güzel soru, şöyle yazıyım şimdi hayatta cesur olmam ya da olmamam pek bir şey değiştirmiyor. Bazen ayaklarımızda prangalar olabilir ne yaparsak yapalım prangalardan kurtulamıyoruz. Azim hırs güç kapasitenin üstündede göstersek bazen olmuyor. sevmez bazen hayat cesurları sevmiyor sevemiyor çünkü bazen. cesur seviyor mu ki hayatı? sevdiğini sanmam zaten çünkü herşey karşılıklıdır bu hayatta. cesur olmuşsun korkak olmuşsun ne fark eder ki hayat elinden tutmadıktan sonra. gelelim insanlardan bir şey bekleme konusuna. kimseden bir şey beklemiyorum değer verdiğim ideallerimi hayallerimi beni ben yapanları almasınlar yeter. hepimiz dünyaya tek geldik, kimimiz devam ettirir bunu, bunu kimimiz tek başına yetemez. gelelim 3 teki maddeye ; hayatı olduğu gibi kabul edemem etmem. ben bu değilim çünkü. ben hırslıyım azimliyim koza dar geliyor ise ben yırtarım o kozayı, hee yırtılmıyorsa kii koza kendime verdiğim şanşlar bitmiş demektir. herşeyin bitebileceği gibi azim de hırsımda bitmiş demektir. ve insan kendine son sanşı vermişse vede sansı değerlendirememişse o fatura kabarık olur. benim 1 canım varsa hayat beni avucunda tutamaz tutmaya kalkarsa eğer insanlıktan çıkar kelebek olurum bir an. ..
#Günaydın 🌤
Eee, körle yatan şaşı kalktı Ece Hanım.🎀
#GününSözü değil, #GününÖğüdü yazmak istedim ben. Bunun için biraz zahmete girdim sabah sabah. Seninki kadar pozitif olmasa da, profesyonel birşey yaptım.
https://i.hizliresim.com/1N7d5A.jpg
#HayırlıCumalar 🙏🏻
Hahaha #gunaydin #byasalet 😃🙈 paylaşımına bayildım tatlım harika.👌 Ortasinada nickin etiketledin ya bak simdi diger sosyal medya hesaplarımda paylaşamiycam😄😋 Peki sen uygularmısın bu yazdığını acaba? 🤔 Bence uygularsin. Bu arada o parmaklarınla saatlerce girdiğin bu zahmet beni şereflendirdi. Onure oldum. Mutlu bir gün olsun #zahmetegirenpirems 😂😂🙊👑
Rica ederim. Sana da iyi ve mutlu günler diliyorum. 🙏🏻
Bu arada kızarmış ekmeklerine balı ve manda kaymağini sürüp sürüp yedin mi... 😆🤔üstüne zeytinleri mideye indirdin mi? Hain alcak😂😂 unutmadim bunu 🙊🙊
Kıskanmamıştın hani? 😁
Yoo kıskanmadım. Hic kıskanmadım. Ben hiç kıskanmam🙊🙊🙃
Hem göbeğin çıkar boşver 😁
6packlerim gayet başarılıdr. 2 birayla votka vişneyle inicek gibi degil.👐💪🏋🙃 Adonisleriminde kuvvetine diyecek yoktur. O kahvaltı çeşidini pazar günleri tercih ediyorm. Vicdanım raad. Yaaaa😉🙈
Kıskandım 😁
Teşekkür ederim 😋🙈
Günaydın canım 😊😊
Çok doğru hayat cesurlari risk alanları sever galiba ben bu konuda korkagim 😔 Aslında cesaretli olup bazı şeyler konusunda adım atmanız gerekiyorken adım atmaya da korkuyorum.
Yavaş yavaş yenicem bazı korkularimi 😊
Sevgi kelebeği cokkkk öptüm 😘😘😘😘
Tunaydin melegim. Evet cesur ol. korkma adim atarken 👌mutlu bir gun. Optm fıstığim😗😗☺😎
Hayırlı cumalar 😊 şu ana kadar hep kendi fikirlerim konusunda cesaretli davrandım. Kendi çapımda cesur görünsemde bir başkasının gözünde ya ergen oldum ya da çocuk konumuna düştüm. İnsanların bakışlarından herşeyi çıkarır oldum. Yaşıma göre bayağı iyi tecrübelere sahip oldum.😊
Insanlarin gözunde ne oldugunun hicbir onemi yok ttlm. Sen adimlarinin sana mutluluk geticeregini dusünüyorsan cesurca at. Korkma. Kim ne demis kim ne dusunmus umrunda olmasn. Çünkü insanlar hazımsizdir. Basariliyi kiskanir , hasetlenir vede hareketlerinide tasvip etmezler. Neden? Cunku asla bir sen olamazlar.👌👌✊✊😎
Çok haklısın ablacım 😍❤💋
🌷👑🙈😘
Cevap
44Cevap
Günaydınnnn :)
Düşünmeden atılan her üç adımdan ikisi, geri dönüşü, imkansız hale getirebilir. Elbette cesur olmak gerek. Ama cesaret, bilmediğin bir sona gözü kapalı dalmak değil, riskleri kaldırabilecek güce sahip olmak demektir. Çılgınlığı ve çılgın bir yaşamı tercih ettim hep. Kimseden bir beklentim olmadı. "Neyse, nasılsa, ne kadarsa" dır hayat felsefem. Dahasını beklediğimde bilirim ki hayal kırıklıklarım olacak. Birilerinin beni nereye koyduğundan çok, kimi nerede bulduğumdur önemli olan.
Yüreğinize sağlık :)
Hayırlı cumalar. :)
Vay bee. Ne güsel yorum. Tesekkür ederm. Hayirli cumalar😉😊
Enerjisi bu denli yüksek olan bir hanımın, çok özel ve değerli paylaşımlarına, ancak özel bir yorum gerekirdi. :)
Ben teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın. :)
Simartıyosunuz ama.🙊🙈 sizde sevgiyle kalin💘
E hakdiyorsunuz :)
E yine tesekkurler😆😋
Günaydın İzninle Bir Kac Bisey Yazıcam Konuyla Biraz İlgili Bu Sitedeki Guru Ve Yonetenlere Sesleniyorum Bu Kız Bu Sitede Modaretor Olsun Cunku Sacma sorular soranlardan degil Hayata Kendimize Ve Bir Cok Seye Nasıl Bakmalıyız Ne Yapmalıyız Bu Konudaki bir cok seyi Ben Bu Kızdan Ogrendim Cogu Seyi Ogrendim Bu Sitede Ece Hep Olsun Nesesi Var İnsanlara Birseyleri Ogretmek İstiyo Anlatmak İstiyor Kimi Zaman Eglence Kimi Zaman Gercek Arastırmacı Sosyal Ve Psikolojiye Dayalı Bilgilerle İyi Ki Varsın İyi Ki Seni Tanıdım İyi Ki Takipteyim Hayırlı Cumalar
Soruya donucek olursam karar verirken acele etmesemde dusunerek verdigim kararlarda hata yapıyorum Su sarkıyla ozetliyorum günah benim suc benim kurdum bırak bu dus benim
Ooooy canim benim ya. Bak bak neler yazmis döktürmüş. Çok teşekkür ederim. Sizlere birseyler katmaya calismak beni harika hissettiriyo.👌👌😍😄
Rica Ederim Sen Boyle Devam Et Cano 👏🏻👏🏻👏🏻 Dogrular Ve Gercekler Varken Susmak Bana Göre Degil Anlatırım Konusurum Desteklerim Oldurselerde Susmam Ve İyi Olan Sevdigim Deger Verdigim İnsan İcinde Sonuna Kadar Giderim Desteklerim 👊👍
Bitanesin 👏👏👏😋
tesekkurler sende oyle :D
Ben tipik bir basak burcu olarak cok detayli dusunur karar veririm tabi sirecte karar verebilirsem 😂😂Bu yuzden tum olasiliklar hesaplandigi icin az hata yaparim. Pis bir huy aslinda bazen cesir kararlar gerekiyor is ve aş konusunda. Her zaman mizahtan yanayim ve pozitif dusunurum. Yasasin #pozitifdüşünce
Budur 💪
Hayat merdiven gibidir birinci basamaktan onuncu basamağa atlayamayız. Bu yüzden verilen kararların ne seviyede olduğunu da analiz etmek gerekir. Yavaş yavaş acele etmeden.
Önemli olan büyük kararlar vermek değildir, önemli olan verdiğin kararı yapabilmektir.
Günaydın.
Burada adi gecen kararlar farkli algi yaratti sanirim. Demek istedigim bazen sehir degistirmek, okul , is ev degistirmek, arkadaş secimleri konusunda buyuk kararlar almayi kastediyorm. Yani bu noktada karar büyük olabilir. Ve bizde mecburen buyuk bir karar almis oluruz. Ve tabiki is uygulamaya geldigindede ayni kararliligi sürdürebilmek risk almanin en gusel en heyecanli yanidir. Günaydin sizede.👌🤔
Peki tesekkur ederim☺
Aynen haklısın. 😉 ama ben acık konusmak gerekşrse gözümün gördüğü hiç bişeyden korkmam ALLAH ın izniyle
Harika👏👏👏
Günaydın sayın E. Q 😃 bugünkü ssabah sorunuz geç geldi sanırsam akşamdan kalmasınız 😜 50 kere düşünür 3 farklı plan yaparım en az. bana faydası eşşeği sağlam kazığa bağlıyorum. zararı kafa sürekli çalışıyor bıda beni yoruyor...
Saat 7 den beri ayaktayim. Spor ve kahvalti askiyla uyandm😜😁 3 farkli plan yapmak... nie sen seri katilmisin😅😅
Detaycı bir insanım diyelim foyamız meydana çıkmasın 😜
Hahaha tamam😉👏
İyi topladım ama 😜
Evet.. modifiye arac gibisin😃
Doğan görünümlü şahin gibiyim 😜
Kaz gorünümlu kedi.. hemde cigeri baskasina kaptiran😂😂
Pühh 😜 kaktın başıma iyice kaktın 😂
14' mi tam benlik hızmeti yaşam tarzı halinde tutmak felsefem bu olsa gerek
Guzeeeeel
Tesekkur ederim Efendım😊
Günaydın fazlaca cesurum ama seni bir yerden hatırladım sanki o nasılki :D
Nereden
Nicki görünce :D
Risk almadan olduğumuzdan başka bir duruma geçemeyiz değil mi :)
Risk alinmali..☺gunaydin ttlm
günaydınlarrrr.)
Yazdıklarını keyifle okuyoruz hayırlı sabahlar teşekkürler :)
Canim asıl benim çok tesekkur ederim😍😍💘❣
:) :)
Ben cesurum ablam.😊 Arkadaşıma kopya vermekten korkmuyorum, oda almaktan korkmuyo 😄😄 hayırlı cumalarrrr😊
Hahahaha firlama 😅😅 hayirli cumalar
sendeki enerjiyi seviyorum😚o cesurluk bir gün başıma bir bela açacak bakalım ne vakit😂
Hahah yerim yer.😜😂 acsin kiz acacaksa. Atin ölümü arpadan olsn😉😉👏
Bu da senin bugünki ara sıra yaptığın iyilik olmuş olsun
Benimle ilgili fazla bir fikire sahip biri degilsin. Ara sira yaptigim iyilik oldugunu soylemen basit bir önyargi. Gün icinde ara sirami yoksa hepmi yoksa hicmi iyilik yapiuorm bunu ancak Allah bilir. Bende bunu isterim. Sadece Allahın bilmesini.
Ben yaptığın iyiliği biliyorum demedim , hep ya da hiç iyilik yapıyorsun da demedim , sen fotoyu paylasmissin ama orada ne dediğini anlamamissin , neyse senin kafa yapıya sahip insanlarla amlasamiyorum ben , en iyisi uzatmamak , hadi Güle güle
Hayatı bir kere bile pipime takmadım, sanırım aile ölümleri olursa umursarım onun harici iş, aşk, para, hastalık gibi şeyler zerre umurumda değil.
En mantıklisi
Tabikide oyle
Hayırlı cumalar valla her zaman her yerde cesurumdur kimseden cekindigim korktuğum bişey yok nokta
Aay cok giderli bu bugun😀😀 tamam. gidiyorm
Neymis o😄
Oy canim. Insallah olur. Allahim hayirli cevaplarla dönmelerini nasip etsn. En guzeli olsun herseyin😁😁👏
hayırlı cumalar dsotummm senin enerjin olmassa olmaz yaa =) cesurluk şart :D :D
Hayirli cumalar ☺
Güzel olmus beğendim. :) Hayırlı Cumalar..
Twsekkurler. Hayirli cumalar
Ben gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam
Şahanesin👌
Çok iyi✊💪
ASSS-LAAA vurguyuda fena yaparin👏👏😎
Deliler iyidir sevin bizi😂😃
Bilmem beni yaşayan bilir
Ne yaşattığına bagli👌 kimisine dert kimisine huzur veriyosan o iki kisiden farkli cevaplar gelir seninle ilgili
cokta korkak degilim :D az korkagim :D gunaydin :D
tırsık kaybedecek neyin var :)
@karal_julien anami unuttun galiba :D korkum hep onun sayesinde hahaa :D
@karal_julien kaşıntın mı tuttu yine. Hadi git o berbat sarkilarinı dinle sen 😆😂😂 nihahahahah
Cesur hatunlari severim. Aferin ttlima.👌👌😜😘❣
senin annenden ben bile korkuyom lan :) onu karıştırma şimdi ben gidiyommm :)
@karal_julien haha bence de git :D
@BokatasatmasıcraR tsk ederim canim :D
dahada gelirsem
@karal_julien yalvar yakar tasiyarak getircez sen gelme :D
Hahahahahah ya bu hep ayni seyi yaziyo. Dahada gelirsem sozünu soylemeyi adet edinmis. Bir ayda 4748383838484893020 kere kullaniyo sanirim hahahah😀😀😃😅🙂😅😂
sen neden hep burdasin? Sosyal biri gibisin aslinda , aklima geldi oyle :)
Seviyorm yahu.😉 kimene dimi😆
Sosyal biri gibiymişsin hakiketende
Sosyalim diyelimki.. bu sana ne kazandircak👌😃
Senin sosyal olman bana ne kazandirabilir?
Korkak yaşamak için hayat çok kısa.
Cok dogru dedin👌
Hayat felsefem korkanın çocuğu olmazdır.
Oooo laf fena👌👌🤔
Cesur güzel paylaştı beğendi 👏👏👍👍
Tesekkür ederim😎
ceusurmdur korkum yok kimseden
Güzeel😁☺
Günaydın, hayırlı cumalar..
Günaydinlar hayirli cumalar.☺
hayat benden korksun..
Bravo👏👏
Herkes cesur olur şimdi
Sen ne olursun. Bosver herkes bu kdar onemseme.
Yerine gore cesur yerine gore korkak ;)
Sabah sabah bu ne enerji tuuutuuuutuuu
Hep boyle naparsn☺☺😎
Helal olsun
Ay çok tesekkur ediyogrm😂
Bende 19 uncu hesabım la eksper kasiyorum :(
Gözüm birşeyler görmez ablacım. hayırlı cumalar🙏😘
Cesur görünümlü korkağım.
Destan yazmıssın sabah sabah 😃
Sizin icin...
Teşekkürler fakat çok uzun 😃
Soruya emek verildiyse bence gözlerin ve beynin yorulmaz.. Parmagında ekrandaki âşağı tusuna basarken incinmez. Senin yerinde olsam bu yaziyi okusam bana bisey katarmi diye sorgulardm. Gun icinde abuk cubuk sacmalar sorulari okuyup vakit öldürmek yerine bu soruyu vakit ayirman daha adil olurdu. Bide benim nickimi gordugun an sorumun uzun olacagini bilerek tıklayip yorum yaparsan sevinirim. 🤔😉😉
Haha kuralcıyız yani ve nickini de övüyorsun 😃
Tabiki kuralciyim. Basit dusunmem👏😜
Cesur
Harika😗💪
Cesur
Güzeeel👌👌
karışık
Peki bakalim
O ne tatlı resim
Dimi.. çok severim👌😆
Bana kız kardeşimin küçüklüğünü hatırlattı 😄
Oysaki ayni zamanda benim simdiki halim😂bide hayata bakiş acim😂
Ne güzel hayata hep böyle bakmak tabi senin halini görmediğim için bilemiyorum 😜😜
😊😊👌
Benim meslekte zor sorudakileri yapmak 😂
Cesurum dik durmak karakterim 😏
Azen korkak bazen Cesur
Güzel
Tesekkurler
cesur yürek
Guzeeel👌
Cesurum 😀
Güzeeeel😄
Kafam kadar güzel misin 😁😁😁
E heraldee😉
Tamam sakin ol 😁
Olamam sakin makin.😆😆😂
Cay demle içelim ozaman 😁😁
Demledim efendim buyrun 👉🍵
Teşekkür ederim eline saglikkk 😊😊😊
Doğruluk cesaret oynayalım gör o zaman 😊
Çok cesurum 😎
My wife.. im king..
cesurum ben 😏
Usendim la
Cesur
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar