Soru açık kızlar sinirli erkek mi hoşunuza gider sakin erkek mi?
Sinirli erkek
Sakin erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsi sakin isteyip ay bu çok pısırık deyip kendisinin korktuğumu desem çekindiğimi desem artık o tip erkeklere bakıyorlar kanka. ben aklı başında bir adamın 3. şahıslar tarafından ilişkisine karışılmasını oldukça sağlıklı bir şekilde takip edip olayları çözümlemeye çalışan arkadaşımın karısının senin gibi erkekmi olur orda onu öldürecektin gerekirse falan filan demelerini biliyorum. Ki bu kız argo konusan erkeklerin bile bir bayana nasıl davranması gerektiğini bilmediğini söyleyen kendini elit diye tanıtan ve kocasının bir kızı herkesin önünde dövmesi ya da öldürmesini isteyen bir karı. Üstelikte ortada sadece laf sokma var :D
Look my ram, I’m an Anatolian child, if I put, you sit. Şaka şaka hep sakinim ben. s
Burdaki kızlara inanma. En çok hangisiyse onun tersi oluyor istekleri. Ama ben nefret ederim sinirli insandan cidden sakin bulamadık gitti alayı sinir küpü
Sakin erkek diyip de sinirlisini bulmam ayrı bir konu tabii. Sakin olsa, çok sakin deriz. Sinirli olsa, çok sinirli. Ortası da yok zaten
Cevap
7Cevap
Sakin genel olarak ama sinirlenmesi gereken yerde de sinirli olsun
kaıdnalr üfürkçü ve sakin erkeklere bayılır. üfürülmek isteyen bayanlar 04365445555547488988987 numarasını arasın.
baba sakın ister sinirli olana aşık olurlar
Nası oluo ya sakin istiosa sakin arzular sakinle çıkmak ister buda eşittir aşktır aşık olunca da istiosun arzu ediosun anlamadım ben kızlardan bişey valla nası erkek seviolarsa sevsin biz gine değişmicez hacı 😅
sakin erkek isteyip sinirliye aşık olmak
Dürüst saygılı sadık erkek
sakin bir travestiyim
Sinirliyim👺
Sakinim = )
Sakin erkek.
sinirli
sakin
sakin erkek
Sakin
Sakin
sakin