Tikim var cok rahatsizim, kurtulmak mümkün mü?

Arkadaslar benim tikim var. Hatta burada 2 sene önce sormustum bu tikimden nasil kurtulurum diye. Burnumda bir yara cikmisti 8-9 yil önce. Ben de o deri fazlaliklarini koparmaya calisirken burnuma bastirmaya basladim. O zamanlar simdikisi kadar ilerlememisti. Her neyse, sonra burnuma estetik yaptirdim ve burnum bozulacak korkusu ile bastirmayi biraktim. Ancak 2 yil sürdü ve ondan sonra geri geldi tikim ama farkli bir sekilde. Dilimle yalamaya da basladim (utaniyorum evet). Ancak simdi aklim basima geldi ve ne kadar ciddi bir sorunum oldugunu anlamaya basladim. 1 saattir ellemiyorum burnuma sürekli engel olmaya calisiyorum ve bu bir saat basarili gecti. Bazen ellerim titriyor o hareketi yapmayinca ve agriyor ama hareketi yaparken kisa süreligine rahatlama yasasam da aciyor ve daha da cok her yerim agriyor. Ablam da cok karisiyor, yapma dedikce daha da cok stres yasiyorum ve daha da cok artiyor. Beni taklit edip dalga geciyor. Su an aklima gelince sinir oluyor ellerim titriyor burnuma ellememek icin zor tutuyorum kendimi yani gerildigim icin. Simdi kendim icin birakmak istiyorum ama ailenin müdahale etmesi daha da zorlastiriyormus süreci. Ablam karismaya devam edecek ve bendeki bu stres artacak. Nasil birakacam bu tiki? Cok kararliyim ama ya ömür boyu bu tikim devam ederse? Ya hic gecmezse? Sürekli geri mi gelecek... :'( aglamak istiyorum
Tikim var cok rahatsizim, kurtulmak mümkün mü?