Arkadaslar Emma Watsona bayilan bir tek benmiyim lan cok guzel degilmi sizce ama Turkiyedeki kizlara bin basar net 😄 Ve cok olgun bir kiz cocuk gibi degil 😄😄
Bu mu güzel? Ben Türkiye'de über ötesi taşşş kızlar gördüm. Artık sana denk gelenler çirkin midir ya da nerenle bakıyorsun orasını bilemem ama ben bu kızı kesinlikle beğenmiyorum. Aksine hiçbir alımlı yanı yok. Hem bu kız İngiliz ama çekiciliği, seksiliği, güzelliği hakkında konuşulacak bir tarafı yok. Çok daha güzel İngiliz kızları var. Rachel Hurd-Wood, Bella Heathcote, Felicity Jones, Tamsin Egerton, Rosamund Pike, Lily Donaldson bir de bu kızlara bak sen en iyisi güzel kız ne demek anlarsın. Başka ülke olarakta Alexandra Breckenridge, Nora Arnezeder, Olivia Wilde, Alexis Bledel, Alycia Debnam Carey, Zooey Deschanel, Emma Bell, Lea Seydoux bu kızlara da bak. Emma Watson çöp be, Keira Knightley bile daha güzel. Ööööggh Emma Watson'a güzel diyor hiç güleceğim yoktu pampa sana başka daha ne diyeyim ki bilemedi şimdi.
Kisacasi ben bu kizi beyeniyorum sana gore cirkin ola bilir haaaa Taylor Swift ve Katy Perry yazdigin kizlara bin basar soyliyim yazdiklarinda kimmis canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!
Taylor Swift'e lafım yok eyvalah ama allasen Rachel Hurd Wood, Nora Arnezeder ve Bella Heatcote Katy Perry'den daha mı çirkin? Katy Perry malın teki rezil iğrenç bir kadın. Bu arada pampacığım sen nerelisin? Hangi ülkedensin cidden merak ettim :) Hangi ırktansın ya da?
Ahahahaha :D O ne ayool :) Aaaay çok güldüm Kumral, sinirli, siyah gözlü aaay hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün Recep İvediğin Asabiyim kompleksliyim gibi olmuş
Türkiye deki birçok kiz ondan güzel 😊 kizlarin kiyaslanmasi gibi hayvanliklari yapmayin hicbjriniz yabanci tas erkekler gibi de olamiyorsunuz 😊 sacmalamayin artik ama güzel kiz
Ilk once ben Turk degilim 😊 Turist olarak İstanbul antalya bodruma gitdim guzel kiz bulamadim ve gercekleri diyoruk belkide vardir turkiyede asiri guzel ama benim rastima cikmadigi icin oyle dedim azerbeycanda asiri guzel kizlar var ama ordada oldum azeride degilim !
Çok güzel hoş ve bakımlı bir kadın ancak bütün TÜRK KIZLARINDAN GÜZEl tabirini kullanırsan bende sana bir oğlan atıp bütün Türk erkeklerinden yakışıklı bin basar dedim sorun şurda beni veya Türk kızlarını beğenmek zorunda değilsin ama gelip de hepimize çirkin dersen seni pişman ederim ayırca çok istiyorsan beğenmiyorsan bizi yürü git ülkeyi terk et emmayla aynı ülke vatandaşı ol
Sahsen benim rastima cokda iyi kiz cikmadi sevgili manasinda devil Turkiyede nereye baksam hep cirkin kiz ama sen kavgasina gelmissin belli zaten senin dusuncen zerre umrumda olamaz benim icin siradansin o yuzden tartismicam seninle ve bana hic bir sey yapamazsin bu benim dusuncem dusunceme karisamazsin benim icin turk kizlari asiri cirkin !!!
@Bilbakalimbenkimim adam hakli senin yazdiklarin kizlara gecerli yani yazdiklarinin 35 % dogru siz nasil bir varliksiz diyimmi sakalli erkeklere bayiliyorsunuz ama 1 haftdan sonra git sakalini kes yuzumu tahris yapdi diyorsunuz. Saginiz solunuz belli degil
Sayın beyin yoksunu bey; Sizin düşünceleriniz de beni zerre ilgilendirmiyor senin gibi kalbi kara biri yüzünden benim güzel halkıma çirkin demem sende lütfen kararmış gözünü ve kalbini biraz hoşgörüye aç ve ülkeyi terk et Türk kızları sana göre çirkinse git o ülkeye şu ülkeye bizde senin yolunu gözlemiyoruz
@MZmsolson ben sakal sevmiyorum bu benim şahsi bir fikrim eğer tüm kızları aynı kefeye koyuyorsan bende sizi koyup şöyle bir düşüneyim iki bacak arasında aklınız başka bir niyetiniz yok
Asiri nefret etdigim tiplerdensin burda olsa fena tekme yemisdin benim kizlarda 2 bacak arasi umrumda bile degil erkekler sizden daha bakimli geberin gidin Turkiyede guzel kiz yok arkadas hakli var mı bizmi goremedik acaba anlamadim defol
@MZmsolson saygısızlığını bir bayana tekme atarım diyerek yeterince gösterdin sen iki bacak arasında değilsen bende senin beğenmediğin Türk kızı olarak çok güzelim size bir güzel dayak üstüne de ülkeden uzaklaştırma lazım seninle uğraşamam uza
ben sizin gibi g*tü bilemem kaç fitte uçan keko değilim siz Türk kızlarını beğenmiyorsunuz de acaba beğenmediğiniz kızlar size bayılıyor mu bu beğendiğin ünlü sana bakmaz görmez bile Allah aşkına
Vaaay seni gerizekali vaaay ilk once kufur etme cirkinligin burdan belli benim sevgilim var Turk degilm yemine de bilirimki baska kizlari demem ama sana bin basar emin ol bide kac fitten ucursum diyor senin g*tun kalkik indirmek lazim ve sana defol dedim anlamadin galiba? Anlatmakmi gerek gibi bilemedim?
Gerizekali az once bu kizla kavga yapan benmiydim? Senin tarafini tutanda suc a*k , sana gelince bilbakalim fena sopalik birisim unutma klavye bebesi seni bide kiz olacak
@kumdan_kaleler miranda kerr de asiri cocuk gibi beya sinirli bakisi yok yuzude kilolu yuvarlak Taylor Swift bunlari ezer gecer bence ama onunda boyu 1.78 m guzel kiz yok beaa 😄
Aslinda sonucda sende bayansin sevmemen normal ama ben erkek oldugum icin asiri seviyorum bu kizi hatta sulaniyorum diye bilirim herkesin dusuncesi farkli tabi saygi duymak gerek 😊
kizda dogal guzellik var aslinda senin sevmemen normal yine diyorum mesela ben gidipde erkeklerden hoslanamam degilmi sonucda gay degiliz sende kizsin neden gidipde bir kizi sevesinki bence normal karismamak lazim 😄👍
Yo benim çok beğendiğim bir kadın var ve sen kıskandığımi söyleyip begenmedigimi sanıyorsun. Aslında kıskanmiylrum. Ve bir fikir sitesinde soru sorup kötü cevap alıp başka yerlere bağlama lütfen herkes sevmek zorunda değil ve herkes kıskandığı için sevmemek zorunda degil
Son yazdigim seyi okumamissin galiba bende diyorumki herkez ayni insan sevmek zorunda degil ben bu kizi severim sen farkli unluyu seversin takip edersin dusunceler farkli yani ve demissinde bir fikir sitesinde soru sorup kotu cevap alip baska yerlere baglama benim burdaki insanlar umrumda degil sen sevmiyorsun diye bendemi sevmicem? Sadece dusunceleri ogrenmek istedim bu kizi ne kadar az insan beyenirse bana avantaj demekki benim zevkim farkli senin sevmemen beni sevindirdi acikcasi
Aslinda soyle durum var erkekler uzun sac kullaninca saclarini uzatinca kizlar sevmez kizlarda saclarini cok kisa kesdirirse erkekler sevmez ama ben uzun sacliyim ve kizlarda kendi sacimdan kisa olmasi ona karsi sevgimi daha cok artirir bence kisa sac daha cok yakisiyor neredeyse her kiza 😄👍👍👍👍
Asiri duzse bende sevmem ama benim sacim dalgali kizlar cok begeniyor hava soguk olunca saclarim dagiliyor daha guzel duruyor profildeki sensen sana gider kisa sac cunku zayifsin yuz tipinde uygun ama uzun sacda iyi oyle guzel 👍👍
Kisa iyidir kizi daha tatli tutar ama yinede sevgilin nasil istiyorsa oyle yap sonra taslanma cunki ben kisa severim ama bir cok erkek sevmez malesef risk etme yeniden 😄😄
Antalyaya gitdim orda bile rastima cikmadi yerin altindami sakliyorsunuz guzel kizlarinizi anlamadimki bundan guzel kiz ciksaydi bayilirdim zaten ama cikmadi yok
Simdi soyle durum var biz biliyoruz ki turkiyede bir cok kiz erkek bir bidrilerine olum der biraz komiklik acisindan ama senin yanlis dusunecegini anlamadim o yuzden kusura bakma ve teyze demek saygisizlik olur "olum" koru laf degil
Asil hayatda evli degillerki Emma Watsonun kendi sevgilisi var farkli hemde istersen Googlede emma watson boyfriend 2016 yaz gelir ron degil sevgilisi farkli birisi 😄
En İyi Cevaplar