İntikam aldım pismanim yardim edin?

Kısaca anlaticam yargilamayin, şimdi 3 yıllık bir arkadasimdi kötü bir suru ozelligi vardi cok bağırır herkesle kavga ederdi bana bagirirdi bencildi ama ben heo affederdim bir gün sırf onu dinlemiyorum diye saclarima yapıştı ve kavga çıkardı herkes bizi ayırdı, sadece yüzüne tokat attım sonra benden özür diledi ilk başta affetmeye çalıştım olmadi sonra onun canını yakmak istedim yakmak istememdeki amac küçükken bir akrabam tarafindan sacimdan tutup yerlerde suruklenmemdi neyse kızı nasil uzecegimi buldum ve sevgilisini ayarttim kızın haberi yoktu oglani seviyormus gibi davrandım oglan inandi seçim yapmak istedi yapamadı kizin yine haberi yoktu ben. pişman olup duralım artık dediğim an oğlan gidip kıza herşeyi anlatmış ama anlattigi sey sadece benim ona dadandigimmis kendi yaptiklarini anlatmamis ben anLattım inanmadi oglanla hala çıkıyorlar oglanin onu ilk aldatisi değil bana inanmamakta hakli ama baska. bilenlerde vardi ispatimda vardi inanmadi olsun inanmasin ama vicdanim rahat değil tovbe ettim arkamdan dedikodu cikartmislar herseyimi değiştirdim cevremi telefonumu okulumu ondan en son özür diledim ama oğlan ne dediyse kandırmış affetmis oğlanı siz olsaniz napardiniz çok pismanimm cok
İntikam aldım pismanim yardim edin?