İşyerinizde tek bayan olarak çalışanınız var mı? Bu durumun size avantaj veya dezavantajları nelerdir? Ruhunuzun daraldığı sürekli gözlerinin üstünüzde olduğu hissine kapılıyormusunuz?
Düşünceleriniz nelerdir?
Düşünceleriniz nelerdir?
Kargoda çalışırken 4 erkek 1 bayan şeklinde çalışıyorduk.Müdürüm de bayandı ama ben onu pek bayan kategorisine sokamıyorum kusura bakmayın:))Bu durumun tek iyi yanı çirkin bir bayan bile olsan tek bayan olunca senden güzeli olmuyo mekanda:))Gelen kişiler ilk beni farkediyodu falan.Tabi bu durumları müdürüm benim aleyhime kullanıyodu ya neyse işte.Onun dışında senin de dediğin gibi her hareketin dikkatle inceleniyo.Yanlışın olmasa bile eleştiriliyosun.Müdür erkeksi olduğu için ve ben ona göre güzel ve çekici olduğum için beni sürekli sağa sola şikayet ediyodu.İşten kovdurmaya çalışıyodu.Ama başarılı olduğum yaptığım işlerden belli olduğu için beni ısrarla kovmuyorlardı.Bu da beni ezmeye çalışıyodu.Ama çalışan erkekler hiç ard niyetle bakmıyodu.Hepsi sanki asker arkadaşlarımdı:))
Tavırlarımdan ötürü bana pek yanaşamıyorlar zaten .Laubaliliği sevmem mesafeli dururum .Çalıştığım işyerindeki hemen hemen tek problemim patronların aşık olması .İşden çıkmama sebep oluyor.
ben de 1 yıl bunu yaşadım hem de 1 fabrikada teknik yönetici olarak...çok zor 1 durum kıyafetin, tavırların, sözlerin her an yanlıs anlaşılmaya müsait :( erkeklerin ortamda bayan olduğunu unutup ağzına geleni söylemesi vs de cabası... Allah kolaylık versin tek bayan çalışanlara
ben de genelde bu durumun tam aksini yasiyorum (bayanlarin icinde tek erkek durumunu), kadinlarin tek kalmasi kadar olmasa da oldukca ilginc oluyor, tum dikkat uzerindedir ancak bir sure sonra sana alistiklarinda tum bayan muhabbetlerini kenardan acikca dinleme imkanin oluyor ki eglenceli olabiliyor. en azindan bir cok erkekler calisilan ortama gore bayanlarla calismak daha guzel.
tek bayansan zor o kadar erkeğin içinde ama tek erkeksen o kadar bayan içinde işte dünyadaki cehennem o olsa gerek =)
Cevap
2Cevap
işyerinde değil ama ekibimde tek bayanım. 14 erkekle beraber çalışıyorum. serviste de tek bayanım. önceki işimde de bu böyleydi. bir de şu anda çalıştığım katta da 4-5 bayanız. denk bile gelmiyoruz. ben halimden çok memnunum. zira erkeklerle anlaşmak daha kolay. kaprisleri yok herşeyden önce.
birde çalıştığın yerde tek BAYHAN olduğunu düşünsene :))))
yoksa sen işyerinde tek bayanmısın :)
evett :))
Tek degilim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar