1. Bu Tarz Başka İnsanlarda var mı
2. Annelik Sevgisi Falan Deniyo Anne Olunca Bu Huyu Azalırmı Yoksa Amaan Yenisi Yaparız Nasıl olsa Falanmı Der?
Böyle bir youtuber vardı, topuklu giyip bir şeyleri eziyordı sürekli, sonunda mesele tavşan falan ezmeye gelince kanalı kapatıldı. Ben psikolog değilim, her gün böyle bir sorunla da karşılaşmıyorum, o yüzden çözüm tavsiyesi veremeyeceğim. Sadece iyi düşünmeni öneririm, bütün hayatını böyle biriyle geçirebilir misin? Ruhsal problemleri olan biriyle? Kötü bir şey yazmayın demişsin de, bunun psikolojik bir problem olması ve herkeste görülebilir olması ortada bir canilik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben de küçükken aklım ermezken kaplumbağama zarar vermiştim, ee bugün gidip hayvan mı eziyorum? Bu zaten kızın içinde olan bir şeymiş, civciv ezme olayıyla da tetiklenmiş. Kimsenin hayatına karışacak değilim, ama benim tavsiyem düşünmen yönünde.
Evet Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Bakalım 30 Temmuzda Birdaha Gidicem Aslında Benim Burdaki Sorum
2. Annelik Sevgisi Falan Deniyo Anne Olunca Bu Huyu Azalırmı Yoksa Amaan Yenisi Yaparız Nasıl olsa Falanmı Der?
1. Kanal Adı Neydi
Kanalın adını hatırlamıyorum, kapatıldı zaten kanal. Crush fetish yazarsan yine gelir videolar. Yani evet başka insanlar da var, bunları yapan ve izleyen birileri olduğuna göre vardır. Annelik mevzusunu bilemiyorum.
Fotoğraf Linki Koydum Her Seferinde Bunu Yapıyor Ayakkabısnın Altında Birsürü Böcek Var Ayaklarını Yere Bastırıyor Sağ Sol Yapıyor
Hem Buna Nasıl Dayanabiliyor Anlamış Değilim Nasıl Bu Kadar Acımasız Yuvadan Düşmüş Daha Yaşayan bir Kuşun Üstüne Bastı Cıkarttığı O İnce Ses Hala Kulağımda Yankılanıyoken O Bundan Nasıl Zevk Alıyor? :(
O Bahsettigin video bumu https://video.nur.kz/view=b3c9cm8a
Böyle şeyler işte. İzleyemedim yani sen düşün.
Zorlada Olsa İzlemeye Calıştım İlk Baslarda Tavsan Yaşarken Daha Sonra Kızın Ayağının altında Ölüyor Öldükten Sonra Kız Topuklu Ayakkabıyı Giydi Daha Fazla Dayanamadım Kapattım
İleride yavrunuz olur minnacik bebegide ezer, merhsmet yok bu kizda. Diger kizlar gidiyor jediye kopege yemek su veriyo bu olduruyor normal mi sence. coduguna iyi bakabilicek insan mi
O Yüzden Endişeliyim Hani Derler Ya Anne Sevgisi Anne İçgüdüsü Belki Cocugu Olunca Bundan Vaz Geçer.. Sence?
Bence vazgecmez, vazgcese bile normal bir anne kadar iyi davranamaz. bilmiyorum cocguna yaziketmegercektenyazik olur
Fotoğraf Linki Koydum Her Seferinde Bunu Yapıyor Ayakkabısnın Altında Birsürü Böcek Var Ayaklarını Yere Bastırıyor Sağ Sol Yapıyor
yalniz bu tur insanlar internette para karşılığı bahsettigin olaylari yapıp video kayitlariyla satiyorlar ciddi bir alıcısi da var çünkü dünya manyak dolu
Aslında Pek Arastırma Yapmadım Biraz Detay Verirmisin?
İlginç ben ben merdiven Süpürurken karınca yavrularını gördüm onları öldürmemek için daha hassas davranıyorum ilginç yanı değişik
Cevap
9Cevap
Manyak karı git ayrıl senin için en doğru şey bu olur
Yakında bebeğiniz olur gider onuda ezer öldürür amaaan boşver yenisini yaparız der belki öldürmez bebeği ama acı çektirir sen en iyisi bu kadını git
bakırköy ruh ve sinir hastanesine yatır orası onun yeri
O hayvanlara yazık be o hayvanlara sen nasıl izin veriyorsun ona !!!
Vallaghi katiliyorumm
@Nerdenbileceksiniiz teşekkür ederim birde psikolaga gitmiş psikolog böyle diyorsa bir terslik vardır çünkü esas hastaneye yatacak kişiler bunun gibi insanlar birde zevk alıyor yazık ya içim acıdı :(
O zaman bence ayrıl senin için en doğru şey bu olur bebeğiniz olursa ona da bunu yapar bakırköy ruh ve sinir hastanesine kapat bu kadını bence :/ :( :/
Hem Buna Nasıl Dayanabiliyor Anlamış Değilim Nasıl Bu Kadar Acımasız Yuvadan Düşmüş Daha Yaşayan bir Kuşun Üstüne Bastı Cıkarttığı O İnce Ses Hala Kulağımda Yankılanıyoken O Bundan Nasıl Zevk Alıyor? :(
O zaman ayrıl ondan bence zaten senin yerinde olsaydım anında ayrılırdım çünkü hakediyor birde psikolaga götürürdüm zorla bence ayrıl ayrılmak istemiyorsan onun yanına git ve bunu onla konuş
Hastane yatırmak lazım. Sadece yiyecekler olsa neyse ama masum canlılara zarar veriyor, suç değil mi?
Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Malesef Dunyada Milyonlarca Varmış
Fetişin ne olduğunu biliyorum ve gayet normal karşılarım. Ama eğer masum canlılara zarar veriyorsa bir fetiş, bu normal değildir.
Bana Biraz Açıklayabilirmisin?
Neyi?
Fetiş?
Ya işte bu tarz fanteziler.
Mesela bende crush fetish seviyorum ve erkeğim ama hayvanlara zarar verilenine bende karşıyım ben kadınların böcekleri çeşitli şekillerde ezmesinden ya da öldürmesinden zevk alıyorum aynı zamanda ayak fetişim falanda var ki üstteki yorumda gayet güzel açıklama yaptım onu da okursanız daha açıklayıcı olur bunun iki yorum üstünde off ya tam ben yazan yorumda #1 #2 ile başlayan yanıt peki benim hakkımdaki düşünceniz nedir
😂😂😂😂😂😂😂 cok garip. bisey. afedersin. Ama. guldum. hasta herhalde. Manyak.
Sen baya rahatsiz oluyorsun. Niye hala birliktesin? Cok. seviyor musun? Ailelerinizin. haneri varmi?
1. Ben Onu Seviyorum
2. Onun Huyunu Bildiğim İçin Onu Uzak Tutmaya Çalışlıyorum
3. Umursamaz Biriyle Cıkarsa Şehirde Hayvan Kalmaz
Ne Yapıcagımı Bilmiyorum Bu Nasıl bir Huy Ya
Doktora gitmeye zorla.
Bazi insanlar var kan gorunce hoslarina gider. Adam oldurmek hoslarina gider. bundan zevk alirlar. Onlarin psikolojik sorunlari var. Tedavi sart
Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Malesef Dunyada Milyonlarca Varmış
Sitede Fetiş Hakkında bir Bence Buldum Suanda Onu Okuyorum Detaylarını Öğrenmem Lazım...
Allah yardimcin olsun. ne deyim. insaAllah duzelir. iyilesir
Bizim komsuda cocuklar vardi. kedinin uzerinde zipliyorlardi. Ama cocuktu. Simdiye buyuyub duzelmislerdir. Buyuk birinin boyle bisey yapmasi. .. acimasizlik
Linke tikladim
Videonun tanitim resminden anladim ne oldugu. Ben bunu izmeyemem ya. Cok acimasiz
Zorlada Olsa İzlemeye Calıştım İlk Baslarda Tavsan Yaşarken Daha Sonra Kızın Ayağının altında Ölüyor Öldükten Sonra Kız Topuklu Ayakkabıyı Giydi Daha Fazla Dayanamadım Kapattım
Tek yolu senin ona köle olman yiyecekleri ezdikten sonra sana yedirmesi veya sana kölelik yaptırması. Belki öyle olursa sana sarar hayvanlara zarar vermez.
Nasıl Yani Ben Onda Köle Oldugum Zaman Bu Sefer Bana Kötülük Yapıcak Kim Bilir 1 Haftada Kaç Kemiğim Kırılır Heryerim Morarır Ben Onun Ezdiği Yemekleri Yersem Bu Hayvanlara Falan Zarar Vermesi Bitecekse Seve Seve Yaparım... Ama Kesin Biter Demi?
Seninle uğraşınca sanırım hayvanlarla uğraşmaz. Bu arada ballbusting denemek isterse sakın deneme.
Ballbusting Nedir? Bide Senin Böyle bir Tanıdığın Oldumu Hiç Ne Yaptınız Geçtimi Artık Bıraktımı
Tanıdık demeyelim de böyle şeyleri iyi bilirim. Balbustingi de burda anlatamam. Sen araştır görürsün. Çok sert bir şekilde davranmaya çalışırsa vazgeç ondan derim. Senin canından önemli değil sonuçta.
Baskan burda hikaye anlatma milette aklindan gecen kurgu bunlar sende benim gibi crushfetişsin evet bendede var bu lanet olasi hastalik bir kadinin birseyi ezmesi son derece zevk aliyorum bocekler salyangozlar kerevitler 😠😈
Ben buradan korktum valla Allah düşmanımın başına vermesin
Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Malesef Dunyada Milyonlarca Varmış Bu Tarz İnsanlar Fakat Hepsi Ezmek Üzerine Değil Bazı Insanlarda Bu Cok Masum Olabiliyormus
Eğer abartmıyorsan hiç normal biriyle beraber değilsin. İlişkini bir gözden geçir bence
Yazdığım Gibi Daha Once Psikkologa Danıstım Bu bir Fetiş Türüymü (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Bakalım 30 Temmuzda Birdaha Gidicem
Off müthiş ya aynı ben
Ciddi misin?😧
@selvi_selvi evet ben acımam hiçbişeye ayaklarımın altında ezerim
İlginç. Özelden yazarmısın?
Sen Bunu Yaparken Ne Hissediyosun? Bu Seni Mutlumu Ediyor ya da Organzm Falanmı Oluyorsun Ben Kendisini Fazla Anlamadamadım Biraz Sen Anlatırmısın?
Hem Buna Nasıl Dayanabiliyor Anlamış Değilim Nasıl Bu Kadar Acımasız Yuvadan Düşmüş Daha Yaşayan bir Kuşun Üstüne Bastı Cıkarttığı O İnce Ses Hala Kulağımda Yankılanıyoken O Bundan Nasıl Zevk Alıyorsunuz ? :(
@selvi_selvi takip atıyorum sana sen bana yazarsın
alıyoruz işte
Gelmedi Takip İstegi?
Ben Gizli Kullanıcı Neden Yaptıysam
@selvi_selvi sen bana mesaj atsana ben atamıyorum
sana demiyorum soruyu soran
Banada anlatırmısın nasıl bir şey Crush fetiş Instagramdan anlat @metr. okent
#1 Yaaani beni linçlemeyin de dbwjdbjen ben de de var bu fantaziden bilmiyorum neden var ama hiçbiri bu kadar zevk vermiyor desem yeridir tabiki öyle hayvan öldürenlerden bahsetmiyorum onlarda kötü oluyorum ben kadınlar tarafından böceklerin ezilmesinden zevk alıyorum ( kendim erkeğim ) hani böyle şeylerden zevk alıyorum diye beni cani olarak görebilirsiniz ama neredeyse çocukluğumdan bu yaşıma kadar nerde aç hayvan varsa imkanlarımla besledim nerde köpek yavrulamışsa onları belli bi büyüklüğe getirene kadar yiyecek verip ölmekten kurtardım karınca görsem yiyecek veriyorum ya da alıp yuvasının yanına taşıyorum daha erken gitsin diye ve daha bunun gibi birçok şey yapıyorum ama bende de böyle bir zevk var (devamı sığmadı yanıt olarak yazarak devam edeceğim başına #1 # 2 gibi işaret koyuyorum ki belli olsun sırası
#2 çok iyi bi insanımdır yardımseverimdir inanın bazen ben bile bende böyle bir şey olmasında şaşkınlık duyuyorum hani bi insan o kadar iyi niyetli olup zevki tam aksi olabilirmi oluyormuş ki istersenizde linçleyin napim ben böyle yaratılmışım sonuçta beynimdeki hücreleri kendim yerleştirmedim bu da benim zevkim ki aşırı zevk duyuyorum bir kızın böceği çeşitli şekillerde öldürmesinden aslında bir sevgilim vardı o da böcekleri ezerdi ben ezme yazık derdim ama aslında hoşuma içimde bi ateş oluşurdu hani sonuçta belli bir zevk oluyor ve bunu belli etmemek için kendini kenetliyorsun hani belli etsen bizim toplumda değişik tepkiler görebilirsin o yüzden artık zevkimiz içimizde sanaldan izleyerek kalacak :( böyle bir zevkim olmasına rağmen inanın çok vicdan sahibiyimdir ama dediğim gibi böyle şeylerden zevk alıyorum hani keşke benim karsımada sizin eşiniz gibi biri çıksa ben onu hayvanları öldürmekten vazgeçirtirim onda sorun yok ta ama bu tarz kişiler toplumda ne kadar var bilinmez diyecem de aslında binlerce kişi var böylede toplum baskısından kimse bişi açıklayamıyor fetişler bile yeni yeni gündeme düştü yani o yüzden böyle biriyle birlikte olmak şans aslında benimde olmuştu böyle bir şansım sonra ayrıldık :) bilmem bidaha olur mu böyle şansım dnksbdjen eğer varsa bu tür zevki olan kızlar iletişime geçmek isterim neyse destan yazdım sanki bu kadar yeter wmksnwksmw
@handesel özlden bana ulaşabilirsiniz
Özelden bana ulaşabilirmisin
Üstüne filanda oturuyor musunuz hayvanların
Özelden bana yaza bilir misin
Ee ne yorumu bekliyorsun milletten? Devam et o zaman neyini soruyorsun? Dengesiz misiniz nesiniz a q?
Evet Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Bakalım 30 Temmuzda Birdaha Gidicem Aslında Benim Burdaki Sorum
şöyle ki dediğin şey gerçek ama anlattığın hikaye tamamen yalan kafandaki fantazi ürününden başka bir şey değil yüklediğin fotografta kız arkadaşının sana gönderdiği foto değil internette crush fetiş videolarından bir kare ilgilendiğin konuyu yalan söylemeden anlatırsan daha çok ilgi çeker
Töbe töbe bu nasil bir hastaliktir boyle. bence bu bir hastalik
Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis)
ayak yapma hadi bize:) ver mail adresi ya da kargo felan da yollıyım sana bir sürü video, kıyak geçiyim:)
Atsana knk
Aynı fetiş bende de var ancak daha farklı. Kadını ezerken görmek bana zevk veriyor, ezmek değil.
Polise ver manyak karı
Keşke böyle bir sevgilim olsa
Bu tür video yapan kızlar ulaşırmısınız
Ne kadar acımasız bu kız başka foto var mı
Bu ne be
En İyi Cevaplar