İBB büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz ligden düşsede tek büyük odur
sizce doğrumu?
sizce doğrumu?
bu arada kaç tane Alper topiği açılmış üst üste yav, yuh :) bu yüzden nice güzel sorular aşağılara düşüp kaderine terk edilmiş
Türkiye çöl olmasın, yapmayın bunu :)
:)
İBB - Fener derbileri çok çekişmeli geçiyordu, yazık oldu :)
en çokda ona üzüldüm yaw :(
teşekkürler.
Cevap
4Cevap
ibb düştümü çok şükür hacı ne takımdı ya 7 maç üstüste yenilir gelir beşiktaşı yener şampiyonluktan ederi, ne gs ye ne fb top oynamaz ınadına bızde yırtardı topçuları kendını çok şükür küme düştü, eee bizimde katkımız olmadı değil etme bulma dunyası
alper potuk transferi bu kadar deşer bir takım taraftarlarını arkadaş nasıl başlık açacaklarını şaşırmış arkadaşlar
bir sezonu 8. tamamlayan bir takım ne kadar büyükse ibb de o kadar büyüktür.
hayır en büyük ibb onun büyüklüğü anlatılamaz ne kupalarla ne şampiyonluklarla en büyük onlar :)
haa bu arada söylemeyi unuttum kendini büyükten sayıpta avrupaya dahi gidemeyen açlıktan dolayı ağzı kokan bir takımdan bence ibb daha büyük Gs ın en kötü zamanında bile avrupa kapıları ağzına kadar açıktı onlara
alper potuk psikolojinizi bozmuş anlaşılan:)
sorma ya bizde ki holmen yerine alper olsaydı ptt 1. ligde başarılı olurduk ve fb ile olan rekabetimiz devam ederdi sonuçta Atatürk stadında oynanan 5 maçın 4 ünde sizi yendik bizim en büyük rakibimiz fb dir
Galatasaraylıların adına konusuyorum adamlar 2 yıldır sizin sahanızda şampiyonluk kutluyor neyin kafasını yaşıyorsunuz?
fb arenada kaç kere şampiyon oldu?
30 yıl Türkiye kupasını alamayan bir takım eninde sonunda aldıysa daha 13 yılımız var demektir
Çok Doğru:)
İbb ve büyük:/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?