Babam çok kötü bir insan bir insan ne yapmalıyım?

arkadaşlar lütfen bana yardım edin. babam çalışmıyor. babanneme kötü davranıyor para istiyor. para vermezsen işe girmem diye tehdit ediyor parayı alıp gidiyor ama alsada işe girmiyor vermezse kavga çıkarıyor. halamla sürekli kavga çıkarıyorlar. bıktım artık ne yapıcagımı sasırdım. bana karşı iyi ama bir faydasıda yok bazen iyi davranıyor bana öyle yapma böyle ol falan filan akıl hocalıgı yapıyor. kavga ederken bazen kötü kelimeler kullanıyorum sonra pişman oluyorum. çocuk gibi bilgisayarda oyun oynuyor. artık kalbi olmadıgını düşünüyorum. annemede kötü konusuyor bazen ama kendi annesine çok eziyet ediyor bende istemsiz sinirleniyorum bagırıp çagırınca yargılanıyorum. intihar etmeyi düşünüyorum bazen ama annem dayanamaz diye düşünüp vazgeçiyorum. bu evde yasamak istemiyorum gitmek istiyorum ama okudugum için gidemiyorum annemde gitmek istiyor ama bir türlü gidemiyoruz. insan annesiyle babasının bosanmasını ister mi ya. arkadaşlar yanlıs anlamayın kendime acındırmak için yazmıyorum bunları psikologada psikiyatriye de gittim ama huzur olmadıgı için ilaçlarda fayda etmiyor sinirlerime engel olamıyorum bilmiyorum belkide olmuyorumdur. ben babamı sevmedıgımı düşündüm hep. ama onu sevdiğimi farkettim. bu beni mahvetti. belkide onu sevmemelıyım ona kötü davranmalıyım gerçi bunuda denedım sen annene kötü davrandıgın surece bende sana kötü davrancam dedim. kötü davrandıgımda bagırdıgımda falan annem üzülüyor. anlayıcagınız çok kötüyüm. lütfen biraz yardım edin.
Babam çok kötü bir insan bir insan ne yapmalıyım?