Sizde depresyona giriyomusunuz acikinca :)
Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin :)

Arada bir oluyor annee anneee diyorum takmıyor yemek yemek diyorum takmıyor verlan diyorum ne diyorsun sen gel buraya diyor :D :D sonra yemek yapıyor anlaşıyoruz işte :D
bir bakmisin mutfaktasin he :D
İyi bari en azindan yariyi kurtariyon o da bisedir :)
bisey diil :D
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Evet ve cok sinirleniyorum agliyorum
Cevap
20Cevap
Vallaha ben açken hasta düşüyorum.. Ne bilim kan şekerim falan düşüyor sonrasında başım dönüyo :( :/
Olecek gibi mi hissediyosun :D
Evet yaa :) Allah Kimseyi O Duruma Düşürmesin.. 3 Gün Aç Kaldım Ölüyorum Zannettim.. :) Bir Ara Survivora Katılmaya niyetlendim vazgeçtim sonra :)
3 gun nerdeydin de o kadar ac kaldin?
Manyağın biri beni esir aldı !! 3 gün boyunca yaa benim olucaksın dedi ya da evin bodrumunda ölürsün.. Yemin ediyorum bak 3 gün boyunca o kadının şiddettine maruz kaldım.. Neyseki Ailemin Haberi vardı bu durumdan ve beni buldular.. Çayıma ilaç koyup uyuttu beni kendime geldiğimde elim kolum bağlıydı.. Neyseki kurtulduk.. Yoksa hakketten ölüyordum..
Bak ben inanirim he hakkat mi :/
Yemin ederim başıma böyle birşey geldi.. Allah kimsenin karşısına böyle manyakları çıkarmasın..
Amin o nasi kadinmis ya :l
Şirret kadın ablacım !!! Manyak şizofren psikopat !! Yemin ederim aklıma geldikçe titriyorum yaa.. Ölüm korkusuyla 3 gün.. Şimdi cezaevinde..
Ne kadar zaman geçti? İyi bari kapatmislar
2014 Kasım Ayında Başıma Geldi tüm bunlar.. Bu Yaşıma Kadar Hiç Bir kadına el kaldırmadım ablacım fakat o kadını Kapatmasalardı harbiden dövecektim..
Bela olurdu elinde kalsa iyi kapatmalari
Kesinlikle.. :) Neyse ablacım kusura bakma başını ağırttım seninde.. Bu umarım bu dünya düzeni öyle bir değişirki hiç kimse açlık ile yoksulluk ile boğuşmaz.. İyi günler Ablacım, Mutlu Pazarlar :)
Estağfurullah ben merak edip sordum. Amin insalla sana da hayırlı günler :)
Teşekkür ederim :)
yok olmuyorum da biraz sinirli olduğum kesin.. tahammülsüz oluyorum.
Evet o da var :)
Hayır. Açken daha mutlu oluyorum.
İlginc
Karnım açken çok güzelim 😁
Oo kafa guzel oluyomus :D
😊😊😁
Haha abla sen de yemek ye :))
Yiyorum sukur :D dunyam degisiyo 😄
Soruyu gördüm bir anda sanki acıktım gibi hissettim :-D
Dur biraz bekle gecer psikolojik o :D
Aynen açken ben ben değilim😂
😄😄
açken sen sen degilsindir
Aynen :D
ayrica sinirli oluyorum
Hayır. Ama keyfim azalıyor.
açken sen sen degilsin
Açken çok agrasif oluyorum ben :(
Amin 😊
Asabi oluyorum ben
acken cok asabı olurum
Sinirleniyorum kan şekeriyle alakalı
snickers ye
😄 ,
Aynen 🙈🙈
Dayanamammmmm 🤗😇😇
Hayır öyle değilim.
değilim
Sonra da ben neden 90 kiloyum
Sen yeme :/
Sizin adınızla söyledim :))
45 kg yum 😐
Altı yıl oldu öpüşmeyeli 😜😂 çok acıktım 😜
aynen
Aynen öyle
Sinirli oluyorum
Sinirli oluyorum :D
Aynen
Evet 😔
Sinirli olurum.
açken sen sen..
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar