Genel olarak vicdanlı olan taraf kadınlar mıdır erkekler midir? Kadınların daha vicdanlı olduğunu düşünüyorum tabi hepsinin değil istisnalar var.

Cinsiyetle alakalı olmayabilir evet ama bir tercih yapılacaksa kadınlardır tabiki şefkat merhamet sabır hepsi var tabi her kadında var denilemez Kadınlar çiçektir koklanmsmli içindeki o merhamet duygusunu ortaya çıkarmali koreltmemrlisinnn kadınların ana temel ihtiyaçi duygudur mutlu kadın dünyanın en güzel kadınıdır kadınlar yeme içmeye beslenmez duygusuyla beslenir
Erkekler bence. Hatta bir sosyal deneyde izledim yolda bayılan birine kadınlar bakıp geçiyor sadece erkekler yardım ediyordu. Kadınlar tanıdıklarına karşı daha vicdanlı, erkekler herkese. Genel manada böyle istisnalar her daim vardır
Genel olarak kadinlar gibi görünse de etrafımda cok daha vicdanli erkekler var. Kisacasi bir yorumda bir arkadaşın dedigi gibi bunun daha cok karakterle alakali olduğunu düşünüyorum.
Annelik iç güdüsü hanımlarda olduğu için biraz daha vicdanlı oluyorlar
istisnalar var tabi
erkeklerinde vicdanlı olanlara sahit oldum
Cevap
33Cevap
Kadınlar. Bu yüzden şeriatta, bir kadın şahit yetmiyor 2 kadın olması gerekiyor. Çünkü kadınlar vicdanlı, kadınlar daha merhametli. Bu yüzden dinimizde kadınların devletin başında olması uygun değil. Çünkü kadınlarda annelik içgüdüsü var, daha fazla merhamet var.
Kişiden kişiye değişir bu karakter meselesi fakat bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir fakat kadınlar yaratılış icabı merhametlidir şeftan sahibidir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
bnce de kadınlar ya da biz öyle görüyoruz hani erkekler yapısal karakter olarak bize göre dha sert duruyorlar yaaa ondan
Kadinlar diye düsünüyorum.. bununla ilgili dini bir konuda aklima örnek geldi ama din düsmanlari atlar diye yazmaktan vazgectim
Kadınlar annelik içgüdüsüyle yaratıldıkları için daha vicdanlıdır
erkeklerle babalık içgüdüsüyle yaratıldı
Kadınlar ben aldatınca affeden kadın duydum ama aldatınca affeden erkek duymadım
kendi üzerimde söylemek istersem ben tanıştığım kadınlara göre daha vicdanlıyım
Ayni oranda vicdanlilarda var vicdansizlarda. kim hangisine daha cok denk geldiyse o cins daha vicdansiz geliyor
Bence erkekle demek istemiyorum ama kişiden kişiye değişir bu
Kadınlar tabiki de. Ana yüreği diye bişey var içgüdüsel
kadinlar anne olduktan sonra vicdan konusunda cigir atliyorlar bence. ama yinede kadinlarin erkeklerden daha vacdanli oldugunu dusunuyorum
Kadın erkek diye ayırmıyorum ben kişiye göre değişir bu durum.
bunun erkek veya kadınla ilgisi yok bu karakter meselesi
normalde kadınlar diyecem ama ne yazık ki vicdanlı bir kadın göremiyorum
Bana göre de kadınlar ama bir tanesi beni mahvetti.
her cinsiyetten var nadir
Kesinlikle erkekler cok daha merhametli olurlar
Annenden alamadigini babandan hic alamazsin.
Karakter meselesi değişir.
bizde o kadar vicdansız değiliz yani.
ben kadınlardan daha insaflı ve vicdanlıyım :(
Kadınlar bence ya :) .
karaktere bağlı cinsiyete değil. Kişişsel şeyler.
Genel yapıya koyamayız bunu ya.
Hayır erkekler daha vicdanlı
Bunun cinsiyeti olmaz.
Vıcdanın cınsıyetı olduguna inanmıyorum
kişisine göre değişir genel cevap vermek zor
erkekler
Kadınlar bence de
İnsan olan daha vicdanli
Genelde kadınlar ama hepsi değil tabii
Kesinliklee kadınlar
Ben degilim
kadınlar
Kadinlar bence
Erkekler
bence kadınlar
Bence ben
Erkekler kesinlikle.
Hic kimse
erkekler.
Kadinlar
Kadınlar.
Kadınlar
İnsan olanlar..
Kadınlar
erkekler
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar