Ailem yeni telefon almıyorlar?

Eski telefonumu annem 1 ay önce telefonu yere düşürdü. Ve telefonun dokunmatiği bozuldu ve telefonla hiçbir işlem gerçekleşmiyor ve telefonumu 5 seneden beri kullandım. Okulum bitti ama stajım yüzünden işi de giremiyorum ve sınavlara hazırlanıyorum dgs ve kpss. Babamla konuştum telefonumla ilk maaşımla ödeyeceğime. 1 ay oldu hala telefonsuzum ve alma niyetleri de yok. 1 aydan bütün evdeyim. Telefonumdaki rehberdeki herkes silindi arkadaşlarımla iletişimde kuramıyorum bazıları sosyal paylaşım sitelerine girmiyor girse dahi ailem facebooktan her şeyi görüyor. Özel hayatım diye bir şey de yok. Özlediğim çok kişi var ama onlara ulaşamıyorum. Üniversiteden arkadaşım 4 günlüğüne gelmişti beni aramış ama telefon dokunmatiği yüzünden ulaşamıyorum. Ailemi ikna etmeye çalışıyorum olmuyor. Eylüle kadar hiçbir işte çalışamam stajdan dolayı para cezası gelir. İş başvurusunda bulunsamda hiç kimse bana nasıl ulaşacak. Annemin telefonu bozuldu babam ise telefondan mesajlara bile bakmaz. Evde durmaktan depresyona girmiş gibi hissediyorum. Arkadaşlarıma ulaşamadığımdan bari kuzenlerimle takılıyorum diyorum ama onlarda bütün gün evdeler dışarı çıkmıyorlar. Ailemi ikna etmek için ne yapmam lazım?
Ailem yeni telefon almıyorlar?