Arkadan bakılınca çok komik duruyor ne yapmam lazım gerçekten kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin kafama çekiçle vurursam şekillendirebilir miyim ciddi ciddi?
lütfen trollemeyin ciddiyim.
lütfen trollemeyin ciddiyim.
Ya bence sen bizi trolleme Allah vergisi diyeceksin oturacksn çekicle vurup kafayı ikiye bolmek istiyorsan dene ama bu seferde kafam ikiye ayrıldı diye dert yanma
yav sizi neden böyle bir konuyla trolleyeyim?
kafanın yamuk olan tarafını yersen daha iyi olur hem ziyan da olmaz. Kavurma falan yapıcaksın yağlı yağlı, kemiklerle birlikte kızartırsan daha lezzetli olur
yani şimdi güleyim mi sana kızım?
trollemeyin diyoruz senin de kötü bir yönün olduğu zaman en ağır laflarla rencide edilirsin umarım
hayııır beddua etti bana yamuk kafalııı :O şakaydı kardeş üstüne alınma yani senin ki de soru, ne yaapcann allah öyle yaratmış. belki estetik cerahlar düzeltebilir (sanmıyorum ama) :D had öptüm bye
eig için mersi :)
Soracağın soruyu senin neyse şimdi şöyle yap kafanın yamuk tarafın çekiçle vura vura düzelt kardeşim ne yapabilirsin yamuk kafaya sence?
Çekiç küçük kalır, balyoz al şöyle sistem kur yukardan salınsın kafaya indirsin üff efsane düzelir o kafa.
Cevap
1Cevap
Kucukken bebekleri bir saga dogru yatirir bir sola dogru yatirirlarmis ki kafasi yuvarlak olsun diye dene istersen
malesef benim kafa arkadan itik yani içine girmiş gibi
Bilmiyorum internetten bakin
aaa bak benimde kafa tasim cikik gibi degisik yanii bence git doktora ya beyin cerrahisinee
ben şey düşünüyorum uyurken sağ tarafa doğru hep yatsam sence düzelir mi?
dene bakalim ama doktora git bisey kaybetmezsin.
Lan nasıl değişecek bebek misin sen kafayı oyun hamuru mu zannediyorsun sen ulan kemiği nasıl değiştireblirsen anca bebekken olur o
iki yastık arasına sıkıştır düzelir
arkadan ezik ya
arkadan one yappp
arkadan öne nasıl yapayım yani içine girmiş resmen bişeyle oraya vurup şişirsem düzgün gözükücek sanki
kaç yasındasın
19 kanka
He he aynen gelişir kafa 19 dan sonra bekle sen
Saçını uzat😂
Kaportaciya gözük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar