ben soruyu biraz değiştiriyorum. alır mıydınız? şahsen ben almam.
alırdım, tüm servetimi verirdim hatta
alırım, ama makul bir fiyatsa
almam, bana ne insanların vücudundan.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
plajda günes gozluguyle karsı cınsı kesmekten farklı yok gunluk hayatta cıplak gosteren gozlukle gezmenın ben sahsen almazdım gözlükle kesmenın anlamı yok madem kesiyorsn cıplak gözle yap niyetinı belli et.
Bir iki arkadaş zaten yeterince açık giyiniyorlar yakında gözlüğe de gerek kalmaz dedi. Bir tanesi de görüntü kirliliği olur yaşlısı, şişmanı var. :D Zekice tespitler
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
bunu kadinlar degilde erkeklere ozellikle sormak lazim😁 %99 u alirdi
Cevap
42Cevap
Alirdim , sırf merak ettiğim için gerektiğinde kullanırım. Destekli sutyeler , totoyu kaldıran aparatlar elveda 😂
almam zaten nerdeyse yazın çıplak gibi geziyor bazıları... akşama kadar çadır kurmuş gezik kasıklarımı ağrıtamam
Zaten hazirliksiz cok guzel manzalarla katsilasacagimi sanmiyorum almazdi
Kızları bilmemde erkeklerin almasına gerek yok zaten kızlar bu devirde birşey giymesede olur.
Hayır almam. Toplumun bir çoğundan giyinikken bile tiksinirken, çıplak kaldıramam.
almazdım... çünkü ahlak çerçevesinden bakarsak zaten bunun satılması bile doğru değil...
Göz zinası günahtır. Kuranda zinaya yaklaşmayın buyruluyor.
herkesin her an sevisecekmis gibi dolastigini zannetmiyorum, gozlerime bunu yapamam jksgjssks
Şimdi ben bunun bir araştırım belki bilimsel olarak bir yolu vardır yapmanın bende yapar piyasaya sürerim :)
sen böyle bisey oldugunu bilsen cikarmiydin disari , gülümseyerek süzen her gözlüklü paranoyak ederdi , abaza bir bünyem olsaydi alirdim
sanki ülke nüfusunun yüzde doksanı manken de alayım.. allah bilir ne leş insanlar vardır hiç gerek yok gözlüğe
alip napcam banane de alan olurda arap denk gelirse ne tepki verir bilemem 😂😂😂
Neden almazsin ki. Alirim bende bunun sapiklikla bir ilgisi yok herkes meraklidir biyle seylere
Merak ettiğim birşey yok nede olsa neyin ne olduğunu biliyorum insan vücudu ortada
zaten yarı çıplak geziyor çoğu insan artık gerek yok ona :D
hayır yanlıslıkla bır amcayı teyzeyı gorurum hayata kuserım
😂😂😂
Dışarıdan bakınca karakter gösteren gözlük yapsınlar ne kadar isterlerse veririm
C dedim. Karşımda isteğiyle çıplak olmadıktan sonra ne anlamı var?
Almam ben giyinik olcak dekolte olcak öyle daha sexy
Alirdim belki ama nasil rahat gezcez karşıdan biri gelse görsek bakakalırız :D
almam..
ne gerek var herkesi öyle görmeye
Milletin g. tü başında gözüm yok.
bilemedim sakıncalı da olabilir :)
Ben sapık ve ruh hastası değilim..
Midem var ve seviyorum.
Sapık değiliz iç anadolu yobazları gibi :D
Olmaz. Özel hayata saldırı olur...
Çıplak olunca bir çekiciliği kalmıyor :D
Fazla merak kediyi öldürür😂
alamam cok sukur sapık değilim
Almazdım, heyecanı kaçar çünkü...
bana ne ya sapık myım ben
Yuh cümle mi yazmışsın zaten
A
Almam göz zinası yapmam
Ahahhhahahah yok ebenin gözü 😅😅😅😅😅
Iyyy para verselerde almam 😄
Insanlar kiyaferli dahabguzel.
Almam, iğrenç.
Almam asla
Hayır almazdım.
almam sapık mıyım ben
Almam
Almam gerek yok
almam
Almamm
yok.
saçmalık değil mi
Tabiki alırdım
Almam
Almam
Alirim tabiki😂😂
Gerek yok
Alırım ve ilk sana bakardım
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar