+1 yılbişey söyleyimmi bu ülkede türk olsan sorun kürt olsan sorun çerkez olsn sorun ateist olsan sorun hristiyan olsan sorun çocuk olsan sorun genç olsan sorun yaşlı olsan sorun hayvan olsan sorun insan olsan sorun bu ülkede yaşamak çok büyük sorun. sen 25 yaş üstü kimseye laf anlatamazsın. hepsi görmüşşşşş geçirmiştir. hepsi allahtır. hepsi küçük dağları yaratmıştır. s.@ içinde kalsın sen hristiyansan kendi içinde yaşa kardeşim. ben nihilist olduğumu söylediğimde benimle 1 ay konuşmadılar. okadar geri kafalıda değildirler oysaki. sonradan mecbur kabul ettiler. bu yaştan sonra bana müslümanlığı öğretemezler. ben bunu benimsemişim. sen onu benimsemişsin. bırak ölene kadar bilmesinler
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten haklısın ya..
- +1 yıl
Öyle galiba
En İyi Cevaplar
+1 yılIyi de incil son kitap bile degil ki? Ayrıca bir insan olan Hz. Isa yı Tanrı olarak goruyorsun. Yani seni hz. Ademden sonra yaratılmıs bir insanın yarattıgına mı inanıyorsun? Yanlıs anlama yargılamıyorum tabi ki istedigine inanabilirsin ama yalnızca biraz sacma geldi...
02 Yorumla- +1 yıl
Biz Hz. İsa'nın tanrı olduğuna inanmıyoruz zaten o tanrının gönderdiği bir elçi asıl tanrı "baba" aslında o da İsa çünkü baba kendinden bir parçasını yeryüzüne gönderdi (Baba Oğul ve Kutsal Ruh) ben burda sana derin derin anlatamam ama bana mantıklı gelen bu bu benim dinim
- +1 yıl
Peki saygı duyarım ama daha da derin dusunmeye basla bence. :)
Kardes bir muslumanın sonradan hristiyan olması bana sacma geliyor sen teslisi falan arastırdın mı ahmet deadet bu adamaı tanı hristiyanlıgı cökertiyo hristiyanların sadece inanci vardır müslümanlarınsa seriatı ve bütün hayatı ihtiva eden kuralları vardır hristiyanlıkta mesela elmayı havva aleyselam adem aleyselama yedirdi der. Kadınları kötülüklerin anası görürler ama islamda böyle degildir elma ikisinin sucundan dolayı yenmistir ve allah bu olayla kaderi anlatır eger islamda 4 evlilik falan kafanı karıstırıyorsa sorabilirsin bu arada sadece hristiyanlıkta insanlar huzur icinde olmuyo islama sonradan girenlerdede huzur icinde olanlar buna aldanma
04 Yorumla- +1 yıl
Bu hristiyanların teslis yani allah inancından bahsediyo birde sen hristiyanlardaki papanın kimseyle evlenmedigi icin kucuk cocuklara tecavüz ettigini biliyomusun ki onlarda papa allahla bagı kuran kimsedir eger islam ya da hriatiyanlık hakkında konusmak istiyosan instagran hesabım ultra_ak
- +1 yıl
konuşurdum eğer biraz araştırıp bir şeyler yazsaydın :)
+1 yılYüce İsa aşkına! Yüce babamız, İsa babamızın babası senin yardımcın olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=tDoykL2nHu8
Baba Oğul ve Kutsal Ruh seni kutsasın!
21 Yorumla- +1 yıl
Tanrıya Şükürler🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılTorime interite hatapare torime ameno ameno laçire laçiremo torime ameno humarame himerime ameno himene himene laçire laçiremo ameno humarame himonare himunore ameno humaramr himonare himunore ameno ameno toree ameno torilmeee ameno torilme ameno ameno toreee evet sen devam et yoruldum
19 Yorumla- +1 yıl
ya 😄😄
- +1 yıl
Anladın mı 😀😀
- +1 yıl
neyi anladım mı
- +1 yıl
şu an ağlıyorum içim acıyor sonra konuşuruz
- +1 yıl
nefen ya noldu anlatmak ister misin?
- +1 yıl
Hayır sevgili işleri ama daha derin
- +1 yıl
Anlıyorum derin olmasa ağlamazdın ya bir erkeğin ağlaması.. Çok üzgünüm gerçekten
- +1 yıl
Boş ver kızlara aşırı değer verince böyle oluyo köpek muamelesi yapanlara kızardım şimdi hak veriyorum ben iyi oldukça kötü kozlar çıktı karşıma kullanıyolar sonra yedikleri b. klar ortaya çıkınca ben kurbanım masumum ayağına yatıyor
- +1 yıl
Lan zaten bütün insanlar öyle bir tane düzgün insan yok artık şu iğrenç yaratıklardan nefret ediyorum zaten keşke her şey çu filmlerdeki gibi olsa be ne güzel olur
+1 yılBu konu çok farklı bir konu her doğan islam müslüman üzerine doğar ve kendi kararlarını verir tercihlerini sanırım sen tercihi vermişsin lakin şöyle birşey var ALLAH var ezeli ve ebedi dur bakı dir İSA mesih ise onun kulu ve elçisidir yaşayan tek peygambere o dur ölmemiştir daha eğer sen isa mesih inanıyorsan ALLAH inanmak zorundasın çünkü isa mesih kuldur elçidir rabbi ALLAH dir bunu inkar edemezsin ve isa inanıyorsan diğer peygamberle inanmak zorundasın ve HZ. MUAHMMED (S. A. V) bütün peygamberlerden üstündür bu yüzden tercih yaparken içinde mantık ta olsun lütfen islami müslümanlığı yaşamadan başka din seçme derim çok pişmanlık duygusu yaşarsın geçmişe dönük senin ileriki hayatını olumsuz etkiler yine mantıksız asla karar verme... Saygılar diliyorum umarım ki doğru yolu bulursun yeter ki İYİ DÜŞÜN
04 Yorumla- +1 yıl
Bak sen Müslüman olduğun için buna inanmak zorundasın sana böyle öğretmişler belki ama ben bir Hristiyan'ım ve düşüncelerim çok farklı ben Baba Oğul ve Kutsal Ruh'a inanıyorum sen ise Allah'a ve Hz. Muhammed'e inanıyorsun birbirimizin düşüncelerini değiştiremeyiz
- +1 yıl
Hz. İsa hayatta olduğunu biliyorsun değil mi ölmedi daha umarım biliyorsundur hz. isa yaratan da ALLAH dir ve onu göklere alanda ALLAH dir ve kıyamet yakın onu dünyaya yollayan yinede ALLAH olacak ... Sanırım senin pek bilgin yok hristiyanlar da ALLAH inanırlar dinin iyi bilmek lazım
- +1 yıl
Hristiyanlık'ta Allah diye bir kavram yoktur lütfen cahilce konuşma
- +1 yıl
Cahillik hz. isa inanıyorsun ve onun nerden geldiğini bilmiyorsun ve nerde ne zaman geleceğini bilmiyorsun sadece inanıyorsun ama nasıl darvizm teorisine inanıyorsun sanırım lakin öyle değil hayatta herşey bir düzen içinde ALLAH yaratması ile oluyor ve inandığımız hz. isa halen yaşıyor biraz düşün neden hıristiyanlığı sen seçtin diye sana kolay geldiği için mi yoksa gerçekten inandigin için
+1 yılBunu ifşa etmek zorunda olmadığını bilmeni isterim..
" Kutsiyet atfettiklerini köpeklere ikram etme..
İncilerini domuzların önüne serme..
Nankörlük edip çiğneyebilirler.."
Matta 7:612 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim :))
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
+1 yılhristiyanlık ta belkide en güzel şey günah çkarma düşünsene müslümanlıkta olduğunu selamın aleyküm imam efendi aleyküm selam imam benim bir günahım var onu çıkarmak istiyorum söyle evladım ben o hamdi abi var yaa ee? onun kızını iktim çok pişmanım imam senin ben ____ çocuk öldürüldü asdassa işin şaka yönü birine gizlice pişmanlıklarını anlattıp veya işlediğin suçları anlatıp onların artık af olduğunu onlar hakkında kaygılanmıycağını bilmek hoş bişi olur du =D
03 Yorumla- +1 yıl
tabi zaten hemen her günahımızda papalar anında çıkartıyorlar zaten evet haklısın.. Cahillik...
- +1 yıl
ee çıkar mıyor mu? benim bildiğim gidersin günahın anlatırsın ve günahın gider
- +1 yıl
hayır tabi ki öyle değil ama burda bunu uzun uzun anlatamam
Öncelikle İsa'nın asıl temel aldığı nokta imandır. Yani iman dediğimiz öyle bir durumdur ki, şüpheyi tamamiyle def edip Tanrı ile bütün olmaktır. Aslında zaten öyleyizdir lakin biz aramıza engeller koyarız. İsa'nın hatta bir söyleyişi vardır. Eğer hiç şüphe barındırmadan şu dağa yolumdan çekil derseniz, dağ ortadan kalkacaktır der. Gerçekten çok büyük bir istekle iste ve gör. Doğayı, kuşları ve gökyüzünü koşulsuzca sev.
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bilmeden yargılamadığın için :) ama ben Kuran'a değil İncil'e inanıyorum :)
Tahrif edilmiş binlere çıkmış 4 e düşürülmüş kul yazmasına uyup, peygamberi tanrı yapanlara. Hristiyan toplumunun bile pazar ayini dışında hristiyanlıkla alakası olmadığını görerek. Ruhban sınıfının halkı kullandığını gören bütün bunları anlayan huzuru İslamda bulan insanlar akın akın İslamiyete geçerken. Bu nimetin kıymetini bilmemek çok üzücü. Ben gideyim ki benden daha hayırlısı gelsin. Onlar Yahudi ve Hristiyan din adamları Hz Muhammet (SAV) i evlatlarından daha iyi tanırdı diyor Kuranı Kerim. Onlar çıkarları için inanmadı. Allah a ve bir peygambere inancınız varsa hazır müslüman ailedeyken son peygamberle de inancınız tamamlanır İnşallah. İsterseniz, tanıtsınız, tanırsanız seversiniz. Kazananlardan olursunuz.
00 YorumlaSize barış getirdiğimi mi sanıyorsunuz, hayır, size savaş getirdim, kılıç getirdim diyen Isa'ya mı inanıyorsun? Isa mesih, eski mısır tanrısı Horusun birebir kopyasıdır. Isa ve Horus arasında sayfalarca yazılabilecek kadar tıpatıp benzerlikler vardır. Ki Horrusa inananlar hristiyanlıktan çok çok önce yaşamış, en eski medeniyetlerdir. Bu bilgileri "Zeitgeist: the movie" belgeselinin en başında bulabilirsin. Tabiki gerçekten aydınlanmaya açıksan..
00 YorumlaAllah inanmama özgürlüğü vermiş ailende senin için kendi bildiklerine göre iyi olmanı isterler. Karşı çıkabilirler ama sen ona bu konuyu aç. Karşılıklı fikir alışverişi yapın. Sen neye inanacağını kendin seçeceksin. Allah sana özgürlük vermiş kim kısıtlayabilir ki ondan başka?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMatta 10. bölüm
34 «Yeryüzüne barış getirmeye geldiğimi sanmayın! Ben barış değil, kılıç getirmeye geldim.
35 Çünkü ben oğulla babasının, kızla annesinin, gelinle kaynanasının arasına ayrılık sokmaya geldim.
36 `İnsanın düşmanları, kendi ev halkı olacaktır.'
37 Annesini ya da babasını beni sevdiğinden çok seven, bana layık değildir. Oğlunu ya da kızını beni sevdiğinden çok seven, bana layık değildir.
38 Çarmıhını yüklenip ardımdan gelmeyen, bana layık değildir.
Her şey açık ve net incile iman ediyorsan ne yapacağın belli.04 Yorumla- +1 yıl
İncil'i defalarca okudum manyak mısın nerden buldun bunları 😂 İnsanlar birbirini kötülemek için yalan da söyler olmuş vay be keşke inandırıcı olsaydın en azından
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyorsun sen?
- +1 yıl
nerden buldun bu uydurmaları internetten mi?
Cevap sahibi+1 yılya incili okudum bari deme aç şu ayetleri de oku cahil cahil konusma
Sünnet olmuş bir tanrıya inanmak isa yemek yiyor su içiyor ve incilde isanın tanrı olduguna dair bir delil yok ben tanrıyım bana tapın demıyor eski ahirette neden 3 leme yok lut ve kızları ilişkiye giriyor tanrı yoruluyor çelişki üzerine çelişki bildigini yap canım
10 Yorumlakimse kimseye birşey açıklamak zorunda değildir. öyle hissetmesin kendini. şahsen ben mecbur değilin neye inanıp neye inandığımı söylemeye, o konulara girmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen uzun yıllarda Londra'da yaşamış birisiyim diğer dinleride iyi tanırım ancak şunu söyleyebilirim oldukça trollsün. İsa ile yazdıklarını okuduğum esnada daha hristiyanlığın iman ettiğini bile tam manasıyla kavrayamamışsın ki
010 Yorumla- +1 yıl
Ben de İspanyol'um orda doğdum büyüdüm ve bu dini kökünden itibaren biliyorum ve iman ettiğim şeyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum
- +1 yıl
O zaman ne yazdığının farkında değilsin. Dediğinin sonucu farklı bir yere gidiyor.
- +1 yıl
Yuhanna 3:16 yı okudun mu hiç?
- +1 yıl
Bütün İncil'i defalarca okudum ve biliyorum sana tuhaf gelebilir belki ama ben buna inanıyorum hiç benim açımdan baktın mı? Belki ben de sizin tanrınıza garip bakıyorumdur. -Saygım sonsuz
- +1 yıl
İyide hala aynı şeyden bahsederek aslında hristiyanlık hakkında bilginin az olduğunu gösteriyorsun hristiyanlığı benimsemiş olabilirsin ama bilgin yetersiz... sizin tanrınız diye birşey yok müslümanlar da hristiyanlarda aynı tanrıya tapar zaten fark olarak bizde tanrının elçisi olarak ve son peygamber olarak Hz. Muhammed vardır sizde ise böyle birşey yoktur bize göre Peygamber olan İsa Mesihi siz tanrının oğlu direk tanrının bir parçası olarak kabul edersiniz. Sabahtan beri onu söylemeye çalışıyorum. Yuhanna 3:16 yı okudunmu diyede ondan sordum.“Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu’nu verdi. Öyle ki, O’na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun."Yuhanna 3:16 buradaki tanrı ile Kuran-ı Kerim deki Allah. cc her iki dinde de ortaktır museviliktede bu böyledir müslüman tanrısı hristiyan tanrısı diye birşey olabilir mi sence?
- +1 yıl
Ayrıca hristiyanlarda Hz. Muhammed'in tanrı tarafından gönderilmiş bir peygamber olduğunu açıkca kabul ederler ancak ona sadece tanrının elçisi diyerek geçerler. O kadar yılda İspanya'da yaşamışsın bunları bilmen gerek ama.. Farklı bir eyalettemiydin acaba? İspanya'da farklı toplum ve eyaletler var diye biliyorum.
- +1 yıl
Peki bilmediğimi nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Bak arkadaşlarımın neredeyse hepsi Hristiyan ama onlara Allah deyince kulaklarını tıkarlar, hepsi. Tyler diye bir arkadaşım var çok imanı birisi bana çok şey öğretti Hristiyanlık hakkında ve bütün kutsal kitapları defalarca okudum. Mesela benim mezhebim katolik. Ortodoks ve Katolik İncil'leri farklı sanırım senin dediğin ortodoks İncil'i. Allah kesinlikle bizim tanrımız değildir. Asla! Baba Oğul ve Kutsal Ruh'a inanırız.
Baba = Tanrı
Oğul = Tanrının bir parçası, İsa
Kutsal Ruh = İsa'ya verilen ruh
Bu kesinlikle böyledir bütün Hristiyanlarca böyle kabul edilir ve zaten mantıklı düşünüp iyice bakılınca anlaşılabilir bunlar aslında tek bir tanrıdır. Ama Baba'mız bize "Bana İsa'nın adı ile ulaşın" demiştir. Bak Hristiyanlık'ı çok ama çok iyi biliyorum. Zaten Katolik Hristiyan bir toplumda büyüdüm bunun dersini aldım. - +1 yıl
Bende onu diyorum ya zaten senin baba diye kastettiğin tanrıdan onun adı müslümanlarda Allah musevilerde Yahova hristiyanlarda Tanrı dır ama insanlar farklı zamanlarda gelen farklı dinlere inanmışlardır. Lakin söz konusu tanrı 3 dinde de aynıdır. En başından beri anlatmaya çalıştığım bu ama sanırım anlamazlığa vuruyorsun. ya da ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz ama birbirimize anlatamıyoruz :) herneyse herkesin inancına saygı duyarım yalnızca yanlış bildiğin birkaç noktaya dikkat çekmek istedim de sanırım aynı şeyleri birbirimize yanlış şekilde aktarıyoruz :) bu arada ben yurtdışında ikamet etsemde hayatımın büyük kısmı türk toplumunda geçti yani müslümanlar hakkında herşeyide bilir ve benimserim Hz. İsa'ya Hz. Muhammed'e Hz. Musa ya inanırım tabi ancak yaratıcı ile yaratılanın arasına din imam papaz gibi öğelerin girmesine karşıyım herşeyin yaratan ve kul arasında olduğunu düşünüyorum aslen bu yüzden tam olarak bir dine mensubum diyemem tek söyleyebileceğim bir yaratıcı var ve bizimle
- +1 yıl
Olabilir :) neyse Andrey Polyanin hayranı 😄 Chaby Manuel Danilo ❤❤😄
+1 yılTövbe tövbe Allah var ya lütfü ye felan gerek yok... o degil Müslümanım olmayanları kinamiyorum ön yargıli değilim olabilir tercih meselesi saygı duyarim cok Hıristiyan arkadaşım var hiç birine de yazık felan dmem ama çok üzülürüm Hıristiyan kolay kolay olunmaz eğer bir insanın tercihi o yöndeyse zaten o insan olgunluğa erişmiştir ve günahı sevabı yanlışı doğruyu zaten biliyodur. Şahsennnn
01 Yorumla- +1 yıl
Helal len 😂😂👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. Ben bir turizmciyim bazen Bu İnsanları görünce Müslümanlardan soguyorum selam vermekten acizler onun için inandıgın ne varsa inandıgının arkasında dur çünkü her dinin kendi capında bir özü vardır
10 YorumlaBak ne diyeceğim, hristiyanlık dinini iyi araştır köküne kadar. Sonra inanmaktan vazgeçeceksin zaten. Onlara açıklamadan önce çok iyi araştır. Boşu boşuna azar işitme :/
04 Yorumla- +1 yıl
5 yıldır kiliseye gidiyorum Hristiyan'lığı biliyorum ve inanıyorum :)
- +1 yıl
Hristayanlığı bil inan sorun yok. Ama hristiyanlığın kökenini araştırırsan, inandığın dinin bambaşka bir din olduğunu göreceksin. Eski hristiyanlıktan eser kalmadığını anlayacaksın, inandığın dinin Pagan, Sümer dinleri ile karışmış olduğu için artık hristiyanlık diye birşeyin kalmadığını göreceksin. Doğrusunu istersen ben inançsızım, ama bulduğum en mantıklı din İslam. İnanacaksan ona inan :). Şimdi sana doğru olmadığını gösterebilirim fakat yazmak çok uzun sürer bu yüzden senin araştırmanı istiyorum :).
- +1 yıl
dislike atan ben değilim :))
+1 yılHıristiyanlığı çok araştırmıştım, kendi idrak seviyeme göre biliyorum bir şeyler fakat Hıristiyan değilim. Yine de sorarsan yardımcı olmaya çalışırım.
10 YorumlaBen müslümanız ancak tüm dinlere saygı duyan biriyim ailen biraz eski topraksa tepkileri çok ağır olabilir içinde yasa netice dikin değil kalbin
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın :/ bunu içimde de yaşayabilirim aslında
- +1 yıl
Dinine karşı çıkmak saygısızlık yapmak istemem ama neticede tartisilabilecek bir konu yani mesela annemizi Dr seviyoruz ama annemizi tanrı olarak görmüyoruz sen gene yaratıcıyi ALLAH görüp hz. İsa yi da sevebilirsin yani müslüman olmalmisin be çok çekersin öbür dünyada bizim dinimize göre neyse boşver gitsin
Biraz aklın olsa Hz. İsa'nın bizim peygamberimiz olduğunu biliyorsun. Hz. Muhammed son gönderilen peygamber eğer biraz aklın varsa doğru yolu görürsün küçük kardeşim.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu benim doğru yolum İSA MESİH! HALLELUJAH!
Allah senin doğru yolun Mesih ise benim doğru yolum saygı duy
Ameno ameno. Cenabı Allah sana hidayet versin, tercihine saygı duymakla beraber. Farklı bir inanışa sahip olmanı uygun şekilde konuşabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBoşver be bilmesin onlar ben de eşcinselliğimi söylemedim
05 Yorumla- +1 yıl
Keşke homofobik ve ırkçı bir dünyada yaşamasaydık be
- +1 yıl
*bir iç çekiş sesi dalgalandı semada bak ezan okunuyor. Farklıyız birimiz kafir diğerimiz en adi günahkar sonra anlıyorsun hepsi kader
- +1 yıl
Umuyorum ki o aşık olduğun kahküllü kıza kavuşursun :) Biliyorum o heterosexual ama eminim ki karşına seni çok seven bir kız çıkacaktır :) Eşcinselliği bisexualliği transeksüelliği suç sanan aptal insanların içinde elbet vardır seni çook çok seven birisi :)
- +1 yıl
Ay o yorumu gördün mü? Tanrı'na dua et ben de Allah'ıma edeceğim cennetinde bizi buluşturan diye.
- +1 yıl
Dua etmekten başka çare yok zaten😄
+1 yılYıl 2016 bir insanın tanrı olduğuna bir ineğin tanrı olduğuna inananlar var hala siz herşeyi yaratan Allah cc bu kadar basitmi zannediyorsunuz O'nu ancak cennete giren temiz insanlar cennette görecek
01 Yorumla- +1 yıl
Ben buna inanıyorum sana ne? Sen de daha hiç görmediğin duymadığın şeklini bile bilmediğin bir şeye inanıyosun bizi yargılamadan otur bir düşün düşünemiyosan hiç konuşma
5 ayRabbimiz Allah tektir dogurmadi doğrulandı eşi brnzeri yoktur. Elhamdülillah müslümanm
00 YorumlaYargılamıyorum sadece üzüldüm. ama beyin akıl düşünce senin. Sana inanmak bize saygı göstermek düşer
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. al bir özenti daha. burada bızden ogreneceksın yanı hrıstiyanlıgı. o da ıyıymıs...
01 Yorumlanasıl bir çevrede ne şartlara böyle bir şey olabildiğine hem inanamıyor hem de çok merak ediyorum
00 YorumlaAynen kiliseden çıkarken papaza bir kez Allaha emanet demiştim
00 Yorumla
+1 yılMuslumanlarda hz isa'ya inanirlar ama neyse sen bilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben tanrı olarak görüyorum :) Müslüman'lar İsa'yı sadece bir peygamber Allah'ı tanrı olarak görür
- +1 yıl
dogru ya farkli farkli hristiyanlar var.
+1 yılHangi İncilde İsa Tanridir yaziyor? Neye inandigini bile bilmiyosun
03 Yorumla- +1 yıl
Neye inandığımı bilmiyorum? İncil'i ve diğer kutsal kitaplarımızı kaç kere okudum bilmiyorum ve sana göre Allah tanrı ise bana göre İsa tanrıdır lütfen saygı duy
- +1 yıl
:D Yazarak çok uzun sürer ama sana bu konuda neden yanlis din olduğunu gösterecek 1 video gonderebilirim. Ama isteyeceğini sanmiyorum
- +1 yıl
Sağol ben dinimden ve İsa Mesih'ten memnunum :) teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme seneye budizm populermis ona geçersiniz.
21 Yorumla İsa seni kutsasın evlat😊
22 Yorumla- +1 yıl
:):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHristiyanlar da Allah'a inanır. Hz. İsa'yı tanrı olarak görmezler. Çakma hristiyan seni
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam 😂😂😂
insanlara tapacak kadar aptal değilim ,, ama isa kutsasın seni kutsayabilirse
00 Yorumla
+1 yılÇok yabancı film izliyorsun :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimi bildim bileli Hristiyan'ım.
Açıkla dürüst insan her zaman 1-0 önde olur.
40 Yorumla
+1 yılHerkesin dinine kimse karışamaz
10 YorumlaAlın bu deliyide içeri
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yuru git hangi mektepde yikadilar beynini üniversite giden yoldan cikiyo mk
00 Yorumla
+1 yılAllah akil fikir versin.
111 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm ben Mesih'e inanıyorum :)
- +1 yıl
@Mtk1040 evet bana göre yok tamam? Sana göre var ve bana göre yok bu kadar tamam mı? Saygı duyun
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mtk1040 Hristiyanyal Allah diye bir kavrama kesinlikle inanmaz sizin için İsa Mesih nasıl uydurmaysa bizim için Allah sadece bir uydurmadan ibarettir biz sadece ve sadece Jesus Christ yani İsa Mesih'e inanırız! O bizim tek yüce Rabb'imizdir bu kadar! Hristiyan biriyle bu konu hakkında böyle tartışınca komik oluyosun sadece
- +1 yıl
@Mtk1040 Bak bize yani Hristiyanlara göre tanrı kavramı Mesih ile oluştu size göre ise Allah ile oluştu Budistlere göre Putlarla oluştu ateistlere göre hiç yoktu deistlere göre tanrı sadece var ama kim olduğu belli değil. Ne yani saygı duymak zor mu?
- +1 yıl
@Mtk1040 Tebrikler dostum aşırı cool sun
+1 yılYardımcı olabilirim isterseniz
06 Yorumla- +1 yıl
tabi ki :)
- +1 yıl
Merhaba Buradamısın
- +1 yıl
evet 😄
- +1 yıl
Bunu okurmusun ve senin gibi güzel yürekli samimi kardeşimize mutlaka yardımcı olacağım
Kıyamete yakın yeryüzünde çıkacağı bildirilen, son derece kıvırcık saçlı, gözü dışarı fırlamış kâfir bir genç olan Deccal'a verilen isim.
(Dikkat ediniz! Deccal Mesih'in sağ gözü şaşıdır. Onun gözü sanki salkımındaki emsalinden dışarı çıkmış, iri bir üzüm tanesi gibidir.) (Hadis-i şerif-Buhari)
Barnabas İncilinde ben Mesih değilim diyorsa ben Deccal değilim demek istiyordur. Kâfir Deccal’a da Mesih denir ki, onun hâşâ faziletlerle (güzelliklerle, iyiliklerle) hiçbir ilgisi yoktur. Ona Mesih denmesinin sebebi, gözünün birinin silik olup, tek gözlü olduğu veya kendisinden hayır silindiği, yahut ortaya çıktığında, yeryüzünü kısa zamanda dolaşacağı içindir. (Ahmed Nâim Efendi)
Bana u. laş lütfen - +1 yıl
tabi sana nasıl ulaşabilirim peki?
- +1 yıl
Yazdım cevap ver
+1 yılbence rahat ol söyle kimse seni yargılayamaz
10 YorumlaSenin tanrin İsa değil.
05 Yorumla- +1 yıl
Benim tanrım, babam, rabbim İsa Mesih'tir ve bu seni biraz olsa ilgilendirmez
- +1 yıl
Senin tanrin Allah değil.
ikiside yalan bosver dinleri
00 YorumlaAllahuakbaaarr
01 Yorumla- +1 yıl
HALLELUJAH
Gizli Üye(30-35)+1 yılRab isa? Delirdiniz iyice
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç şeklini bile bilmediğiniz bir tanrı? Delirdiniz iyice desem ne dersin? Bu benim inancım tamam? Sana fikrini sormadım zaten neden bilmiyorum gizli cevap vermişsin. Ben sadece bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek insanlara sordum ve sen bu insanlardan değilsin anladığım kadarıyla. Evet rab ve Yüce İsa bu da benim inancım delirdin diyemezsin lütfen saygı duy
+1 yılyapmayın böyle şeyler fascadvbnamsdöaçs
00 Yorumla
+1 yılTrol:) 3 ilaha aklı şuuru yerinde olan inanamaz;)
00 Yorumlaameno
10 Yorumlamisyonerlik yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH akıl fikir versin
11 Yorumla- +1 yıl
Allah? Üzgünüm İsa Mesih'e inaniyorum
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar