Kız Arkadaşım Her Görüğü Canlının Üzerine Basıp Öldürüyor. ?

(Hepsini Okuyun) Kız Arkadasım Ayak Fetişisti (Crush Fetish) bir Böcek Görse Hemen Üzerine Basıp Öldürüyor bir Karınca Görse Ayağının Parmak Uçuyla Basıyor Yemek Yerken Mutlaka Ayağının Altında Yiyecek Oluyor Tamam Hadi Üzerine Bassa Neysede İyice Dümdüz Yapana Kadar Eziyor Evde 6 Tane Siyah Moli Balığı Besliyodum Evde 4 Tanesine Ayaklarını Mezar Yapmış Bunu Nasıl Başarıyor Benim Ağ İle Zor Yakaladığım Korkak Balıklardan 4 Tanesini Ezmiş Coğu Zaman İnce Taban Sandalet Tarzı bir Ayakkabı Giyiyo İlk Baslarda Sadece Böcek Yiyecek Vb Ezerken Gün Geçtikce Acımazlaşıyor Yuvadan Düşen Hala Yaşayan Tüysüz Kuşu Nasıl Olsa Ölücek Diye Üzerine Bastı Küçük Su Kaplumbağlarını Eziyor Yolda bir Ölü Hayvan Görse İlla Üzerine Basıcak Sorduğum Zaman Küçükken Civcivi Varmış Yanlışlıkla Üzerine Basmış Ayaklarımın Altındaki O Kıtırt (Kemik Kırılma Sesi) Hoşuma Gidiyor Beni Etkiliyor Diye Cevap Verdi Ayakkabısının Altını Ne Zaman Görsem Ya Kan Var Her Dısarı Cıktıgımızda Mutlaka bir Hayvanın Canını Alıyor Evde Dursak Bu Sefer Bana Sarıyor Yiyeceklere Sarıyor Beni Ez Dicem Artık Benim Kemiklerimi Kır Dicem En Azından O Masumlara Zarar Gelmesin Tamam Böcek Ez Hadi Balıkta Ez Ama Karnımız Doysun Diye Bişey Sipariş Ediyoruz Anında Ayaklarının Altına Alıyo Ben Onun Ayaklarından Bişey Yemek Zorundamıyım Anneannemler Tavuk Besliyo Civcivleri Var Hemen Ezmiş Birkaçtanesini Yolda bir Hayvan Görse Aşkım Bunu Beslemek İçin Alabilirmiyiz Diyo 1 Hafta Geçiyo Nerde Dediğimde Hastalandı Araba Ezdi Vb Oysaki Hepsinin Ölüm Sebebi Aynı Crush Fetish Diye Var İzliyo Sonra Kendisi Yapıyo Ayakkabısının Altı Sürekli Kan ya da Yiyecek Parçaları Normal bir Ezme Tarzıda Yok Yuvadan Düşen Hala Yaşayan bir Kuşun Üzerine Basmak Nedir Yavru Kedinin Bu Nasıl Olsa Ölür Diye Üzerine Basmak Nedir En Sert Halde Ayağının Parmak Ucuyla Eziyor Evlenirde Cocugumuz Olursa Napıcak Çok Korkuyorum

İğrenç Ayrıl Piskopat Iyy Gibi Seviyesiz Yorumlar Yazmayın ! Psikologa Gittik Bu Herkesde Olabilecek FetişmişDunyada Bir Cok İnsan Varmış
Güncellemeler
+1 yıl
Evet Psikkologa Gittim Bu bir Fetiş Türüymüş (Fetiş İnsanın Cesitli Yollardan Aldığı Cınsel Haz Gibi Bişemis) Bakalım 30 Temmuzda Birdaha Gidicem Aslında Benim Burdaki Sorum
1. Bu Tarz Başka İnsanlarda var mı
2. Annelik Sevgisi Falan Deniyo Anne Olunca Bu Huyu Azalırmı Yoksa Amaan Yenisi Yaparız Nasıl olsa Falanmı Der?
Güncellemeler
+1 yıl
SUANDA ELİMDE OTOBUS BEKLERKEN DURAKTA EZDİĞİ BİR BÖCEĞİN EZERKENKİ FOTOĞRAFI VAR FOTĞRAF EKLEYEMİYORUM HIZLI RESİME YUKLEDIM LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ http://i.hizliresim.com/PMmVZv.png
Kız Arkadaşım Her Görüğü Canlının Üzerine Basıp Öldürüyor. ?