Burnum büyük ve rahatsız oluyorum?

Burnum büyük ve çok rahatsız oluyorum. 3 sene sonra estetik ameliyatı olacağım fakat estetik ameliyatı olana kadar burnumun az da olsa küçük olmasını istiyorum. Karşıdan bakınca normal duruyor fakat yandan bakıca yamuk ve uzun. Gerçekten ne kadar rahatsız olduğumu benimle aynı durumu yaşayanlar anlar. Sınıfta veya başka bir yerlerde otururken falan ellerimi burnumun yanına koyarak kapatmaya çalışıyorum. Bunun haricinde gece yatarken hafif de olsa nefes almakta zorlanabiliyorum. Burnu ameliyatsız küçültme yoklarını çok aradım gerek egzersizle veya ilaçlarla. 2 yıldır bu konuya takmış durumdayım inanın çok utanıyorum. Şimdi bana Allahın yarattığı şeyden utanılmaz diyeceksiniz ama elimde değil. Bu yaşıma kadar bir kere bile sevgilim olmadı. Hoşlandığım çocuk bile burnumla dalga geçti. Gerçekten artık estetik olmadan doğru düzgün burun küçültme veya kaldırma yolu yok mu öğrenmek istiyorum. Yolda yürürken, karşıdan karşıya geçerken, kalabalık ortamlardayken vs. herkes burnuma bakıyor gibi hissediyorum ve ellerimle kapatmaya çalışıyorum, psikolojim bozulmaya başladı. Biliyorum bu halime de şükretmem gerek ama küçük bir burnum olmasını öyle isterdim ki. Arkadaşlar arasında toplu fotoğraf çekinirken hep bilerek en kenara veya arkalara geçiyorum ya da çekinmek istemiyorum. Gerçekten illallah ettim. Yok mu estetikten başka bir yolu bir çaresi...
Burnum büyük ve rahatsız oluyorum?