Alıyorum ama birebir olarak değil;iki eğitime katıldım, kitabını aldım. Hayatımdan mennunum, Her anlamda (enerji, yetenek, sağlık, kafa rahatlığı, huzur) hayatımın en güzel anlarındayım. Başlangıç olarak karar alıp hayatının sorumluluğunu almak gerekli.
Gençler için karar alma sanatı ve Kendi Kendini Mutlu ve Motive etme Sanatına katıldım.250 lira ödedim. Asemble-Şİmdiki adı Live Academy 2-3 gün süren eğitimlerde var. Bir çok konu hakkında onların fiyatını sormadım.
Çoğunun hayata benim kadar kafasının basmadığı, ezbere sözcüklerle fahiş fiyatlara insan geçiştirdiği açıkken tabi ki gitmem. Psikologlara bile güvenmem ben.
Kesinlikle para kazanmak içim yapılmaması gereken bir meslek. Zaman içinde çevre edinmeye paralel olarak parada kazanılabilir. Sıkıntı şu: Mesleğe ilk başladığınız dönemlerde amme hizmeti yapacağınız için, kendi çevreniz genişse onların derlerini dinlemekten kendinizi işe veremeyebilirsiniz.
yasam kocu aslında yanlıs anlasılmıs bır meslek. yasam kocu atıyorum ıs adamısın ve yaptıgın ıs geregı artık eskısınden farklı bır cevre edınıyorsun ve farklı bır tarz olusturman gerek hayatından hareketlerınde vsvs. o zaman sudan cıkmıs balık gıbı olmamak ıcın destek alınabılır. ama bızde yasam kocu genelde mutsuz ve psıkolojık destege ıhtıyacı olan kısılerın mutlu olmak ıcın gıttıgı yerler oldu malesef
Hayatımızın belli bir basamağındaki yerimizi sağlamlaştırmak için çaba sarfeden kişidir örneğin yüremeye çalışan çocuğun ellerinden tutan kişi gibi denebilir 👍
30 yaşından sonra meslek edinememiş olup ardından bari yaşam koçu oluyum diyip 1 2 kitap okuyup tamam oldum ben bundan para kazanırım diyen ardından zengin insanlardan para kazanan topluluk
Burcuva insanlarının çıkardığı ve türettiği bir şey biridir dışardan bir yaşam koçu insanın doktoru kendisidir çünkü insanı en iyi yine kendisi bilir anlattığı kadar tanılır gerisi sadece zannedilendir (bence).
Profesyonel yaşam koçuyum. Eğer daha fazla detaylı bilgi almak istersen bana internet sitemden ulaşabilirsin. Ayrıca Instagram da da varım. Orda da beni takip edebilirsin. Kendine iyi bak :) Rosavita
En İyi Cevaplar