Bu aralar çok yoruldum bugün itibari ile hastalığımın uyuşmadığını söyledi doktorum sağlık problemleri ile uğraşıyorum artık zlonun gitme zamanı geldi gibi böylesi bir kararsızlık yaşadığınız mı? 8 yılımı verdim ama artık olmuyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu aralar çok yoruldum bugün itibari ile hastalığımın uyuşmadığını söyledi doktorum sağlık problemleri ile uğraşıyorum artık zlonun gitme zamanı geldi gibi böylesi bir kararsızlık yaşadığınız mı? 8 yılımı verdim ama artık olmuyor

Ben gitmek isterken bana söylediklerini hatırlıyorsundur Zlo, aynen iade ediyorum. Gitmek hiç bir zaman, hiç bir şeyi çözmez. Daha iyi falan gelmez. Belki hastalığını unuttuğun tek ortam, deşarj olduğun tek yer burası. Ne demiştin? “Gidersen kafanı kırarım” mı, aynen ondan
Sosi çok haklısın ama büyük kararsızlık içindeyim
Ara verirsin, bir kaç gün, hafta, belki ay. Sonra dön. En kötüsü zaten kararsızlık içinde kaldığında bir karar alıp onu uygulamak. Pişman olma olasılığı 90% falan :)
Böylesi çok iyi olacak sosi
👊👊
Geçmiş olsun, sağlık her zaman bir numara da gelmeli. Sonrası kolay. hesabını kapatmaya tecavüz ediyorlar mı bence hayır. O yüzden kapatmadan da ara verebilirsin.
En son bende ani bir kararla kapatmıştım ama 15 günlük donma süresi işime geldi. Emek verince kapatmak zor oluyor ama ara vermek kolay. Bu zamanda takip listemde boşalmıştı o yüzden @caydakidem ile iletişim koptu
Mesaj alındı:)
Eyvallah abicim haklısın
ricalar abicim
Geçmiş olsun öncelikle
Biraz gönül işi ben daha önce iki hesabımı kapattım uzun bir aradan sonra açtım bunu. Eski tadı olmadı tabii çinko çok sevdiğin birkaç arkadaşım vardı bağımız koptu, gitti. Bunlar senin için onemsizse kapat ama diğer türlü ozleyeceksen sadece hesabına girmeyebilirsin
Teşekkür ederim ama artık buranın tadı tuzu kalmadı
Sevgilimm lütfennn😪❤️
=) sayende yavrum sayende :))) rica ederim
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun zlo, biraz daha ara ver bence..
Çok teşekkür ederim maviş
Evet oluyor
Zlo öncelikle geçmiş olsun umarım iyileşirsin bir an önce hastalığını bilmiyorum ama seni yoran bir şey olmalı Allah şifa versin kardeşim
Allah razı olsun hastalığım yoruyor ve bugün alt üst oldum
Mr sonuçlarım sıkıntılı 😟
Çok teşekkür ederim
Reis site bağımlılık yapıyor. Daha seyrek de girden kapatıp gitme bence. Özlettirme kendini
Reis çok yorgunum
Reisim sağlığın için elzemse bir şey diyemem. Hesabı kapatsan da bizim bağımız kopmaz seninle. Nasıl rahat edeceksen öyle yap
Çok geçmiş olsun. Benimde hastalığım ilerliyordu. Yapabildiğim teksey sabahlara kadar ağlayıp stres yapmakı, dusunmekti. Buraya takildigimdan beri sorunlarımı kafamı dagitiyorum. Hem üzülmüyorum. Hepde hastalığını bir nepze olsun hafifliyor.
O istek bazen oluyor
Ama durup gerçekçi olmak da fayda var
Gitme isteğim var..
Geçmiş olsun Zlato...
Oluyor ama nasip bakalım. Zaten yolu yarıladık ve vakit ayırmakta zor geliyor.
Geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifanızı versin.
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun... Yaradan acil şifalar versin.
Amin Allah razı olsun
Cümlemizden... Amin
Uf valla oluyo ama bebem var gidemiyorum (kedişkom)
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Allah şifa versin tez elden zlo🥺
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Hastalığın ne?
Ms
olmalı evet ama yapamıyoruz işte
Çok geçmiş olsun Zlo. Allah şifalar versin.
Geçmiş olsun
Hep var
Evet
bazen oluyor
Bazen değil heppp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?