• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

İstanbul avrupa yakası Falcılar

PembePanterrr
PembePanterrr Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi fal bakan bir mekan var mı arkadaşlar?
İstanbul avrupa yakası Falcılar
Fal Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ceydacimnapiyosun
    ceydacimnapiyosun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 67%
    +1 yıl

Geçenlerde İpek Fal Bilim Merkezi'nden İpek ile bir seans yapma zevkine eriştim ve doğruluğuna ve profesyonelliğine hayran kaldım. Kahve ve su falı seansını seçtim ve fincanımdaki sembolleri ve işaretleri ne kadar doğru yorumladığına şaşırdım. İpek'te beni en çok etkileyen şey, detaylara gösterdiği özen ve bana pratik ve anlayışlı rehberlik sağlama becerisiydi. Her işaretin ardındaki sembolizmi açıkladı ve hayatımdaki belirli durumlara nasıl yaklaşacağım konusunda bana değerli önerilerde bulundu. Rehberliği çok yardımcı oldu ve bana çok fazla netlik ve yön verdi. Doğruluğuna ve rehberliğine ek olarak, İpek de çok cana yakındı ve konuşması kolaydı. Tüm seans boyunca kendimi rahat ve huzurlu hissetmemi sağladı ve fal bakmaya başlamadan önce endişelerimi ve sorularımı anlamak için zaman ayırdı. Genel olarak, İpek Fal Bilim Merkezi ile çok olumlu bir deneyim yaşadım ve hizmetlerini güvenilir ve otantik bir falcılık deneyimi arayan herkese şiddetle tavsiye ederim. Profesyonelliği, doğruluğu ve pratik rehberliği birinci sınıftı ve seanstan geleceğim hakkında daha bilgili ve güçlenmiş hissederek ayrıldım. Fal Baktırmak isteyenlere İpek fal bilim merkezini tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• tangogirl
    tangogirl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Taksim'de var bir tane ama buraya gelirsen gideriz :))

0
    1 Yorumla
    • blackloverays
      blackloverays
      +1 yıl

ayy evet bende baktırdım ayna falı arzuya anlatılandan fazlası var azı yok. nokta atışı yapıyor. çokda tatlı iç huzur için gerekli bence.

Yorumla
  • lifestyle84
    lifestyle84 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl

En büyük günahlardan biri ! bir daha düşün derim !

Yıldız falı, kahve falı, el falı gibi her çeşit fal hurafedir. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:

(Falcının, büyücünün söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

(Fal baktıran, falcıya inanmasa bile, kırk gün namazı kabul olmaz.) [Müslim]

0
    1 Yorumla
    • gggülcann
      gggülcann
      +1 yıl

bende baktırdım hatice ablaya online gerçekdende memnun kaldım. süre kısıtlamasıda yoktu. harikaydı!

Yorumla
  • beteradam
    beteradam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

ben bakıyorum ama çok paran varsa gel. bissürü parayla gel bana.

0
    3 Yorumla
    • begummxc
      begummxc
      +1 yıl

beteradam fal bilmiyor :) iranlı hatice var ona baktır da zihnin açılsın ufkun genişlesin.

Yorumla
    • Sakkoç
      Sakkoç
      +1 yıl

iranlı falcı hatice ablam gerçekten mükemmel. nerdeyse herşeyimi bildi. güler yüzlü başı kapalı namazında niyazında çok tatlı bi abla.

Yorumla
    • suedakaft
      suedakaft
      +1 yıl

ermeni falcı kübra abla var. oda çok tatlı mükemmel falcı. bi çok şeyimi bildi çok şaşırdım. ünlü müşterileride varmış.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

4

Cevap

• MasalKızıEsra
    MasalKızıEsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    4 ay

arkadaşlar selam size evden çıkmadan fal baktırmak isterseniz falcı kamil beyi tavsiye edicem. ben avrupa yakasında oturuyom kendi semtime yakın tarafında fal baktırmak istedim ama kendi semtime yakın bir falcı bulamadım. dün akşam işten yeni çıkmıştım saat 8-9 gibiydi kız arkadaşla erkek arkadaşımla tartıştık. zaten hepde tartışıyordu bende bi fal baktırayım dedim hani derleya fala inanma falsızda kalma diye :). dışarı çıkmayada halim yoktu yorgundum valla ayakkabıyı bile çıkartmıştım neyse internetten bakim dedim avrupa yakası falcı diye yazdım googleye karşıma kamil bey çıktı yorumları falan iyiymiş neyse wp den yazdım hemen döndü bana. fal baktırmak istediğimi söledim bana fiyatları falları falan söledi sesli görüşme varmış görüntülüde varmış ben kahve yaptım içtim fincanın fotosunu çekip attım faşıma baktı soru sorma sınırı süre sınırı falan yokmuş istediğim kadar sordum iş hayatım aşk hayatım falan herşeyi çok mantıklı söledi yani gerçekten içimi rahatlattı barışıcazmışız erkek arkadaşımla ama fazla sürmez yine kavga edwerseniz ilişkiniz toksitleşmiş dedi tamda dediği gibi oldu valla. evde oturup baktırdım hiç dışarı çıkmadım insanın dışarı çıkmaya hali yoksa gerçekten güzel hizmet bence. fiyatıda çok uygundu verdim parayı samimi biri rahatlattı beni konuşması eğer avrupa yakasında oturanlar evden baktırmak isteyenler falcı kamil beye rahatça ulaşabilir bence. bende tekrar baktırcam daha sonradan. tavsiye ederim sizede sorunsuz güzelce falınıza baktırabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • busis888
    busis888 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 43%
    +1 yıl

Geçenlerde İpek Fal Bilim Merkezi'nden İpek hanıma detaylı aşk falıma baktırdım ve doğruluğundan ve profesyonelliğinden son derece etkilendim. WhatsApp üzerinden gerçekleştirilen online görüntülü oturumu tercih ettim ve çok rahat ve konforlu bir deneyimdi. İpek hanım çok cana yakın, çok tatlıydı ve fal bakmadan önce endişelerimi ve sorularımı anlamak için zaman ayırdı. Bana kahve ve su falımın detaylı ve doğru okumasını sağladı ve her bir işaret ve sembolün ardındaki sembolizmi açıkladı. İpek hanım hakkında en çok takdir ettiğim şey, onun pratik ve anlayışlı tavsiyeleriydi. Belirli durumlara nasıl yaklaşacağım ve bana sunulan fırsatlardan nasıl en iyi şekilde yararlanabileceğim konusunda bana değerli önerilerde bulundu. Rehberliği çok yardımcı oldu ve bana çok fazla netlik ve yön verdi. Genel olarak, İpek hanım ile çok olumlu bir deneyim yaşadım ve onu güvenilir ve otantik bir falcılık deneyimi arayan herkese şiddetle tavsiye ederim. Profesyonelliği, doğruluğu ve yararlı tavsiyeleri birinci sınıftı ve seanstan geleceğim hakkında daha bilgili ve güçlenmiş hissederek ayrıldım. Tüm deneyimim boyunca Ipek Hanım çok profesyonel, sıcak ve samimi bir yaklaşım sergiledi. Kendisiyle çalışmak benim için gerçekten keyifliydi ve deneyimimle ilgili hiçbir şikayetim yok. Kesinlikle Ipek Fal Bilim Merkezi'ni herkese öneriyorum.

0
    0 Yorumla
  • HayriyePotter
    HayriyePotter Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 67%
    +1 yıl

Ipek Fal Bilim Merkezi candır. Bir gün, bir arkadaşımın önerisiyle İpek Fal Bilim Merkezi'nden bir online falcıya detaylı aşk falı baktırdım. Canlı görüntülü WhatsApp üzerinden yapılan falımda, falcı gerçekten de çok detaylı ve doğru bilgiler verdi. Geleceğime dair öngörülerinin çoğu gerçekleşti ve hayatımda önemli bir dönüm noktası olacak bir karar için bana güçlü bir yol gösterici oldu. Falcımın verdiği öneriler ve tavsiyeler sayesinde kafamda oluşan kararsızlık durumu yerini net bir plana bıraktı. Kendimi işime ve kariyerime odaklayarak, doğru adımlar atarak ilerlemeye başladım. Falcımın verdiği tavsiyeler sayesinde iş hayatım ve kariyerimde önemli adımlar attım ve hayatımda birçok olumlu değişiklik yaşadım. Ipek Fal Bilim Merkezi'nin profesyonel ve deneyimli kadrosu sayesinde, online canlı görüntülü whatsapp üzerinden aldığım fal hizmeti gerçekten çok başarılıydı. Falcım, son derece bilgili ve deneyimliydi ve sorularıma anında yanıt vererek bana yol gösterdi. Falcı, benimle çok anlayışlı ve sabırlıydı. Falımda birçok konuya değindi ve her biri hakkında detaylı açıklamalar yaptı. Kendimi tanıdığımı düşündüğüm konularda bile bana yeni bir bakış açısı kazandırdı. Falcının bakış açısı gerçekten çok derin ve farklıydı, ki bu beni oldukça etkiledi. İpek Fal Bilim Merkezi'ndeki online falcıya baktırmaktan gerçekten çok memnun kaldım. Kendimi daha iyi anlamama ve geleceğime dair yol gösterici bilgiler almama yardımcı oldukları için falcıya ve merkeze minnettarım. Artık birçok arkadaşıma da İpek Fal Bilim Merkezi'ni tavsiye ediyorum ve hepsinin de memnun kalacağına eminim.

0
    0 Yorumla
  • fatos777
    fatos777 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Kahve su falı baktırmıştım, Ipek Fal Bilim Merkezi'ni online bir falcı arayışımda instegramdan keşfettim ve kendileriyle canlı görüntülü whatsapp üzerinden bağlantı kurdum. İlk olarak, falcımız Ipek Hanım ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik ve kendisine merak ettiğim konuları sordum. Sonra bana kahve su falı ve tarot kartlarıyla bakım yaptı. Ipek Hanım, kartları çok iyi biliyordu ve her kartı anlamak için zaman ayırdı. Kartların her birini ayrıntılı bir şekilde açıkladı ve her birinin benimle ilgili ne anlama geldiğini açıkladı. Ayrıca, her kartın ne kadar doğru olduğuna dair geri bildirimlerde bulundu ve bu da benim için çok yararlı oldu. Bir kez kartlara baktıktan sonra, Ipek Hanım benimle gelecekle ilgili bazı tavsiyelerini paylaştı. Gelecekteki hedeflerime ulaşmam için yapabileceğim şeyler hakkında konuştuk ve bunların hepsi gerçekten çok yararlı önerilerdi. Tüm deneyimim boyunca Ipek Hanım çok profesyonel, sıcak ve samimi bir yaklaşım sergiledi. Kendisiyle çalışmak benim için gerçekten keyifliydi ve deneyimimle ilgili hiçbir şikayetim yok. Kesinlikle Ipek Fal Bilim Merkezi'ni herkese öneriyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

sosyal medayadan bulduğum falcı kamil bey i çok tavsiye ederim ben.

Son zamanlarda, İpek Fal Bilim Merkezi'nin online platformunda Falcı Kamil Bey ile bir görüntülü fal oturumu gerçekleştirdim ve bu deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. Deneyimim oldukça etkileyici ve düşündürücüydü. Falcı Kamil Bey, kahve fincanımdaki telvesini ve tarot kartlarını kullanarak benim için kişisel bir fal okuması yaptı. Online platformda bile, enerjisi ve yetenekleri gerçekten etkileyiciydi. Kahve telvesindeki semboller ve tarot kartları ile geçmişime ve geleceğime dair şaşırtıcı derecede doğru bilgiler sunmayı başardı. Falcı Kamil Bey, oturum boyunca oldukça profesyonel ve samimi bir tutum sergiledi. Sorularımı sabırla dinledi ve her birine özenle yanıt verdi. Kendisiyle bu deneyimi yaşarken rahat ve özel hissettim. Oturumun sonunda, Falcı Kamil Bey, gelecekteki adımlarıma yönelik değerli önerilerde bulundu. Bu öneriler, hayatımın farklı yönlerini düşünmemi sağladı ve yeni bir perspektif kazandırmakta büyük yardımcı oldu. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi'nin online platformunda Falcı Kamil Bey ile yaşadığım bu deneyim beni gerçekten etkiledi. Eğer içsel keşiflere ve hayatınıza dair daha fazla anlayış kazanmaya ilgi duyuyorsanız, bu deneyimi mutlaka denemelisiniz. Falcı Kamil Bey, sizin için de unutulmaz bir deneyim sunabilir.

0
    0 Yorumla
  • CansinBargo
    CansinBargo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 60%
    +1 yıl

Eee fala inanma falsız da kalma demişler. İranlı falcı hatice’ye arkadaşımın önerisi ile fal baktırdım. Ben bu arada fala pek inananda birisi değildim. Yeni bir işe girmek istiyorum ama bir türlü net karar veremiyordum. Fal baktırdığım an beynimi öyle bir okudu ki kahve falı resmen o işi kur der gibi bana işaret etti. Veeeee şu an kendi işimin sahibiyim ve mutluyum. iranlı hatice ablamada burdan çok teşekkür ederim.

0
    0 Yorumla
  • aslancamakbuş
    aslancamakbuş Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

valla ben bu istanbulun trafiğinde bi yerden bi yere gitmekde çok bunalıyorum. onun yerine facetime iranlı falcı hatice ablamı tercih ediyorum. çok severek çok memnun kaldığım bi falcı. hakkındada en ufak şikayet yok. trafik çilesi çekmemek isterrseniz. değerlendirebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • tembeler
    tembeler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53 , eic 34%
    +1 yıl

sen kahveyi iç, ters çevir ben 10 15 saate geliyom! nerdeydin?

0
    0 Yorumla
  • alexsandre
    alexsandre Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

aaa tesadüfe bak, bende keşke biri bana fall baktırsa diyordum..ekle tanışalım sonrada falına bakayım

0
    0 Yorumla
  • Şükran1204
    Şükran1204 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    1 yıl

sukran. caliskan instgram adresim ulaşabilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Online Falcıyım, buyrun?

0
    0 Yorumla
  • uumutt678
    uumutt678 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Nevzade'de çok var.

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İstanbul avrupa yakası Falcılar
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İstanbul'da iyi fal bakan falcı? 4 cevap verildi
İstanbul - Ankara Uzak Mesafe İlişkisi? 3 cevap verildi
İstanbul Beylikdüzü'nde Yaşanılır Mı? 19 cevap verildi
İstanbul-Çağlayan Nasıl Bir Yer? 9 cevap verildi
Türkiyede ki fameler topluluğu 13 cevap verildi
İstanbul Türkiye’midir? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨