En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Tesaduf :) bende su iki gundur dogum haritasiyla hasir nesirim, farkli sitelerde nasil yorumlanacagina dair ufak tefek bilgiler var, ama hem ugras hem fazlasiyla bilgi istiyor. Nasil yorumlanacagini tam anlamiyla anlatan bir yazi bulamadim bende ne yazik ki. 400 lira yaziyordu bir sitede dogum haritasi yorumlatmak o. O vazgectim bende.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
aynen ücretli her yerde :)
- Terazi+1 yıl
dogumharitasi. astroloji. org/ en tatmin edici site suydu, az cok biseyler yorumluyor
Senin doğduğun andaki gökyüzünün görüntüsüne doğum haritası denir birçok siteden çıkarabilirsin ardından mesela Jüpiter 11. evde yazıyorsa bunu google da arat bir sürü video var bunun seni nasıl etkilediğini anlatan o şekilde öğrenebilirsin bende öyle yaptım
11 Yorumla- Soran+1 yıl
hmm anladım teşekkürler :)
- +1 yıl
https://dogumharitasi.astroloji.org/ şu siteden bakarsan öğrenebilirsin :)
Doğum haritası, gezegenlerin burçlar kuşağında anlık konumlarını gösteren sembolik şemadır. Harita yorumu ile kişisel özellik ve nitelikler, etkilenilen kişilerin özellikleri ve daha bir çok unsur belirlenebilir.00 Yorumla
Yıldız haritası diye tabir edilir.
Astroloji konusu. O anki merkür , ay , güneş incelenip ona göre analiz edilir.16 Yorumla- Soran+1 yıl
evleneceğin kişinin burcu gözükür falan diyorlar bide?
- Soran+1 yıl
internette falan yazmışlar hep astroloji yorumlayanlar
- Soran+1 yıl
peki teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Anne karnından rahime doğru giderken bebek kaybolmasın diye yol gösteriyorlar sanırım bağırıyorlar alttan "sağa geç sağa çıkmaz sokak orası" :P ne bilelim ilk defa duydum :D
10 Yorumla - +1 yıl
https://www.yorumcu.com/uye/?im=1
Bu siteden öğrenebilirsin :)00 Yorumla - +1 yıl
Bu horoscope araciligiyla gezegenlerin konumu, birbirleriyle yaptığı açilar, evlerin hangi burçda olduklarını vs tespit edebilirsin
00 Yorumla Astrolog işi burda onu kimse bilemez yanlıs yere sordun
05 Yorumla- Soran+1 yıl
nereye sorabilirim?
- Soran+1 yıl
@_SAW_ anlarım canım ben sen merak etme.
Doğum süresince embriyonun, gün gün gelişimini gösteren bir tablodur.
00 YorumlaBaban sana veriyo bu haritayı ve annene yolluyo seni sende bu haritayı kullanıp ordan çıkmaya çalışıyorsun 😊
00 Yorumla- +1 yıl
cocuk nerde Şu an napiyor ne zaman dogcak anneye el salliyor :) ne bilim salladim
00 Yorumla dogumharitam. com web sitesi tavsiye edilir doğum saatimi bilmiyordum onunda buldular doğum haritası yorumlama da hediye ettiler tavsiye edilir
00 Yorumla- +1 yıl
Onu hocalar yorumlar yorumlarım diyen uyduruyor.
10 Yorumla Anne karnında çıkışı bulmana yarayan harita.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
vays :D
- +1 yıl
Soy ağacının coğrafik şablonu herhalde.
00 Yorumla onu bende merak ediyorm
00 Yorumla- +1 yıl
ben baktım fal ve burçlarla ilgili saçmalık
00 Yorumla Nasil dogacagini gosteren harita
10 Yorumla- +1 yıl
Onun için eğitim alıyorlar.
00 Yorumla - +1 yıl
o ne be
02 Yorumla- Soran+1 yıl
bende yeni duydum tam olarak bilmiyorum :D
- +1 yıl
Allah iyiliğin versin
Onlara inanma ya
10 Yorumlao ne be :D
00 Yorumla- +1 yıl
Bilgim yok
00 Yorumla - +1 yıl
öyle bişey mi varmış
00 Yorumla - +1 yıl
bilmiyorum :/
00 Yorumla İlk defa duydum
00 Yorumla- +1 yıl
Bilgim yok
00 Yorumla - +1 yıl
Saçma bişey
00 Yorumla harita yokk
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bırt
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Doğum Haritası Nedir?
Doğum haritası, her insanın doğduğu anda gökyüzünde yer alan gök cisimlerinin konumlarının, birbirleriyle yaptıkları açıların ve evlerin yer aldığı iki boyutlu bir diyagramdır. Horoskop ya da natal harita da denilir.
Doğum Haritası Analizi için Gerekli Bilgiler
Doğum haritanızın çıkartılabilmesi için doğum yeri, tarihi ve saat bilgilerinin tam ve eksiksiz olması gerekmektedir. Bu bilgiler ile bir astrologdan danışmanlık alarak ayrıntılı doğum haritası analizinizi yaptırabilirsiniz.
Doğum Haritası Neleri İfade Eder?
Astrolojik doğum haritası analizi başta kişinin görünümü olmak üzere hayatı, potansiyeli, imkânları, yetenekli olduğu konular ve ikili ilişkileri hakkında pek çok bilgi verir.
Doğum Haritası Nasıl Okunur?
Gezegenler, burçlar ya da yıldızlar bize kaçamayacağımız kehanetler söylemez, değiştirilemez kaderimizi göstermez ya da gelecekten haber de vermezler. İnsanoğlunun en eski ilimlerinden biri olan astroloji, analitik teknikler kullanarak gezegenlerin denk geldikleri burçlardaki geometrik konumlarını gözlemler ve geçmiş deneyimlere bakarak yeni olasılıkları hesaplayıp, mantıklı çıkarımlar yapar. Elde ettiği veriler ışığında da bir konuyu, durumu, olayı, geçmişi, anı ya da geleceği tahmin etmeye çalışır.
Doğum Haritası Nasıl Yorumlanır?
Bir doğum haritasını yorumlamak için kullanılan başlıca bileşenler gezegenler, burçlar ve evler ve açılardır. Doğum haritası yorumlanırken gezegenlerin denk geldiği burçlar ve bu gezegen ve burçların denk geldiği evler anlamlarına göre ortak kelimeleri kullanılarak detaylı yorum yapılır. Bu yorum yapılırken gezegenlerin birbirleri ile yaptıkları açılarda hesaba katılarak yorum daha sağlam bir temele oturtulur.
Doğum Haritasında Gezegenler Neleri İfade Eder?
Doğum haritasını doğru yorumlayabilmek için öncelikle gezegenleri tanımak gerekir.
GÜNEŞ burcunuz, kimliğinizdir;
AY burcunuz, bilinçaltınızı;
MERKÜR burcunuz, zihninizi;
VENÜS burcunuz, ilişkilerinizi;
MARS burcunuz, fiziksel gücünüzü;
JÜPİTER burcunuz büyüme ve gelişme fırsatlarınızı;
SATÜRN burcunuz ise karşınıza çıkacak zorlayıcı etkileri gösterir.
Doğum Haritasında Evlerin Anlamları Nelerdir?
Doğum haritanızda 12 ev bulunur. Bu evlerin anlamı ise ;
1. Eviniz, genel görünümünüzü;
2. Eviniz, yetenekleriniz;
3. Eviniz, kardeşleriniz;
4. Eviniz, aile yaşamınız;
5. Eviniz, hobileriniz;
6. Eviniz, iş hayatınız;
7. Eviniz, ilişkilerinizi;
8. Eviniz, korkularınızı,
9. Eviniz, din, inanç ve yaşam felsefeniz,
10. Eviniz, kariyer ve başarı;
11. Eviniz arkadaşlık ilişkileriniz,
12. Eviniz ise gizli düşmanlarınızı gösterir.
Doğum haritası bir bütündür. Gezegenler ya da evler tek başlarına yorumlanmazlar. Birbirleriyle yaptıkları açılar ve dereceler de kritik önem taşımaktadır.
Farkındalıkla dolu mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.