dışarıda gülüp eğlenenler kim o zaman arkadaşlar
gerçekçi olun ve sorumu düzgün okuyun
Bu karakter tipi aslında çok görülen bir tip değil ve genelde insanların öcü muamelesi yaptıkları tiptir. İnsanların soğuk nevale sandıkları ama içinde gerçekten sıcak ve samimi olan sadece paylaşım sınırlarını belirleyen bir tipleme... Onlardan değilim ama çok samimi olduğum bir arkadaşım var.
Ne kadar gizemli varsa gelir şimdi gecelerin yargıcı nickliler ehe:/
Çok sıkıcılar ve gerçekten psikolojileri bozuk gibi duruyolar
Cevap
20Cevap
bende sessizim psikolojik degil gereksiz konuşmayı sevmiyorum sadece.
insanin herseyi topluma dokmesi anlatması kendi özel hayatina haksizlik gibi dusunuyorum
dertli insanda konusmaz dusunur
21 ocak. akşam saat 5.30
ben küçük yasimdan bu tarafa hep çalişmak zorunda kaldım. olgunlukla alakalı değilde
belkide görmemem gerekenleri erken görmüşümdür. bu arada çok sıkıntılar çektim.
hayat bu / nereye savrulcağımız belli degil.
benim gerçeğim bu / ve benim gibilerin
Bende tarz yani münzevi olandandım ama Allah'a şükürler olsun ki karşıma birini çıkardı ve her şey değişti
rahatsizlik deilde sorunlari vardir.. derli insani iki sekilde anlarsiniz derdi bir buyugum
birinvisi insan susuyorsa
ikincisi insan hemen herseye cok guluyorsa..
gizemli olduğumu söylerler benimde fakat yanlızlığı sevdiğimden değildir bu sebebi çok nadir insanlar seçerim hayatımda arkadaş olarak seçici olduğum için yani
Öyle birini tanımadım..
Zaten tanımam mümkün değil.. Kendi iç dünyalarında yaşıyorlar..
Muhtemelen dışa dönük tiplerden daha iyidirler..
oyle olmaya çalışmakla oyle olmak arasında cok fark var. oyle bır ınsanla karşılaşmadım henuz
Evet benim insanlardan kazık yemekten usanan bünye kabuğuna çekiliyor derin acılar içindeyken herkes kahkahalar içinde çevreye gülücükler saçamıyor maalesef.
Tam nedir diye soracaktım ki zaten açıklamışsın. 40 yıldır biliyormuş gibi cevaplayacağım.
Evet, ben de onlardanım. Ve bunu bir başarı sayıyorum kendimde nedense.
psikolojik rahatsız gibi görmüyorum. keşfedilmeyi bekliyorlarmış gibi geliyor bana. keşfetmek için uğraşıyorum :)
Ne yani ben rahatsizmiyim
Çok tatlılar bence
Fos onlar bosverelim
Gizemli demem çekingen derim.
Detayı okurken aha ben dedim bile 😅
Rahatsız edici oldukları kesin
Derinler ama dipleri gözükmüyor. Bulanık sudan herkes işkillenir. Yani cidden benden uzak dursunlar.
Bende öyleyim deli gözle bakıyorlar.
Evet onlardanım ve gayet memnunum bu durumdan.
Sevilmez ve korkutucu gelirler
Muhtemelen de rahatsızdırlar.
Bana gore ilgi bekleyip de soyleyemeyen insanlar..
Onlardanım, doğru bakıyorlar
Öyleyim birnevii 😂
Onlardanım
Korkuyorum onlardan
yeah boy
he onlardanım
Beni tarif etmişsin
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar