bir şey olmamış :)
- +1 yıl
ne bileyim o bantlara o kadar abanacak. Bağımlısı olacak diye bantları 1 ay boyunca saklamak kaldım o yaştan sonra düşünsene. gerçi tam tersi ondan sonra verdiğim ağrı kesicileri bile temkinli kullanmaya başladı :D
- +1 yıl
@jagler1376 Çok korkmuş demek ki :D
- +1 yıl
evet :3 ilaçlarla aram bozuk benim. İçince en sağlam bünyeyi uyutan hareket ettirmeyen anti depresanların en ağırı Xanax'ı, normal anti depresan sanıp birkaç tane birden içen biri vardı evde 2. günün sonunda yataktan kalkıp su içebildi. susamış ama bir türlü kalkmaya mecali olmamış 2 gün boyunca baygın su beklemiş
- +1 yıl
@jagler1376 :D Antidepresanları sevmem. Babamın vefat ettiği dönemde psikiyatrist vermişti. 15 gün kullandım. Mala çeviriyor insanı. Sürekli bir poker face, sürekli bir yorgunluk hali. Ne oldum ben yahu dedim bıraktım :D
- +1 yıl
evet ya bende denemek için kullandığımda şunu farkettim ki intihara meyilli birine bunu vermelerinin nedeni, psikolojiyi düzeltmek için değil, intihar edecek hal bırakmamasıymış. 0.5 ve 1 mg. var 1 mg'mı birkaç tane birden kullanınca bayıltıyor bildiğin
+1 yılO kadar çok istiyorum ki...
Bunu anlatmaya kelimeler yetmez10 Yorumla
+1 yılEvet hem de çok istiyorum çekip gitmeyi ama olmuyor 😔
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. geliyor ama gidecek yer yok dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle
o yüzden tek başıma kamp yaptığım dönemler var10 Yorumla
+1 yılSık sık oluyor ama sadece düsünüyorum gerveklestirecrk vaktim dahi olmuyor
111 Yorumla- +1 yıl
19 yaşında birinin çekip gideceği yeri, ve çekip gitme nedenini çok merak ediyorum
- +1 yıl
@jagler1376 O zaman merak etmeye devam etmelisin.
- +1 yıl
Yapacak açıklaması olan birini merak etmeyi tercih ederim yoksa sabahtan akşama kadar sosyal medya'dan ayrılmayıp berkecanın onu nasıl terkettiğini düşünüp dünyadaki en ağır acıyı kendisinin yaşadığını hisseden birini dinlemek saçmalık olur
- +1 yıl
@jagler1376 Dinlemek isteyenler çok önemli olan anlatmak istemek.
- +1 yıl
dinlemek isteyen var ve çekip gitmek istiyorsun? Anlatmak istemeyecek kadar çok şey yaşadığını ima ediyor ve gelip burada evet benim içimden gitmek geliyor ama vaktim olmuyor diyorsun? Gitmek derken akraba ziyaretini kastediyorsan diyecek bir şeyim yok lakin gidecek bir insanın nasıl olurda vakti olmaz, şu an harcadığımız vakitler, yaşadığımız hayata bağlı gideceğin yerde aynı hayatı sürdürecek misin de burdaki işlerine vakit ayırıyorsun.
- +1 yıl
@jagler1376 Anladigim kadariyla yapman gereken sorumluluklarin yok ama benim var sorumlu oldugum insanlar, birakip gidemeyecegim kişiler, bitirmem gereken bir okulum var. Yani kafanda kurupta konuşmasan iyi olur.
- +1 yıl
Çok tutarsız konuşuyorsun. Hııh en büyük derdi kendinde sanıyordun şuanda en büyük sorumluluk senin sırtında. Gidecek insan zaten okulu bitiripte öyle gideyim diyordur akraba ziyaretlerine falan git kurtul bu psikolojiden
- +1 yıl
@jagler1376 Sarıcak insan arama insanlarin yasayacaklari seyler yaşlarına göre degismiyor. Bir insan 19 yasinda aa hix bir sey yasamadi o daha genc diye önyargı etiketi yapıstırmak saçma.
- +1 yıl
Merak ettiğimi en başından söyledim. 19 yaşındaki bir insanın gideceğim deyip tutarsız olması sinir bozucu
- +1 yıl
@jagler1376 Bende merak etmeye devam et dedim demekki anlatmiycam demek bu.
- +1 yıl
ok :3
+1 yılTrabzon yaylasında 1 katlı dam 10 m2. Bahçe.1 kilo domatese 1 ekmek. insanlarla tek bağım bakkal olsun o kadar
10 Yorumla
+1 yılKafam eserse kesinlikle giderim durdurabilen olamaz
10 Yorumla
+1 yılbazen değil sürekli o istek var ama tutuyorum kendimi biliyorum karar verirsem dönüşü yok..
10 Yorumla
+1 yılhe akşam uyumak için başımı yastığa koyduğumda kendi hayal dünyamda yaşıyorum zaten :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 697 cevap paylaştı. Kesinlike, hemde bu zamanlarda deniz kenarı ve ben tek istediğim...
10 Yorumla
+1 yılHer zaman oluyo ama sevdiklerim aklıma geliyo orda duruyom
10 Yorumla
+1 yılHergün. Ama dönüsü olmayan bir yere.
17 Yorumla- +1 yıl
Birlikte gidelim.
- +1 yıl
Gidelim bebisim spordan sonra *.*
- +1 yıl
Hastayım ölüyorum gel bana bak 😢😢
- +1 yıl
Spordan sonra gelsem:p
- +1 yıl
Sporun batsın 😒
- +1 yıl
Ahaha birlikte batalim:p
- +1 yıl
Seninle batacaksam varsın batalım
+1 yılHep gidesim var bu ara daha fazla..
13 Yorumla- +1 yıl
Sonbshardan mı acaba
- +1 yıl
Bir yılda tek mevsim var zaten..
- +1 yıl
Bu ara daha fazla dedihiniz için dedim
ohoo ayda 2-3 defa esiyorda nerde..
10 YorumlaHer zaman içimden çekip gitmek geliyor ;)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Kendimi bile bırakasım geliyor bazen o derece 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılPsikopat_hatun diyor Kİ tabki...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bazen diyorum bunu:dd
10 Yorumla Bazen degil her zaman
10 Yorumla
+1 yılNereye gidiyoruz?😃😃
12 Yorumla- +1 yıl
Uzaklara
- +1 yıl
Gidelim hadi ☺☺
+1 yılÖyle bir şansım olsa yapardım şimdiye dek
17 Yorumla- +1 yıl
Benide al 😃
- +1 yıl
@MyLifeBeLike bir düşüneyim
- +1 yıl
Bebekkk 😍🙈
- +1 yıl
@MyLifeBeLike olur tabii 😃
- +1 yıl
Yaaa 😚😚 şebegim
- +1 yıl
@MyLifeBeLike ☺️☺️
- +1 yıl
😍😍😍😍
+1 yılbazen değil aslında sürekli kafamda..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. benım gelıyor ıcımden
10 YorumlaKafa dinlemek icib giderim. :-)
10 Yorumla
+1 yılHayır cok yoğunum işler var 😂
10 Yorumla
+1 yılbazen değilki hep geliyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. başımı da alıp gıdesım geliyor !!!
10 Yorumla
+1 yılGünde 3-4 kere geliyor.
10 Yorumlaşu an yapacağım gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Her gunki dusuncem
14 Yorumla- +1 yıl
Neden eyleme dönüşmüyor?
- +1 yıl
Çoğu kişinin cevabı bu.
Bari giderken çekmeyin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sık sık oluyor.
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılBazenleri geliyor..
10 Yorumla
+1 yılEvet oluyor bazen
10 Yorumla
+1 yılEvt...
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılEvet, geliyor...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBazen dediğin gibi
10 Yorumla Çokk hemde
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler