Kötü biriyim ne yapmalıyım?

Kötü biriyim bazen bundan mutlu oluyorum çünkü kalbim önceden çok kırıldı. Ayrıca çok dengesizim bir gün melek bir gün şeytan oluyorum. Hatta bazen arkadaşlarım beni nasıl çekiyor diye düşünmüyor değilim. Çok bencilim. Her şeyin en güzeli benim olsun istiyorum. Mesela bir yemeği ilk ben yiyeyim sonra kalanları gönlüm geçince diğerleri yesin gibisinden. Ayrıca bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefem var. Çıkarıma dokunmayan işler umrumda olmuyor. Kıskancım. Eskiden yaşadığım şeylerden dolayı bir kişiye bağlı kalamıyorum. Ama haset etmem sadece neden o güzel ben değilim gibisinden düşünüyorum. Kinci değilim ama nefret etti mi tam ediyorum. Sinirime hakim olamıyorum bağırıp çağırmak istiyorum şiddet eğilimim var. şu an psikoloja gidemem bazı problemlerden dolayı. Ben kötü biriyim. Kendimi kötü yansıtıyorum ama bazen içimdeki iyi insanı da hissediyorum. Tüm bu kötü özelliklerime rağmen hala iyi özelliklerim de var. Merhametli ve şefkatliyim, hayvanları çok seviyorum, yardıma ihtiyacı olanlara hep yardım ederim. Sevince tam severim. Ama kendimi kötü biri olarak görüyorum zaman zaman bundan mutluluk duyuyorum zaman zaman üzülüyorum ne yapayım şimdi ben?
Güncellemeler
+1 yıl
insanlar beni çok kırıyor diye mi böyle oldum?
Kötü biriyim ne yapmalıyım?