insanlarda degisik bi algi olustu herkesin burnu ayni olmak zorunda degil. bence eziyetede maddi yondende kendini yipratmaya gerek yok en önemliside sen bu estetigi yaptir bi kac ay sonra onunlada mutlu olmayacaksın bence
@Mulatinyo bir resim üzerinde herhangi bir işlem yapıldığında onun adı shop olur. Shop için birsürü program kullanabilirsin. Photoshop, adobe'ye ait bir program. Yani programın photoshop
Çenenin geride olma sebebi ailesel etkenlerden ziyade ağızdan nefes almak. Benim de çenem geride burnumdan hiç nefes almadım ömrü bile kısatlıyor bu git araştır. Ağızdan nefes alma ve verme sadece burunu kullan. Çocukken alerjik reaksiyonlar geçirdim burnum hep tıkalıydı hep ağızdan nefes alıp verdim sonuç bu. Senin canın değerli bence burundan nefes al ver erken ölürsün
Oha çok şaşırdım şu an uyurken ağzım açık uyuyorum dudaklarımı kapatmak istesem de açılıyor bı sure sonra ağzımı kapatınca ama çenemi öne itiyorum değişik bişey ama diş ve çeneden olabilir sürekli dediğin gibi yapsam düzelir mi ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Absürt bir görüntü yok. İşlevinde problem yoksa sorun yapma kendine. Sonuçta kusur arayan gözle baktı mı kusur bulur insan.
insanlarda degisik bi algi olustu herkesin burnu ayni olmak zorunda degil. bence eziyetede maddi yondende kendini yipratmaya gerek yok en önemliside sen bu estetigi yaptir bi kac ay sonra onunlada mutlu olmayacaksın bence
Hayir, bence büyük değil yani kafaniza takacağiniz kadar değil, normal
Hayır burnun gerçekten güzel. Bunu takıntı yapma, kendinle barış ❤
Düz burun daha hoş duruyor bence gözlerin tenin burnun dudağın herşeyin güzel
Tenine bayıldım
Nefes alıyorsan sorun yok estetık yapmaya luzum gormedım
normal burnun var orjinalligini bozma sakın
Bence gayet olması gerektiği gibi tatlı ve küçük güzel duruyor
böyle bişey iyi olurdu sana
Ohaa kendimi garipsedim şu an dkdndndb nasıl yaptın uygulama falansa söyler misin
Photoshop
Reis photoshop yazmasan kizi saniyede ameliyat ettiler zannedicektim cok saol
@Mulatinyo bir resim üzerinde herhangi bir işlem yapıldığında onun adı shop olur. Shop için birsürü program kullanabilirsin. Photoshop, adobe'ye ait bir program. Yani programın photoshop
Programın adı photoshop*
Tesekkur ederim acikladigin icin 🤠
Ne demek :)
Bnce kötü değil kesinlikle ameliyat vs olma herkesin burnu aynı artık insan bi doğal burun görmek istiyor
Burnun normal büyük falan değil ayrıca herkesin küçücük kaydırak gibi burnu olmak zorunda değil seni özel kılan farklılıkların zaten
çook ufak bi kavis var inanın bunun için eziyete (burun ameliyatı eziyettir) değmez burnunuz çok güzel
Yüz yapınla uyumlu, gayet güzel bi burnun var. Ama sen mutluysan başkasının ne düşündüğü umrunda olmasın :)
Bağımsızlığını ilan etmiş çok burun gördüm , seninki küçük
Hayır gayet normal düzgün o sen baktıkca büyür bakma
Burnun gayet normal, eger burnunu takinti yapiyosan psikolojik sorunun var demektir.
Burnun iyi ayrıca çok güzel zarif bir kızsın 😊
Madem sordum ilk dikkatimi çeken burnun değil burun deliklerin
Onlar da büyük maalesef ki
Takılma bence
Takılmıyorum da öyle bir sorayım dedim merak ettim
Önden görünüm önemli zaten efferin
Hayır büyük değil yüzüne gayet oturmuş sana ait gibi duruyor, başkasına aitmiş gibi değil, ya da herkesinki gibi değil. Senden bir parça gibi
Senin harika
normal bence karşıdan daha da iyidir
güzelsinde bırak kendinle ugraşmayı hoş birisin
Teşekkür ederim 🙏🏼
rica ederim 3 olayımda yürürüm sana :D
tatlım standart buyuk deıl cok bakma kafanda durduk yere buyutursun
Güzelliğin yeter bence
Burnun güzel işte Allah yaratmış kıymetini bil.. nasılsan öyle kabulen yoksa Allah'ın gücüne gider. bir insanın doğal halinden başka güzel ne olabilir
Burnunun büyük olma sebebi 'çenesel problemin' gidip burun estetiği falan olma
Çeneden neyim var ki
Alt çenen geride
Katılıyorum
Evet ama onun için napabilirim ki :/
Güzellik takıntın yoksa kısa saç kullanmayacaksın, yan profilini gizleyeceksin, arka kamerayı pek kullanmayacaksın bu kadar başka bir şey yapmıcaksın
Biraz var ama uzaticam zaten bundan sonra kendimi zaten çok çekmem sıkıntı yok
Akşamları ağzını bantla koli bandıyla sabahları çıkartırsın. Dışarıda gezerken konuşmadığın zamanlarda ağzını açma kapalı dursun
😂😂😂😂😂 nasıl yani ciddi misin
Çenenin geride olma sebebi ailesel etkenlerden ziyade ağızdan nefes almak. Benim de çenem geride burnumdan hiç nefes almadım ömrü bile kısatlıyor bu git araştır. Ağızdan nefes alma ve verme sadece burunu kullan. Çocukken alerjik reaksiyonlar geçirdim burnum hep tıkalıydı hep ağızdan nefes alıp verdim sonuç bu. Senin canın değerli bence burundan nefes al ver erken ölürsün
Oha çok şaşırdım şu an uyurken ağzım açık uyuyorum dudaklarımı kapatmak istesem de açılıyor bı sure sonra ağzımı kapatınca ama çenemi öne itiyorum değişik bişey ama diş ve çeneden olabilir sürekli dediğin gibi yapsam düzelir mi ki
Hayır düzelmez kardeş çenen oturdu artık ben daha sağlıklı bir hayat sürmen için dedim. Ben kendim yapamıyorum alışmışım maalesef
Anladım teşekkür ederim araştırcam bu konuyu merak ettim
Rica
benim burun kadsr var
Normal bir burnun var kötü değil
Hayır büyük değil gayet normal bir burun
Hayır bence doğal ve o sana ait
Evet biraz büyük yani yüzüne oturuyorsa sıkıntı yok tabii
Burnunun şekli güzel ben bu burunları severim.. sorun burnun değil burun deliklerin 😃kocaman kız delikler
Burnun değilde saç kesimini düzeltmen lazım
Kuaför kurbaniym hatırlatma
dikkat etmekte fayda var
sağlık olsun ne diyebilirim ki
Değil bence normal
Bence normak yüzüne göre uzun değil
Bence normal ve güzel
gayet guzel bence sukur etmelısın
Köprülü Mehmet Paşa akrabanız mı
Yo hayır hiç de büyük değil.
O kadar da değil
Bence gayet normal ve güzel