Kafasi karisik ve n eyaptigini bilmeyen erkekten adam olunur mu? hic bir bekletin olurmu?
Boyle erkek yok ya dusan basina diyer misin? ya da adam olunmaz?
Boyle erkek yok ya dusan basina diyer misin? ya da adam olunmaz?
canım kardeşim benim bak şimdi her insan gel-git yaşayabilir hayatında kafası karışık diye adamlığını sorgulayamazsın insanların he seninle konuşup bir başkalarıyla takılıyoRsa sorgularsın diğer türlü ise 'Herkesin bir derdi var durur içerisinde' demiş Volkan Konak.
Tamam. Ama eger sende birlikte oldugun insanin degerini bilmiyorssan , hic onemsemuyorsan bu ne peki.
Sana degerli oldugunu hissini vermese. Ama sozleri vaska bir sey ditor kafma iyice karisti bu iste.
2 decenegim var ya tekemyi atmak. Eger atarsamda onu kaybetmek ve onun gibisini bulamamak. Ama bir yanda mutøu hissetmemek
kendi haline bırakıcaksın kızlardaki 'regl' dönemini erkekler de yaşar kadınlardaki gibi değil tabiki ruh hali olarak yaşadıkları zamanlar olur demekki çocukda bu dönemde kafası allak bullak üstüne gitmek yerine ilgi göstermek yerine bırak kendi haline sana geleceği varsa gelir zaten.
Her ayin 30 gununde regl misini siz,?
Cunku bu sevimsiz her 30 gun ayda.
Haklisin.
Ne anlamda olduğuna bağlı olarak değişir. Eğer kpnu sevgiyse uzak dur. Ama konu yaşam biçimiyse erkeğine destek olamayıp sürekli mızmızlanarak onu daha karmaşık yollara sokanda yine hayatında ki kadındır.
Konu iliski malesef ya 3 yildir konusyorum eskiden simdi gibi dusunmuyordum. Ama suanda aklim daha olgunlasti ve cogu seyi goruyorum..
beni cekemz mis takati yok spor yapmis en son cekecegi sey ben misin. Bu ne tama dedim ben daha fazla senle konusmak istemiyoeum. Son sizumu soyledim. Oda soyledi
Gene bana yaziyor. Bu ne ya. Bu sefer gercektwn tekmeyi vurdum. Duygularim degismis bjir sey hissetmiyorum ne yaptigini bilmiyor. Insanda biraz ciddi olur. Kotu huylari yok mesela baska kadinlar falan. Bundan eminim oglan saglam ama kendimi mutlu hissetmiyorum. Degerli bulmuyoejm kendimi onun yaninda
Yok öyle olmaz. Zihniyeti malesef körmüş onun zamanla değerin azalmış gözünde. Bir insan ilk günkü gibi seviyorsa seni çekemem diyemez. Etrafındaki herşeyi sana göre ayarlar. Spor yaptım senle uğraşamam neymiş. İlerisi için hoş olmaz senin açından. Sen tekmeyi vurdum akıllandım diyorsun ya muhtemelen sensizlik ona koyunca ben hatamı anladım falan filanlar olacak onun için çünkü bu sefer kaybetme korkusu olcak onda, şu an nasıl olsa elde ettim gözüyle bakıyor galiba öyle ise nankörlük.3 senede nasıl bu hale geldiniz be 3 senecik sadece. Seçimlerinizi iyi yapın nir kadın için senden iyisini bulamam sözğne katılmıyorum. Yalnış anlama fizik olarak kendine yetersiz geliyorsan ve o yakışıklı ise ona bişey diyemem ama elin yüzün düzgün ise bir kadın daima daha iyisini bulur. Daha iyi bir yaşam şartları veren ya da aradığın sevgiyse daha çok seven bulunur kadın seçilmemeli kadın seçer erkek seçilir.
👌sagol
Simdi dogru karar verdigimi 1 kerede daha anladim
Olur ama ilerde
Dusynmuyorum ben oyle
Cevap
4Cevap
vardır bazı sorunları sırt donmek kolaya kacmaktır
Erkek dediğin net olur ondan bir cacık olmaz
ne yaptıgını bilmemek büyük sorun
Bekleme bsiey.
Çocuk derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?