Bir erkeğin nazik ve düşünceli görünmesi gözünüzde onu özgüvensiz yapar mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
msg812 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ne kadar çok bilgi o kadar düşük ego, ne kadar az bilgi o kadar yüksek ego.
https://i.hizliresim.com/yVnEzM.jpg
Özgüven ile ego ayrı şeyler. Her nazik ve kültürlü insan egoist değildir, ama özgüveni kararında kişilerdir. Kültürlü ve bilgili insanlar nazik olur genelde.
Evet diyen eşinin ayaklarını yıkamak isteyen kızlarımız sanırım
kendini beğendirmek için numara yaptığını hissedersem gözümde düşer ama gerçekten özünde nazik ve düşünceli biriyse zaten aşık olurum büyük ihtimalle.
Espri yapabilme becerisi eklersen pakete. Al götür işte o çocuğu.
bazı şımarık ezikler için o adam eziktir ama benim için değildir
Hayır öyle olmalı zaten. Mesela babam gibi olmalı birtanedir o😇
Nazik düşünceli adam diye de söylenebilir adamlık 3-12 cm'lik şeylerle olmaz
Hayirr tam tersi benim onun için daha ince düşünmemi üzerine titrememi sağlar :)
Hayır kadına değer veriyodur bir erkek sevgilisine prensesmiş gibi davranıyorsa bir kraliçenin ellerinde büyüdüğünün kanıtıdır
erkeklerin çoğunun eziklik dedikleri şeylere biz bayılıyoruz
Öyle olmadığını anladığımız an sıkıntı soğuyabiliriz.
Ozguvenli olup olmadığı belli oluyor zaten. Yüksek özgüvenin yaninda nazik ve düşünceli olmak süper olur
Erkeğin tereddütlü hareketleri ve korkaklığı onu gözümde itici ve özgüvensiz yapar
Bir kız konuştuğum kadarıyla sen çok nazik ve düşüncelisin bu sana kaybettirir kızlar özgüven sever diye yazmıştı ama ben nazik ve düşünceli olmanın özgüvenle ters yönde bağlantısı olmasını garip bulmuştum. Bir de kendimi olduğumdan farklı olarak göstermemin imkanı olmadığından benim için ne yaparsam yapayım karşı cinsin çoğunun gözünde itici biri olarak kalacağım gibi bir düşünce içine girmiştim. Daha önce birkaç bayandan daha internet üzerinden buna benzettiğim yorumlar aldığımdan. Sence kuruntu mu yapıyorum yoksa gerçeklik payı var mı?
Kuruntu. O kız da öyle demek istememiştir bence
Erkek kaliteli karakterli Biri ise özgüveni konuşması yerindeyse yapmaz. ama gerek dış görünüş gerekse kendi düşünceleri olmayan bir erkeği özgüvensiz yapar
Bir erkek özgüveni yerinde olmayıp bir kızın her dediğini yapmamalı kendi düşünceleri olmalı bu durumda çirkin yakışıklı önemi olmaz. kızlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanır ki öyle de olmalı. nazik düşünceli olmanın yanında bir de özgüven olmalı, yoksa benim sevgilimde hepsi var nazik düşünceli ilgili ama özgüveninde var gerektiği yerde hayır demeyi biliyor
Anladım kusura bakma o zaman kendi düşünceni söylüyorsun diye düşündüm ama yorum yazdıktan sonra aklıma geldi belki hemcinslerinin düşüncelerini genel olarak anlatmaya çalışıyordur diye. Bir insanın kendi düşüncesinin olmaması yeri geldiğinde hayır demeyi bilmemesi özgüvensiz olarak yorumlanabilir ama ben erkeğim hep benim dediğim olmalı zihniyetinde olmakta başka bir özgüvensizlik bence.
Aksine kaliteli ve degerli yapar😊😊
Hayır. Espride yapıyorsa çok tatlış
Tabikide hayir. Kibar olmasi guzel
Onu, gozumde 3-0 digerlerine göre önde yapar.
Hayır, yapmaz tabiki de.
hayir. tam tersi cekici yapar
Kimse düşüncesiz bir öküz istemez.
Hayır, bence olması gereken o
Hayir.
Asla yani bilakis oyle erkek kaldi mi derim
Olması gereken bu bnaa göre
Düşünceli erkek gözümde değerlidir
Hayır tabii ki.
hayır
hayır tabiki
Bir kız konuştuğumuz kadarıyla sen çok nazik ve düşüncelisin bu sana kaybettirir kızlar özgüven sever diye yazmıştı ama ben nazik ve düşünceli olmanın özgüvenle ters yönde bağlantısı olmasını garip bulmuştum. Bir de kendimi olduğumdan farklı olarak göstermemin imkanı olmadığından benim için ne yaparsam yapayım karşı cinsin çoğunun gözünde itici biri olarak kalacağım gibi bir düşünce içine girmiştim. Daha önce birkaç bayandan daha internet üzerinden buna benzettiğim yorumlar aldığımdan. Sence kuruntu mu yapıyorum yoksa gerçeklik payı var mı?
bence kuruntudan ibaret
Hayır yapmaz
Hayır. Yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?