ilk bulusmam oldu ...ama tokalasmak istedi elimi vermedim...sonra güzel bir yere gittik kahvaltı yaptık ama bu çok durgundu gözlerime baktıgında bile pırıldamıodu..zaten sonrasında bana o gün ilk bulusmada elele tutusan kız muamesi yaparak benden ayrıldı.. sizce niyeti en bastan mı belliydi... bahane mi oldu elele tutusmam
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabi pırıldamaz.Tokalaşmamışsın bile.Görgüsüzlük bu.Hem de sağ elle tokalaşılır, bu elimde silah yok, benden sana zarar gelmez anlamına gelir.İlk gün el ele tutuşmak kötü bir şey değil ki.
Bence tensel temas çok güzel bir şey.Hoşlandığımız insanların yakınında olmak, onlara dokunmak isteriz.Hoşlanmadığımız insandan da mümkün mertebe uzak durmaya çalışırız.Onunla tokalaşmak, yürürken koluna girmek, elini tutmak istemek, mesela bir kapıdan girerken onun senin sırtına hafifçe dokunması birbirinizden hoşlandığınızı gösterir.
Seni beğenmemiş, elektrik alamamış demek ki.Unut gitsin.Dolu yakışıklı adam var.11 Yorumla- +1 yıl
ama sölediklerinizin aynısını o gün yaptı bana elimi tuutu vapurdan inerken sırtıma dokundu sarıldı bunlar çok güzel seylerdi.. ben sadec ilk göz teması ile sonrakiler ile bagdas kuramadım hele hele eve gittikten sonra ben yaptıklarımla söledklem arasında çelski bulması beni üzdü
En İyi Cevaplar
Butun yazilari okumadim ama bir kac tanesine goz gezdirdim, sen fazla takilma soylenenlere bu adami da kafana takma, adamin niyeti ciddi olsa hic oyle bahaneler bulmazdi, zaten niyeti ciddi ve evlilik dusunen bir adam karsindaki bayani asla ama asla rencide edecek asagilayacak bir tavir icinde bulunmaz ve elini tutayim bakayim felan demez, diyenlerinde niyetlerinin ciddi olmadigini dusurum, Ayrica elini tutturmadiysan bu karsi tarafi etkilemeli ama etkilemediyse salla gitsin, sen bildiklerinden vazgecme seni dogrularinla begenen biri cikar bacim :)
14 Yorumla
tokalaşmak için elini vermeyen kıza "kahvaltıya kadar tahammül edemem." iyi dayanmış, tebrik ediyorum arkadaşı.
aksine benimle tokalaşan ve sıcak davranan ama sadece "o'na salak muamelesi yapmamama rağmen, yaptığımı düşünen" bir kadını da kalabalığın ortasında bırakmışlığım da mevcuttur. bu yaştan sonra kapris, çocukça hareketler falan bize göre değil. arkadaşsak arkadaşız, sevgiliysek sevgiliyiz, dostsak dostuz. salak saçma kaprislere gerek olmadığını düşünüyorum. veya benim tahammül sınırım kalmadı.05 Yorumla- +1 yıl
nazi kampı?
Siz nasıl tanıştınız da ilk buluşma gerçekleşti? Daha önce birbirinizi hiç görmemiş miydiniz? Ben her bayana el uzatmam. Ama uzattığımda havada kalırsa, kendimi çok kötü hissederim ve o kişiye bir daha ömür billah el filan uzatmam. Belki o da buna bozulmuştur diyeceğim ama sonra el ele tutuştuk demişsin. Görücü usulü bir buluşma sanırım. Muhtemelen karşındaki kişi elektrik alamamış.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
30Cevap
+1 yılGünahını almak istemem ama niyetinin iyi olmadığını tahmin ediyorum. Güzel bir bayansın, ciddi düşünseydi gitmemeyi tercih ederdi. Bir ikinci şey ise; bayanların duyguları daha açıktır, etkilenmeye müsaittir, senin karşındaki beyin ise hisleri (en azından seninkiyle yakın tutulmayacak kadar) uzak çalışıyor. Bunda bir beis yok, fıtrattan.
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii şu da var ki; nişanlısına bile elini tutturmayan, evlenene kadar hiçbir temasa izin vermeyen bayan da tanıyorum, şimdi aynı bey ile evli. Yani çok takılma bunlara, nasip deyip geç.
hesabı ödeyip gitmesini bekler bir bayan kim ne yapsın sünepe adamı :)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak sana tavsiyem ilk buluşmada bişilerden rahatsız olduysan ve için sinmediyse hiç ilişkiye başlama ben çok kötü acısını çekiyorm. sen bilirsin yinede. bide şunu anladım bu hayatta biriyle çıkmaya başladığında eğer bisüre sonra olmayacağını düşünüp biriniz ayrılmk istiyosanız ayrılın çünkü bu zaman geçtikçe laşkalaşıyo ve insan bağlanınca ayrılamıyo çok zor oluyo herşey. olmuyosa hemen bitirmek gerek
01 YorumlaTokalaşmıyorsan eğer neden el ele tutuşuyorsun ... Adam sana damga vurmuş ... Bir şey yaptıktan sonra ne ? nasıl olacağını da Ölçüp biçmen gerekir. Ya da yapmadan önce düşün derim .. unutma bunu sen öyle bir davranış yaparsan adam da öyle yapar tabii ki de ... Ya da bunu bahane etmiş olabilir seni beğenmemiş de olabilir bunu bir düşün bence her şey mümkün ..
12 Yorumla
+1 yılBi kızın iş edinme ya da günlük hayat ve uğraşlarında bir erkekle tokalaşmama ilkesini anlarım değerli bulurum..
Ancak buluşma derecesine gelen aşk çağrışımlı bir durumda tokalaşmamak evlenelim ama yatmayalım gibi bişey..21 Yorumla
+1 yılsizden etkilenmemis,etkilenen erkek ya da kiz devamli gözelere dalar,eger digeri gözerini kacirirsa biri o kisiden etkilenmemistir.eger ikiside bakisirlarsa bakistikca kalbe birseyler akar,yani gerisi gelir
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. tokalaşmak için elini vermedin ama elele tutuşan kız muamelesi gördün bu elele tutuşan kız muamelesi nedir onuda çözemedim aslına bakarsan ben senin sorunu tamamen çözemedim ama yazmışken boşa gitmesin diye entry yaptım.
21 Yorumla
+1 yıltokalaşmak isteyen birine elini uzatmamak terbiyesizliktir.
80 Yorumla
+1 yıltokalaşmak istedi elimi vermedim demişsin? elele ne ara tutuştunuz anlamadım ama millet ilk buluşmada neler yapıyo elele tutuşmak gayet masumca bişey bence o biraz mıymıy bir tipmiş. Bu arada fotoğraftaki sensen çok güzelsin -.-
03 Yorumla- +1 yıl
aman salakmış o be elinden tutmaktan nolcakmış. madem okadar efendiymiş tutmasaymış ozaman elini. salak
Olur da bir gün, tekrar buluşur da evlenirseniz; doğan yavrulardan birini istiyorum...
50 Yorumla
+1 yıltokalaşmak istiyor elini vermiyorsun sonrasında ise el ele tutuşabiliyorsun :) dengeni düzeltince belki çevrendeki davranışlarda düzene girebilir
02 Yorumla- +1 yıl
elbette bilmiyoruz duygunun ne olduğunu, bir senin bildiğin bişi olduğu apaçık
+1 yılTokalaşmak isteyince elini vermemen ve ardından el ele tutuşman? Bu nasıl bir çelişki çözemdim açıkçası ablacım.
25 Yorumla- +1 yıl
Ablacım madem en başta tokalaşmadın devamını getirecektin. Ha şunuda belirteyim. Tokalaşmadın diye seni eleştirmiyorum yaptığın doğruda sonradan elini tutman çok abes olmuş ve tavrını sürdürememişsin.
- +1 yıl
Eğer öyle "bir ömür" gibi laflar edip sonrada bundan dolayı bıraktıysa karaktersiz bir kişiymiş boşver hiç takma kafana ablacım.
Tokalaşmıyosun ama sonra ele ele tutuşarak geziyosun dünde yazmıştın bunu neyse şakirtler böyledir takılma.
20 Yorumla
+1 yıltokalaşmak istemeyince adamda ne halt edeceğini şaşırmış sonrada el ele tutuşunca ayrılmış senden bu ne tür bir ergen :D sende ilk günden ne elini veriyorsun bugün elini veren yarın diye bir söz vardır o gelmiştir aklına
03 Yorumla- +1 yıl
bir hata yaptın dersini aldın artık pişmanlıktan vazgeç
+1 yılTokalaşmak için elimi uzattığımda elini vermeyecek kızla 2 saniye daha aynı yerde durmam.Adam gene seni götürmüş bir yerlere.
20 Yorumla
+1 yılSen hem elini verme hemde elele tutuşan kız muamelesi görüp ayrılmasına bozul iyi yapmışşş. Tokalaşmak istediğimde benim elimi geri çevirseydi bende bozulurdum :D
20 Yorumlahay zihniyetini tokalaşınca aids falan olmuyosun be güzelim insanlık davranışı jesti hani tüm dünya kullanır bunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. senin gibi el vermeyen birisi ise seni denemiş olabilir sende elini verince seni bırakmıştır
02 Yorumla
+1 yılÇocuğu takdir ettim. Sana gelirsek duygularına esir olman kendinden ödün vermeni gerektirmezdi çocuk bunu gördü ve yol verdi...
00 Yorumla
+1 yılElele tutuşmaktamı suç oldu. Ben öyle organizmanın...mk
10 Yorumla
+1 yılkarşındaki kişiye göre değişir
kimileri one night stand ayağına yatıyolar sonra bir bakıyolar sevgililer ondan sonra bir bakıyolar evlenmişler
bknz:çağla şıkel emre altuğ10 YorumlaBaştan moralini bozmuşsun elini vermeyerek o yüzden soğumuştur senden ilk buluşma ve ilk baştaki tavırlar hareketler önemlidir bir ilişkide.
00 Yorumla
+1 yılSana kötü gözle bakmış ve el ele tutuşan kız damgası yemişsin çok kötü :////
08 Yorumla- +1 yıl
Buradaki insanların yüzde 99 u elini verdiği halde düzgün ilişkiler kurabiliyor..
Sorun karşı tarafın ilgisinde de olabilir..Sohbet konusu bulamamışınız anladığım kadarıyla... - +1 yıl
Böyle birşeymi var. Ne yani elele tutuşmaktamı yasak :( . Bu ne la inek gibi damga vurmak vs çok saçma
- +1 yıl
ben de onu anlatmaya çalışıyorum raskolnikov da...neyse...
- +1 yıl
sevdamca , hayat görüşüne yönelik olarak istediğin gibi elini verirsin vermezsin..
Fakat el sıkışmak, normal algıya göre modernlik belirtisi ve karşı tarafa saygıdır...Sense el ele tutuşan ya da el sıkışan insanları farklı bir kategoriye koymuşsun..."ele ele tutuşan kız muamelesi" hoş bir deyim değil...takıldığımız şey bu... - +1 yıl
anlıyorum..kendi düşüncen gibi yazdığın için yanlış anladım demek...kusura bakma.
bencede bahane olmuş senin için iyisi hayırlısı olmuş bencede nasıl başlarsan da öyle giderdi ve daha fazlasını isterdi..
10 Yorumla
+1 yıltokalaşmamak nedir ya ? bence sana alınmış bu kadar da yobaz olmayın arkadasim ya asin sunlari
00 Yorumlasen adamın elini geri çevir sonra hata mı ettim de :) bu kadar geri kafalı olma tokalaşmak medeniyettendir
12 Yorumla
+1 yılTokalaşmaktan el kaçırmak nedir ya! Gerçekten anlamıyorum bazen!
10 YorumlaTokalaşmak istedi elini vermedin ama flört girişiminde bulunuyorsun falan.. Şaka mı?
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynisini bende yaptim bes alti defa hemde. Bulusunca begenmedi ama maksat gunu kurtarmak begenmesede heycan olsun ufaktan.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYuzde 99 u
Walla garip niye tokalasmadin bu dawranisini aciklarmisin?
00 Yorumla"tokalasmak istedi elimi vermedim" ve " elele tutusan kız muamesi " bunu anlamadım? ilgincim..
20 Yorumladurgunsa onu sosyalleştirmek
ve anu çarşaf gibi yırtmak sana düşer04 Yorumlaarkadaşım hayvanlıgın dıbıne wurmssun uzaltılan eli gerı cevrmssn yol al
20 Yorumlaben bir keresinde arka kapıdan cıkıp gitmiştim kızı begenmemiştim hesabıda ona kitlemiştim :D
00 YorumlaIlk bulusmada elele tutusan kiz muamelesi neyin nesi la kfjhskgfjhsgf
02 Yorumla
+1 yılOnu beğenipte temas etmediğin için sana karşı soğumuş.Cinsel elektriği daha enbaşta kesmişsin.
00 Yorumlakullanılıp atılmış bıldırcınsın tanıdım seni lakin bu kafayla zor.
10 Yorumla
+1 yılbahçede ki ceviz ağacı varya sen onla ilişki yaşamak istemişsin :D olmamış üzülme
05 Yorumla- +1 yıl
hahahahh
doğru tespit. - +1 yıl
Trabzonluyum :) acaba sen nerelisin
madem tokalasmıyacaktın neden bulustun bu tarafıda var.sacmalamıssın bence
00 Yorumlaİlk görüşmede elele tutuşman olmamış bence , seni denemiş olabilir... Denemiş ve kaybetmişssin bence
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni götürmeye kararlı ama zaman ve yeri kestireniyor bence
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniyet kötü
+1 yılsevmemiş seni hoşşuna gitmemişsin...bu kadar...
02 Yorumla- +1 yıl
el klasiko diyelim...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıltesettürlü ve flörtöz..
30 Yorumla Elele tutuşan kız muamelesi...
10 Yorumla
+1 yılElini tutmaman lazımdı.
06 Yorumla- +1 yıl
tutmamış ki...
- +1 yıl
hayır asla tutmaman lazımdı. Eğer ciddiyse hele.
- +1 yıl
Reddetseydin keşke..
+1 yılFazla ciddi bulmus seni
10 YorumlaNe bekliyecem
10 Yorumla
fişi takamamışsın.
elektrik alamamış00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDun bulustugun cocuk mu?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılel ele tutustunuz degil mi? bir onceki sorunda oyle yazmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende olsam aynısını yapardım adamın yerinde
00 Yorumla
+1 yılTokalaşmak=medeniyet
20 YorumlaAz bile yapmış:D
00 YorumlaBeklemem .
10 Yorumlaher şey beklenir...
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ilk bulusmada pek bişey konusmayan sizinle göz temeası kurmayan durgun erkek den ne beklersiniz???
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler