- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBunu erkekler veya kadinlar olarak ayırmak doğru olmaz. Çünkü merhamet vicdan dediğimiz şey kişinin fıtratında olur, cinsiyetine değil. Öyle kadınlar ve erkekler var ki konu vicdansizlik olduğunda birbirinden daha kötü olabiliyorlar, al birini vur ötekine...
Ben vicdan ve merhametin insanların fıtratında doğuştan olduğuna inanıyorum. Ne yaşarsa yaşasın neye maruz kalırsa kalsın o kişi değişmez hep vicdan sahibi olur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuya aslında kadın cinsi ya da erkek cinsi üzerinden değil de insan olma ihtimalinden bakarsak bence doğruya daha çabuk ulaşabiliriz.
Hatalari daha hızli egale ederiz.
Vicdan sahibi olmak herkesin ulaşabileceği bir karakter kişilik değil.
Bunu artık daha net görebiliyorum.
İnsan hayatı ülkemizde artık 5 para etmiyor.
Yine bir kadın sevgili tarafından darp edilmiş.
Hafif yaralama ile yargılanıyor.
25 dakika darp süresi yeterli olmamış galiba.14 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi yorum 👏
- +1 yıl
maalesef ki Adam olmak ülkemizde sadece cümle içinde kullanılan 4 harften öteye geçmiyor çünkü kıymetli değil.
- +1 yıl
4 kelimeden ibaret olsa da adam gibilerin adam olmaları gerçeğini değiştirmez 🤟
- +1 yıl
Orası öyle ne diyim
Belki olması gereken şeyler Bağdat'tan döner.
Biraz uzak ama.
+1 yılErkekler daha vicdanlı olsaydı eğer, hiç çocuklarının annesini öldürebilir miydiler ya da masum kadınlara taciz/tecavüz edebilir miydiler? Kendilerine emanet edilen kadına bunları yapabilen erkeklerde vicdan aramam. Hepsi öyle değil evet ama bana göre çoğu erkek fırsatıni bulursa en acımasız şeytanla yarışır bir nefse sahip.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok cok çok haklısın niyahet benim gibi düşenin bir yorumu görmek ne güzel alttaki erkeklerin yorumları deshet. Erkekler kendilerinin vicdanlı olduklarını düşünüyorlarmış. Tabii yersen erkeklerin çoğunda zerre vicdan yok
- +1 yıl
Zaten kabul edebilecek kadar vicdanlı olsalardı bu adilikleri yapan hemcinslerinin karşısında dağ gibi dururdular... ama yaptıkları tek şey cinsiyet savaşı yapip savunmaya geçmek
- +1 yıl
Haklısınız 👏
- +1 yıl
Teşekkürler ☘️
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Vicdan ve merhamet kadın ya da erkek diye ayrılmıyor. İnsan olan da zaten bunlar mevcut ama bazıları bu duygularını bastırmayı tercih ediyor, bazılarının da daha baskın olduğundan saklayamıyor. En kötü insanların bile vicdan ve merhameti vardır ama onlar dışarı çıkarmıyor. Kötü olmayı seçiyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktere göre değişir.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişebilir kesinlikle bir kizlar daha vicdanliyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkekler, kadınlarsa daha ne kadar beter ederim derdinde
18 Yorumla- +1 yıl
Erkekler Musti cim 🙃
- +1 yıl
H olmadı
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Musti cim bu ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor yoktur bi de düşün istersen erkeklerin vicdanlı olduğunu? Erklekler daha vicdansiz kadınlar daha vicdanlı tabii bütün erkekler aynı değil kesinlikle
- +1 yıl
Ama erkeğin hayatına mal olmuyorlar erkek istemese kendi bütçene uygun biriyle evlenir. Sonuçta o bilezik ve altınlar kadının hakkıdır kötü günde eve katkı sağlar
+1 yılInsanin kisiligi ile alakalidir, ayrim olmaz ben vicdan merhamette tavandayim zaten. Sunu da biliyorum kime nasil davranirsan, o senin karsina o sekilde cikiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler biraz daha soğukkanlı kızlar daha duygusal bence o yüzden kadınlar bir tık fazla diyebiliriz.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
+1 yılsahsiyet meselesi bu cinsiyet degil. fasizmi savunan kadinlarda var. sosyalizmi savunan kadinlarda var. ben sanirim vicdanliyim ya
10 YorumlaBilemedim... O yüzden kişinin merhametine bırakıyorum
10 YorumlaKalp herkeste var, ancak vicdan maalesef... Vicdanın cinsiyetle ilgisi yok🙂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınlar daha vicdanlı. Ama ben erkek olmama rağmen, oldukça vicdanıyım.😎
10 Yorumla
+1 yılBu kişiye bağlı olan bir şey. Bende kişisine göre vicdanlıyım
10 YorumlaCinsiyet ayrımı yapmak ne saçma bence karaketeri bakmalı
11 Yorumla
+1 yılVicdan insani bir durum cinsiyet ayırt etmemeli bence vicdan merhamet paket olarak gelmiş bana 😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılİnsani yönü ağır basan vicdanlıdır bunun kadını erkeği olmaz..
10 Yorumla
+1 yılgüzel soru bunu kızı erkeği olmaz bazı insanlar vicdanlıdır
10 YorumlaKadın bitirme konusunda çok gaddar oluyor, kendinden başkasını düşünmüyor bence, erkek çok daha merhametli vicdanlı en azından ben öyleyim, bu açıdanda çok üzüyorlar🤣
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha merhametli
10 Yorumla
+1 yılErkekler vijdanli bencede
16 Yorumla- +1 yıl
Hangi vicdan bu her gün ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor çok vicdanlalar haklısınız. Genel olarak konuşmuyorum
- +1 yıl
Onlar erkek değil yaratık kimseye saygısı olmayan cinsten kendilerine bile saygısı yok onlar adına siz kadınlardan özür dilerim ben o Gözle bakmadım soruya yanlış anlamış olabilirim soruyu kusura bakmayın 🙏
- +1 yıl
İşte delikanlı adamdan beklenir bir cevap nihayet sonunda kadınların yanında duran savunan adamları görmek bizi bi tık daha güçlü 💪 etmemizi sağlıyor. Rabbim öyle erkekleri korusun 🤲
- +1 yıl
Ambulansda çalışıyorum ve bir kaç kez bulunduğum yerde gitmem gereken vakalar arasında denk geldim üzücü bir durum kendimden utandım bir an başka bir erkek öldürmek istiyor ve başka bir erkek de yastamaya çalışıyor
- +1 yıl
Hayat çok garip kadın erkeği rahminde taşıyor erkek kadını öldürüyor
- +1 yıl
Bak güzel bir söz bu iade hayat çok garip önce öldürmek istersin sonra yasicakmi. diye sorar ağlarsın arkamdan gelirsin
Kadınlar daha vicdanlı
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
+1 yılBu da soru mu tabiki kadınlar daha merhametli
11 Yorumla- +1 yıl
Alttaki erkeklerin yoruma bak kadınları dünyanın en zalim insani sanıyorlar bence de kadınlar
Hiç farkı yok al birini vur ötekine kadın erkek fark etmez ama tabiykide içlerinde iyileride var
00 Yorumla
+1 yılKarşıdaki kişinin kişiliğine göre değişir yani net bi cevap vermek doğru olmaz
10 YorumlaKişiden kişiye değişir ama vicdanlı olanı bu hayatta... Yani ama bende vicdanlı biri olarak ne yazık ki... Anla beni 😉
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha vicdanlı
10 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyeti olmaz
10 Yorumla
+1 yılZerre değilim , kadınlar ama
10 YorumlaKişiden kişiye değişir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılVicdanın cinsiyeti yoktur.
10 Yorumla Tabiki Erkekler
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadınlar
- +1 yıl
Herkes kendi canını düşünür bunun vicdanla ne alakası yok erkekler daha vicdansız net
- +1 yıl
Niye kadınlar kendi canından olsun canım mı ki
+1 yılErkekler çünkü kadınlar çok hasetlik yapıyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de bu ülkede gün de binlerce kadınları hem dövüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüz ediyor. En azından kadının yaptığı hasretlik kimsenin canına mal olmuyor
- +1 yıl
Ben ikili ilişkiler açısından düşünmüştüm ya
- +1 yıl
Hayır o açından sormamıştım
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler daha vicdanlı daha olgun daha yapıcı daha merhametli daha sadık daha fedakâr aksini iddaa eden kadındır
05 Yorumla- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂 buna kendin bile inanmadın bizim nasıl inanmamızı beklediniz hiç de sadık vicdanlı falan değiller uydurma dostum
Cevap sahibi+1 yılSizden her konuda daha iyiyiz
- +1 yıl
Yav he he o yüzden her gün bu ülkede binlerce kadın öldürüp dövülüyor taciz ve tecavüze uğruyor o mu erkeklerin vicdanı merhametl asıl kadınlar erkeklerden bin kat her konuda vicdanlı sadık
Cevap sahibi+1 yılBir sürü erkek aldatılıyor nafakaya tabi tutuyor mirasına el konuluyor herşeyi elinden alınıyor bütün aile maddi yükü erkeğe yıkılıyor
- +1 yıl
Ee Allah zaten ailenin maddi yükümlülük vermiş napalim yani artık kadınlarda çalışıyor eskisi gibi yük sadece erkeğin üstünde değil. Ee o zaman onlarda aldatmasın niye aldatıyor hakkediyorlar onlarda
Erkekler derim, kadının ne yapacağı belli olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar sadece çocuklara hayvanlara vicdanlı sevdiklerine ya da eşlerine degil
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler sevdiği kadınıa o kadar vicdanlı ki o yüzden her gün bu ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor dimi erkekler o çok vicdanlıydi dimi?
Cevap sahibi+1 yılKonu carpitip başka yere cekiyrosun o yüzden tartismayacam senle iyi günler
- +1 yıl
Konuyu saptıriyorum tam yerinde bir yorum yaptım siz yorumunuz da kadınların eşlerine vicdan yok dediniz ben de erkekler eşlerine çok vicdanla Allah ın verdiği emaneti her dövüp öldürüp taciz ve tecavüz ediyorlar dedim asıl konu buydu zaten tabii haklıyım verecek cevabınız yok. Ben cevabımı aldım hadi iyi günler
Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. evet en zayıf yönum bu :(
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen erkekler çoğu zaman ise kadınlar..
04 Yorumla- +1 yıl
Çoğu zaman erkekler asıl bay vicdanlı erkekler o yüzden günde kaç tane kadını öldürüp dövülüyor. Erkekler dünyanın en vicdansız canlılardır genelli değil tabii kadın daha vicdanli
- +1 yıl
Bazen erkekler, çoğu zaman ise kadınlar daha vicdanlıdır demiştim..
- +1 yıl
Pardon yanlış okudum erkeklerin çoğuna göre erkekler bin kat daha vicdanliymış ahhhahhhh 😂 tabii yersen
- +1 yıl
O da bir düşünce tabi..
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ya da erkeği yok kişilik.
10 Yorumla Tabiki erkekler
00 Yorumla
+1 yılKadınlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı
10 Yorumla
+1 yılTabiki kadınlar
10 Yorumla
+1 yılKadınlar
10 Yorumla
+1 yılBen vicdanlıyım.
10 YorumlaAnnelik iç güdüsü ile kadinlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
10 Yorumla Kadınlar daha vicdanlı bence
10 YorumlaBence erkekle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanlar.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erkekler
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadınlar çünkü bu ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha vicdanlı
06 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaş annesini keseni örnek vermiş, geçen sene annesini kesip tencereye koyan kişi bayandı. Hacı işi cinsiyete dökersen çok kirli çamaşırlar çıkar. Kimse kimseye çamur atmasın.
- +1 yıl
Erkekler zerre vicdanlı değil her gün bu ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor bu mu erkeklerin vicdanı kadınlar bin kat daha vicdanli. Tabii her erkek öyle değil
- +1 yıl
Bi kadının da cinayet işler ama erkekler kadar cani değiller her gün kadın öldürüp dövmuyor
- +1 yıl
Şiddet gören kadınlar, şiddet yanlısı erkeklerle beraber olduğu için bu sorun oluşuyor. Tüm sorun burada. Sen gider belayı çağırırsan, bela seni gelir bulur. Sırf bunun için gerçek mağdurlar görmezden geliniyor. Kafaları kesen iki kişide hastalar kafalarından, yaptıkları şey ikisininde aynı. Annesi kesip banyoda parçalara ayırmaya çalışıyor o bayan. Becerebilse onu parçalayıp, atacak bir yerlere. Diğeri yaptığının şokuyla evi yakıyor. Kim şimdi daha komplocu erkek mi? İçinizdeki erkek düşmanlığını kenara koyun.
- +1 yıl
Galiba kadınları diri diri yakan canice kesen hunlarca döven öldüren erkekleri sakın kadınlarla aynı kafeye koyma ÖzgeCan Aslan nin suçu neydi canice yakıldı öldürüldü dövüldü kızcağız o akşam otobüse bindi diye şimdi suçlu kadınlar mı oldu? Bir insana her ne olursa olsun ölüme dayağı görmek hiçbir vicdana sığmak o hakkı da tanımaz. Her Kadınlar bile bile eceliyle kendi iradesiyle evlenmeyi bazı kadınlar çaresizlik veya ailesi yüzünden istemeden canı herifler yüzünden ölüme gidiyor. Bazı erkekler evlenince değişip gerçek yüzünü gösteriyor suçlusu kadın mı oldu? Peki suçlusu kadın ise erkeğin iradesi vicdanı nerde? Bir erkek nasıl olurda çocuğunun annesine kıyar hangi vicahana sığar? Hala da cani erkekleri savunuyorsunuz yazık!
- +1 yıl
Sap ile samanı ayırın. Sen sap ile samanı ayıramazsan ne anlatılsa boş. Haklıyı, haksızı ayırt edecek düzeyde değilsiniz. Çünkü erkekleri şiddet seven kişiler olarak görüyorsun. Özgecan olayında erkek haklı diyen oldu mu? Bu söylediklerini aynı şekilde babana söylesene, erkekleri tek tip gördüğün için babana cani diye seslen. Acaba diyebilecek misin?
Hayır hiç lskskskslsz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılAşk konusunda erkekler.
015 Yorumla- +1 yıl
O yüzden yılardır erkeklerin adı çıktı aldatma konusu yapma dostun komik
- +1 yıl
Kadınların aldatma istatistikleri çok daha yüksek, ve kadın hiçbir şey yapmadan anında istediği erkeği elde eder.
- +1 yıl
Hiç de erkeklerin 50 kat daha fazla sallama. Ederde yapma yapmazlar öyle kolay değildir yapmayım edeyim unutun Türkiye de kadınlar istediği her şeyi erkekler gibi özgür yapamıyor. İftara atma kadınlara elbette aldatan çok kadında var erkekler kadar değil
- +1 yıl
Tubacım burada bilimsel istatistik var, feministlik damarına bastığımız için düşünme yetini yitirmişsin doğal olarak anlamıyorsun ne dediğimi, bari linke tıkla.
- +1 yıl
Ben de intternettem baktım dünya genelinde erkeklerin %57 kadınların ise %53. Amerika nın en iyi üniversite tarafından yapılan araştırmada erkeklerin %25 kadınların %17 aldatıyor. Türkiye aldatma istatistiklerine göre erkeklerin %58 kadınların %40 oranda aldatıyormuş. Yapılan bütün istatistik sonuçlarda en yüksek aldatma oranı erkeklerdir. Dm den en çok bana karaktersiz erkekler yazıyor mesela sevgilisi olup yazan evli erkekler tanışma telkinde bulunuyor sunuc ortada ben kendi gözümde çokça şahit oldum evli kadınların eşleri tarafından aldatıldığı. Benim bilgilerim doğru.
- +1 yıl
Kadınların aldatma şansı daha yüksek diyorum anlamıyorsun hala, bir erkek aldatabilmek için önce bir kadını bulması, ardından karşısındaki kadına kendini kabul ettirmesi lazım. Fakat bir kadın hiçbir bir efor sarfetmeden sadece dm'den yazan ya da sokaktan bakıştığı erkekle anında aldatma yetisine sahip.
- +1 yıl
Ayrıca aldatmak pek de vicdansızlıga girmiyor o karekter meselesi. Türkiye de her gün onlarca kadın erkek şiddetine, ölümüne, tecavüze maruz kalıyor erkeklerin vicdansizdir net
- +1 yıl
Tam feminazisin tamam senle tartışmaya gerek yok. Hemen kadın cinayetlerine çekti konuyu illa mağduru oynayacaksınız tamam.
- +1 yıl
Ayrıca ben feminist değilim nefret ediyorum da. Tamam da kadınlar daha rahat erkekler elde etme şansı çok diye gidip her önüne gelen erkekle yatmıyor kadınların vicdanı, ahlaki, toplumsal sorumluluğu devre giriyor. Bi de o yönden bakınız öyle kolay değil diyorum kadınlığımı kullanayım da erkekle olayım toplumun kadınlar üzerindeki namus kavramı yüzden kadınlar rahat haraket edemiyorlar. Kendilerini baskılamak zorunda kalıyorlar. Çokça şey derdim ama yeteri kadar vaktim yok
- +1 yıl
Bak bunda haklı olabilirsin. Vaktin niye yok?
- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂 gerçekler ağır geldi sanırım yalan mı erkekler kadına şiddet uygulayıp öldürmüyor mu yalan mı kardeşim işte benim bahsettiğim vicdan anlayışı bu erkekler vicdanlı falan değiller
- +1 yıl
Son mesajına dedim genel olarak haklısın demedim. Kadın cinayetlerinin yaşanmasındaki en büyük etken kadınların sabıkalı serseri erkeklerle birlikte olması ve devletin de yeterince koruma sağlamaması. Burada benim gibi normal erkeklerin herhangi bir suçu yok.
- +1 yıl
İyi de ben genel konuşmadım ki zaten çoğu öyle dedim. Zaten kadınları da anlamıyorum bile bile Azrail'ine bi adam daha yakın olmaya çalışıyorlar onlarda suçlu bu konuda tabii ama bu demek olmuyor o dediğin erkeklerin kadınları öldürme dövme hakları yok eğer vicdan sahibi olsaydı o erkekler hiçbir kadına bunu yapmazdı ne de olsa irade sahibiler dimi
- +1 yıl
Suçu erkeklere atarak sorunu çözemezsin, yıllardır hemcinslerin yapıyor bunu fakat hiçbiri çözüm sağlayamadığı gibi cinayet sayısı da gün geçtikçe artıyor. Bunu yapanlar biyolojik olarak erkek olabilir ama adam değil hiç biri. İnsanların çocuklarını bilinçlendirmesi ve devletinde uygun bir koruma vermesi gerekiyor tuğbacım. Çözüm odaklı değilsin sadece suçlamaya çalışıyorsun, nefret duyuyorsun fakat nefretin sorunu çözmüyor.
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler daha vicdanlı bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadınlar daha vicdanlı erkekler vicdanlı olsaydı bu ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğramazdı
Cevap sahibi+1 yılBen çevremde gördüğüm kadarıyla kadınların düşmanlığı daha tehlikeli, bence bu olay cinsiyet üstü bir konu, yani ahlaksız her türlü ahlaksız, şiddetin her türlüsüne karşıyım.
erkekler
00 YorumlaErkekler
09 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadınlar bu ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor sahiden de erkekler çok vicdanlıymış
- +1 yıl
Bı kadın demogolojiside bitmiyor. Öyle kadınlar tanıdım ki saman altından okyanus yürütüyorlar. Şeytana pabucu ters giydiriyor. Dayak yiyen erkekte, öldürülen erkekte var. Bir savaş çıksa yangına müdahale olsa ilk giden erkekler oluyor. Olay öldürülme vs ise erkek ölümü her ülkede kadın ölümünden daha fazla. Yanı sırf kadın cinayetleri işleniyor diye kadınlar melek ya da her türlü mazlum rolüne bürünüyor
- +1 yıl
Ben vicdansız kadın yok mu dedim elbette var bazı kadınlar erkeklerden daha beter olabilir erkekler bi tık daha zalim kadar.
- +1 yıl
Bütün kadınlar öyle değildir sanki hepsi öyle o dediğiniz bazı kadınlar için geçerli. Unutmayın ki kadın bir anne bir yar bir arkadaş, bir eş, bir insandır.
- +1 yıl
Erkek ölümü dünya da daha fazla mı neden fazla kadınlar tarafından mı fazla ya da savaşıp ülkesi için savaşıp veya başka bir nedenden dolayı mı daha fazla. Sizin haberiniz var mı bu ülkede günde 300 e yakın kadın öldürüyor cani erkekler tarafından dövülüyor her an her saniye içinde orta doğuda en çok kadın ölümleri Arap ve Türkiye ülkelerinde var bu ne demek oluyor yilda milyonlarca kadın ölümü demek.
- +1 yıl
Erkekler kendi çocuğunun annesini çoğunun gözü önünde öldürüp dövülüyor. Kadınlar daima erkekler tarafından mağdur. Sebep ne olursa olsun hiçbir kadın ölümü dayağı hakketmez! Kadın ve erkek dayağı bile aynı değil fiziki olarak erkekler kadınlardan daha güçlü erkek bi tokat vursa yüzünü hissetmezsin kadın tokatı vursa küçük bir acı hisselir. Erkekler hiçbir zaman mağdur değil.
- +1 yıl
Vicdanlı erkekler yok mu 😅
Git dünya üzerindede ülke üzerindede araştır erkek ölümleri kadın ölümlerinden daha fazladır savaş olur erkekler gider, yangın çıkar erkekler müdahale eder. Vicdan sahibi olmayla tokat vs vuruş şiddetiyle bir tutmak ta ayrı bi akıl ürünü. Kadınlar ölmeden mezara sokuyor kadınlar kas gücü olarak erkeklerden güçlü olsa daha beterini yaparlardı.
Klasik feminist sözlerinizle burada demogoloji yapmayın. Birileri yer ama herkese bunu yutturamazsınız
Tartışılır
00 YorumlaErkekler daha vicdanlı
03 Yorumla- +1 yıl
O yüzden ülkede binlerce kadın dayak yiyip hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor haklısın çok vicdanlilar tabii genelli öyle değil
- +1 yıl
Kadınlar daha çok vicdanli elbette vicdansız kadınlar da var vicdanlı erkekler de var ama bu gerçeği değiştirmiyor
Erkekler
06 Yorumla- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂 erkekler mi 😂 emin misin?
- +1 yıl
Türkiye deki her gün onlara kadın ölüp dövülüyor. Tecavüze uğruyor. Erkekler vicdanını bir daha sorgula
- +1 yıl
Çoğu öyle ama ne fark eder
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tabiki😏
019 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar
- +1 yıl
Soruyu sordum ama aksini kabul etmiyorum diyorsun Yani😏
- +1 yıl
Kime ne göre aksiymis?
- +1 yıl
Sorduğun soruya cevap veriyorum kabul etmiyorsun
- +1 yıl
Etmiyorum çünkü eşlerine o kadar çok öldüren döven insan yerine koyman erkekler mi vicdanlı Türkiye de her gün onlarca kadın erkekler tarafından öldürüp dövülüyor. Erkekler merhametli vicdanlı değiler azı öyledir sadece
- +1 yıl
Eee ne yapak şimdi bizde onlar kadar suçlu muyuz bence sen soru sormak yerine erkekleri aşağılamayı sorsaydın 😏
- +1 yıl
Ee noldu hani erkekler daha vicdanlıydi genel olarak konuşmuyorum zaten çoğu erkek kadınlardan daha vicdansız olduğu kanıtı bu
- +1 yıl
Bu hiç bir şeyin kanıtı değildir ve suç hiç bir zaman tek taraflı değildir
- +1 yıl
Kimse kimsenin dövme öldürme hakkı yoktur! Kadın İster suçlu isterse de suçsuz olsun öldürme dövme hakları yoktur erkekler kendilerine bunu hak sahibi sanıyorlar
- +1 yıl
Sonuçlar ortada yoruma kendini karfrs
- +1 yıl
Kardeş *
- +1 yıl
Evet kanka doğru söylüyorsun 😏
- +1 yıl
İşinize gelmeyenice hemen alaya alırsınız gerçekler kabak gibi ortada
- +1 yıl
Haklısın dedim ya ne yapıyım herkesin kendi inancı kendi doğrusu bunu sana dayatmak için saatlerce laf mı yarıştıralım az medeni olun da susup duracağınız yeri bilin ben haklısın dedim konuyu kapattım uzatma işte
- +1 yıl
Hani nerde burada bana haklısın mesajını görmedim hep alaya almışın. Bunun inançla alakası yok gerçekleri ortada zoruma giden şey beni alaya almayınız siz de biraz ciddi olunuz! Aynen uzatmaya gerek yok. Hadi bye
- +1 yıl
İyi geceler feminist kardeşim
- +1 yıl
Bu arada feminist değilim feministtimden nefret bile bile ederim
- +1 yıl
Size de iyi geceler dilerim
- +1 yıl
Her neyse kusura bakma ufak bir gerginlik oldu 👋
+1 yılErkekler bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler
01 Yorumla- +1 yıl
Ne konuda mesela? Bu ülke de her gün binlerce kadın hem dövülüyor hem öldürüyor hem de taciz ve tecavüze uğruyor bu mu erkeklerin vicdanı?, tabii hepsi için genel konuşmuyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar