Arkadaşlar yengemin amcamı aldattığından emin oldum?

Arkadaşlar bir kaç gün önce bir soru sormuştum. Sizce yengem amcamı aldatıyor mu diye? Sorunun linkini bura yazmak istedim olmadı.

Bir süredir amcamlar'da kalıyorum. Yengem bir kaç gündür bir adamla mesajlaşıyordu her gün boyunca. Uzağı göremediğim için mesajları tam okuyamıyordum ama adamın yengeme öpücük falan attığını görmüştüm. Ne kadar şüphelensem de kendimi inandırmak istiyordum belki eski sınıf arkadaşıdır ya ne bileyim akrabasıdır falan. Ama dün bana instagramla ilgili bişey sordu ben de şüphelenerek instagram şifresini bilmediğim halde kafamdan bir şifre attım tuttu. Girdim dm'ya ve yengemin adama "ben sensiz nasıl dayanacağım?" yazdığını gördüm. O an şok oldum. Amcam şiddete meyilli adamdır ve dindardır. Eğer karısının ihanet ettiğini öğrenirse onu gerçekten öldürür. Ne bileyim bıçaklar ya da çeker vurur. Çok endişeleniyorum bişey olacak diye. Sizce ne yapsam? Annem bugün yanıma gelecek sizce ona söylesem mi? Yoksa hiç bir şey bilmiyormuş gibi mi yapsam? Çocukları falan var ve en küçüğü 3 yaşında. Kafam çok karışık.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes boşansınlar demiş. Arkadaşım yengemin babası izin vermez boşanmalarına el alem ne der diye düşünüyor ayrıca çok geri kafalı birisi kızını 15 yaşında okumasına izin vermeyerek kendinden 10 yaş büyük adama vermiş
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar durumu anneme anlattım. Karışma dedi. Amcan duyarsa kan çıkar kadının öldürür dedi
Arkadaşlar yengemin amcamı aldattığından emin oldum?