Daha mı çok ilgimizi çekiyor böylesi?
Veya bizim istediğimiz kriterler, bizi isteyen kişide bulamadığımız için mi?

isteyen kişide bulamadığımız için değil bence. dikkat etmiyoruz ki bizi isteyen kişiye. ben birini çok sevmiştim. ben onu severken biri de beni sevdi. ilgilenmedim çocukla. sonradan anladım ki ortak noktamız çokmuş. ama sevmedim sevemedim onu
İşte insanoğlu elde edemediği şeylere merak sarar , ilgi çekici bulur. Ama şu soruyu da kendine sormak gerek: Zor zamanında en çok sevdiğine mi koşarsın, seni en çok sevene mi?
genelde insanlar kendilerini zorlayan, aslında halk arasında tabiri caizse arkadaşım tipleri daha çok seviyor.. Onlar daha tatlı geliyor. Tabiki sonu da acı oluyor. Bu algılar son bulsa insanlar daha mutlu ilişkiler kurabilecek..
"Ulaşılmazlığın verdiği çekicilik" derler de ben demem 😀
Cevap
23Cevap
elde edemediğimiz her şey bizde ilgi uyandırırda ondan. zaten elde ettikten sonra artık onunda bir önemi kalmaz.
kızları kim anlayabiliyoki nerde ne yapacaklarını onlar bile bilmio 😀
Kaçan kovalanır diye bir söz vardır herşeyde böyle istenmeyen istenir
gerçekten çok güzel soru. bende bunun cevabını bilemiyorum. oysa kabul etseydi harbiden sonunda kadar vardım onunla.
Ben kimseyi istemiyorum farkedenide farkettiğimi de...
Zor olan her zaman daha cazip gelmiştir ya da bizi farkedenler ya belli etmemiştir ya da belli ederken kendini kaybetmiş basitleşmiştir
Zor her zaman daha cazibelidir
Elde etme hırsı vs vs
Öyle olsaydı dünya daha kolay yaşanılası bir yer olurdu
Çünkü bu devir de seven yaranmaz
çünkü istediğimizi almak isteriz
SaIaksınız da ondan gençler.
Peşinden koşmak daha tatlı imkansızın
sizler aç gözlüsünüzde ondan
İnsanoğlu imkansızı arar hep
imkansızlara ilgimiz bir başka da ondan :D
Hahahah boyle devam edinn
aynen neden böylesniz?
Zoru istiyoruz😑
Çok doğru
Zor olan güzeldir 😉
İnsan oğlu işte
Cunku malız
Çok doğru
Bilmem ://
enteresan insanlarız
hayat işte
Egonuzdan
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar