Bence Freud onu saygısız anlaminda kullanmıştır. Kanımca adamın içi fesat. Ve evet sevildigimden emin olduğumda zalim bir kadına donusebiliyorum. Bunu da saygısızca yapıyorum ve ilişkim benim acimdan bayağı bir hal alırken karşı taraf için uyuşturucu etkisi yapabiliyor.
Bazıları cüretkarlığı bel altı bir şey sanıyor. O tip yanıtlar gelmesin diye özellikle not bırakmıştım. Siz soruyu anlayarak güzel bir yanıtta bulunmuşsunuz. O yüzden bir şeyler zırvalamıştım.
Görmek istemediğim için notla uyardım işte. Lakin sizin yanıtınız gerçekten güzeldi. Güvenimi tamamıyla kazandığı an kısmı özellikle. Güven önemli. Tekrar teşekkürler.
Birilerinin canının sıkıldığını düşündüm, burası o kadar önemli bir yer değil. Hesabı kapattım, şimdide benim canım sıkıldı öylesine bir kaç soru cevaplayayım dedim. Bu arada guru olmuşsun, tebrik ederim. :) Tekrar iyi günler.
Başlık aslında korkularınızdan sıyrılıp ne kadar sevgiye açabiliyorsunuz ifade ediyor benim için Çoğu insan korkularından dolayı kendini açmaz bedenini paylaşır ama kalbini saklar
Ben önce kendi kendimi test ederim ve sevgimden emin olduktan sonra yeterince cesurumdur. Sadece şöyle bir şey var ki o da beni seviyorsa peşinden koşarım yoksa koşmam. -Gecen bol olsun.-
En İyi Cevaplar