Kararımda bana yardımcı olun. Ben gay mıyım?

Artık kafayı yiyeceğim. Kendimi 6 aydır gay ilan etmeme rağmen; içimde hala gay değilmişim hissi var. Şu sebepler beni gaylığa bir kez daha bakmama neden oldu:

- 13 yaşımda iken (ergenliğe girdiğim gece) rüyamda bir kadınla seviştim daha sonra hiç kadınlı rüya görmedim. Kendime gayım diyorum ama gaylar rüyalarında kadınlarla hiç sevişmemiş.

- 13 yaşında iken bir kıza ve 14 yaşında iken başka bir kıza aşık olmuştum. Onları unutmak için baya uğraştım ve sonunda başardım. Ama ondan sonra (7 yıldır) hiçbir kıza aşık olmadım. Öğrendiğim kadarıyla gaylar kızlara hiç aşık olmazmış ama ben oldum.

Peki neden gay gibi oldum 6 aydır? Çünkü ben kızlara olan aşkımı bitirdikten sonra (herbirini 1'er gecede unutmuştum), artık erkeklere aşık olmaya başladım.15-16-17-18-19-20 ve 21. yaşlarım dahil her yıl bir erkeğe aşık oldum ve hala birine aşığım. Araştırdım, sordum, soruşturdum. Gay erkekler, erkeklere aşık oluyormuş. Ben de buna dayanarak gay olduğumu kabullendim ama yukarıda açıkladığım iki madde hep kafamı karıştırıyor.

Şu anda ben yine erkeklerden hoşlanıyorum, hatta birine aşığım bile. Ama geçmişim kafamı kurcalıyor.

Şimdi sizlerden rica ediyorum. Aranızda psikolog olan/bilen biri varsa yorum yapsın. Ben ne b*kum?

Teşekkür ediyorum şimdiden hepinize :)
Kararımda bana yardımcı olun.Ben gay mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Karırımı verdim. Hepinize teşekkür ediyorum. Kararsızlık herkese olduğu gibi bana da zaman kaybettirir. Bu nedenle günlerdir düşündüğüm konu olan cinselliğimin ne olduğuna karar verdim. ZamAnınız yoksa bu cümleden sonrasını okumayın. Ben gay değilim. Şu sebepler beni bu gerçeğe götürdü. Birincisi hiçbir gay rüyasında ergenliğe girerken kız görmemesine rağmen ben gördüm ve kızla ilişkiye girdim.
Güncellemeler
+1 yıl
İkinci neden de şu : aile baskısı. Derslerimi aksatırım korkusuyla bana kızlardan uzak durmamı öğütlediler. Ben de kızlara, geleceğime bir engel gözüyle baktım ve aşık olamadım. Vücudumda olması gerekn aşkı hemcinslerimle paylaştım ama hiçbiriyle cinsel anlamda bir ilişkim olmadı. Hepsi bu.
Kararımda bana yardımcı olun. Ben gay mıyım?