İntikam almak adettendir, bana yardımcı olur musunuz?

Ben 12. sınıfım etüt yapmak için sınıftaydık kızlarla ara verdik. Oturup konuşuyoruz sınıftada 5 kız bir tanede mezun erkek vardı en önde. Herkes bir şey anlattı bende eximi anlattım sürekli mesaj atıyor tamam arkadaşça konuşsam bile sürekli sevgilim yazıyor , sohbet ederken paradan aşiretten kavgalarına bahsediyor ve bu beni sıktı artık. Normalde mesajı gördüğüm gibi yazarım ama artık baya bekletiyorum sıkıldığımı anlasın ben söylesem direk alınacak biliyorum. Bunları söyledim kızlara. En öndeki çocukta o sırada telefona bakıyordu bi ara telefonla konuşur gibi kulağına götür ama hiç ses etmedi benle bi arkadaşım bi şeyler olduğunu anladık ama bunu hiç düşünmemiştik. Çocuk meğerse ya ses kaydı ya da video almış ve bunu benim exe atmış. O da dinlemiş işte bana dedi bana diyebilirdin ne olacaktı sanki falan sana yakışmadı diye ki kötü bir şey de demedim yani. Her neyse işte arkadaşlar bende bu çocuktan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?

Benim aklıma onun hakkında çoğu şeyi öğrenip yavaş yavaş yaymak geldi bir anda etrafa yaysam kısa süreli olur ben istiyorum ki yavaş yavaş onu korkutarak bi intikam alayım ki böyle bir oyun oynamaya kalkarsa adabını öğrensin.

NOT: 2 sene ailemdeki problemlerden dolayı okula gidemedim 18 yaşında değil 20 yaşındayım.

Şimdiden teşekkür ederim

İntikam almak adettendir, bana yardımcı olur musunuz?